Προς το περιεχόμενο

Καινούριο αυτοκίνητο μέχρι 15.000 ?....

Zderg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Η γνώμη σας για το Mitsubishi Colt;

Μόνο καλά λόγια ακούω για τη Mitsubishi από όσους έχουν στην κατοχή τους αυτοκίνητό της εν λόγω εταιρίας. Δυστυχώς κανένας όμως δεν έχει το Colt :/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον,επειδη εχω οδηγησει το Colt ενος φιλου εχω να επισημανω τα εξης.

Γενικα για το μεγεθος του σαν καμπινα δεν ειναι κακο.Βεβαια.αν θελεις ευρυχωρια πισω,σπρωχνεις τα καθισματα προς τα πισω εξαφανιζοντας το χωρο αποσκευων!!

Οδηγικα,ειναι γρηγορο κτλ,αλλα ειναι πολυ σκληρο γενικα.(απο το κιβωτιο και τα πενταλια,μεχρι την αναρτηση)

Προσωπικα δε μου αρεσει καθολου εμφανισιακα,κ θεωρω οτι με αυτα τα λεφτα,παιρνεις κατι πιο ομορφο/ευρυχωρο/ανετο.

• Moderators
σιγα το αμαξι....

Θα συμφωνησω...

Στην εκθεση αυτοκινητου στο ελληνικο που ειχα μπει μεσα, δεν χωραγαν σχεδον τα γονατα μου, 1-2cm ειχε κενο... δεν θελω να φανταστω τι θα γινοταν σε ατυχημα...

Ρε παιδια, εξαρταται τι θελει ο καθενας.Μην τα επαναλαμβανουμε 1000 φορες!

Τι παει να πει σιγα το αμαξι?Βρειτε μου ενα μικρο με 17k που μπορει να σταθει διπλα του στην ευθεια, που μπορει να στριψει με πολλα, που εχει 7(!) χρονια εγγυηση, που κερδιζει αλογα για πλακα και μετα τα λεμε.

Και ναι, ειναι σκληρο αλλα υποτιθεται πως ειναι μικρο GTi.Αν θελετε μαλακο αμαξι παρτε το φλωρικο Grande Punto που ειναι πιο αργο απο τη σκια του!

Βαρεθηκα να βλεπω αντιδραση για την αντιδραση!Δεν εγραψα πως το CZT ειναι αμαξαρα, αλλα πως απο ΟΛΑ ΤΑ COLT, ειναι το καλυτερο!

lol και ελεος!

• Moderators

Το Grande Punto ειναι πιο αργο απο τη σκιά του, επειδη ακριβως δεν μπαινουν οι πετρελαιοκινητηρες στην Αθηνα-Θεσσαλονικη... Και επισης, οταν θα βλεπεις 1400cc και 150 αλογάκια απο τη φιατ με ενα τουρμπο, θα δουμε κατα ποσο θα αλλαξει αυτο... ;)

Σορρυ για το offtopic αλλά το να χαρακτηριζει κανεις το Grande Punto φλωρικο εγω το θεωρω προσβολή (και οχι, δεν εχω κατι με τη Fiat).

Σορρυ για το offtopic αλλά το να χαρακτηριζει κανεις το Grande Punto φλωρικο εγω το θεωρω προσβολή (και οχι, δεν εχω κατι με τη Fiat).

Να σου πω κατι, φιλικα, μην μπερδευουμε την παλια Fiat με τα καινουρια μοντελα της Fiat.Αλλο το ενα και αλλο το αλλο.Ναι, η Fiat ειναι μια εταιρεια με τεραστια ιστορια και εκπληκτικα αυτοκινητα.Αλλα οπως ολες οι εταιρειες τα τελευταια χρονια, εχει αλλαξει προφιλ!

@Τhe end με καλυψες!

• Moderators

Η Fiat επεσε παρα πολύ επι εποχης μετα-Tipo (δλδ Bravo-Marea-Stilo κτλ), μονο το Panda που ανανεωσε κα ιτο Punto την κραταγαν καπως (και πολύ λιγοτερο το Seicento). ΑΠο δω και περα επανερχεται δρυμιτερη αμα δεν το εχετε καταλαβει, θα το καταλαβετε συντομα.

Επισης, οταν μπαινω σε ενα αμαξι και μετα απο 10 λεπτά ρυθμισεων ΔΕΝ χωραω (να λεγε κανεις οτι ειμαι και ψηλος...), οχι λογω παχους, ουτε λογω υψους, αλλά λογω γονάτων, τοτε ναι, εγω πολύ απλα θεωρω αυτο το αμαξι ολιγον για τα μπαζα... (μεχρι και το Ciquecento ειχε καλυτερη εργονομια...).

Αλλα τελος offtopic (δεν γινοταν να μην απαντησω).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...