Προς το περιεχόμενο

Καινούριο αυτοκίνητο μέχρι 15.000 ?....

Zderg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για το C4 Coupe (αυτό έχω από τον περασμένο Σεπτέμβρη) μπορώ να πω ότι είναι μια χαρά.

Έδωσα 15500 μετρητά και έχω αμάξι όχι ξύστρα, μεγάλο και ευρύχωρο, με ζάντες αλουμινίου, αεροτομή, μεταλλική επένδυση στο ταμπλώ, πλευρικούς αερόσακους και κουρτίνας, τα πάντα μέσα είναι ηλεκτρονικά, και τόσα άλλα. Πολύ hi tech.

Έδωσα και άλλα 200 και έβαλα και φιμέ μεμβράνες (CS35 της 3Μ)

Δημοσ.
Corsa σίγουρα καλύτερο από το 207.

Πως μπορεις να εισαι τοσο σίγουρος;; Εχεις οδηγησει καποιο απο τα δύο αυτοκινητα;; Ακομα και αν εχεις οδηγησει και τα δυο δεν μπορεις να είσαι σιγουρος γιατι το ποιο ειναι καλυτερο ειναι εντελως υποκειμενικο.. Αλλος δινει εμφαση στον κινητηρα, αλλος στην εμφανιση κλπ κλπ....

Οταν απαντατε καλυτερα δωστε και μια μικρη αναλυση..

Δημοσ.
Πως μπορεις να εισαι τοσο σίγουρος;; Εχεις οδηγησει καποιο απο τα δύο αυτοκινητα;; Ακομα και αν εχεις οδηγησει και τα δυο δεν μπορεις να είσαι σιγουρος γιατι το ποιο ειναι καλυτερο ειναι εντελως υποκειμενικο.. Αλλος δινει εμφαση στον κινητηρα, αλλος στην εμφανιση κλπ κλπ....

Οταν απαντατε καλυτερα δωστε και μια μικρη αναλυση..

Δεν έχω οδηγήσει το corsa ούτε το 207 αλλά το 307. Απλώς εμπιστεύομαι πολύ την opel και την θεωρώ πολύ καλή εταιρία. Εξωτερικά κατά την γνώμη μου είναι πολύ καλύτερο το Corsa. Το corsa το έχει και μια γνωστή μου και απ' ότι ξέρω είναι πολύ καλό. Τώρα σίγουρα θα έκανα και Test Drive και στα δύο πριν αγοράσω αμάξι. Πάντως το polo που είχα πει πιο πριν το έχω οδηγήσει πολύ και είναι πολύ καλή επιλογή. Θα σου έλεγα να το κάνεις ένα test drive.

Δημοσ.

+1 Swift

Ειδικά το sport δεν έχει ανταγωνιστή στα λεφτά του (3θ όμως).

Σε ανάλογα περιοδικά και forum θα καταλαβεις για τι μιλάω.

Δημοσ.

Να επεκτείνουμε το θέμα; Είχε κανένας αυτοκίνητο των 15000 και μετα ένα ακριβό; 30000; bmw ίσως.. Η διαφορά αξίζει τα λεφτά; Δηλαδή 100% περισσότερα ? προς τι; 10% καλύτερα κρατήματα και επιτάχυνση και ηχομόνωση και... αίσθηση

Δημοσ.

@SL9S9 εξαρταται για τι αμαξι μιλαμε.

Πχ, αν ειχες ενα Corsa 15k και μετα πας σε ενα Civic Type-R με 30k, θα δεις 1000% διαφορα...Τωρα αν πας σε μια BMW 318 πλουσια εξοπλισμενη, δε θα δεις και την τρελη διαφορα!

Δημοσ.

Ανάλογα με το τι λέμε διαφορά. Αν κοιτάμε μόνο επιδόσεις και κρίνουμε ένα αυτοκίνητο ή αν μιλάμε για πλαίσιο, το πως 'κάθεται' στο δρόμο, το ταξίδι που κάνεις κτλ...

Δημοσ.

Σωστος.

Εγω προσωπικα το βλεπω παντοτε συνολικα.Πλαισιο-Μοτερ-Αναρτηση-Χωροι(αν ειναι οικογενειακο/μικρομεσαιο)-Συστημα Πεδησης.

Δημοσ.

εγω παντως δε θα πηγαινα ποτε σε πιο αργο

σου φαινεται καπως οταν οδηγεις καποιο πιο αργο απο το δικο σου

Δημοσ.
Σωστος.

Εγω προσωπικα το βλεπω παντοτε συνολικα.Πλαισιο-Μοτερ-Αναρτηση-Χωροι(αν ειναι οικογενειακο/μικρομεσαιο)-Συστημα Πεδησης.

Σαφώς. Αλλά θα προτιμούσα ένα Α4 1.8Τ από ένα Golf GTi για τους παραπάνω λόγους.

Δημοσ.

Δεν έχεις οδηγήσει το gti τότε, καμία σχέση:P. Το μοτέρ το 2.0tfsi είναι απίθανο. Και το golf είναι σχεδόν όσο ευρύχωρο το a4;). Και έχω κάνει πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα με ένα passat 1.8T οπότε το ξέρω το μοτεράκι... Μέρα με τη νύχτα;).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...