Προς το περιεχόμενο

Καινούριο αυτοκίνητο μέχρι 15.000 ?....

Zderg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τί διαφορά έχει ο κλιματισμός απο τον αυτόματο κλιματισμό;;

στον αυτοματο κλιματισμο εσυ επιλεγεις μια φορα την θερμοκρασια και τα αλλα γινονται μονα τους -διατηρηση θερμοκρασιας - ταχυτητα αερα- απο που θα βγει ο αερας-

φυσικα στις ρυθμισεις μπορεις να παρεμβεις και να τις αλλαζεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Ενω στον απλο κλιματισμο;;

στον απλο κλιματισμο εισαι αναγκασμενος να πατησεις το κουμπακι a/c να διαλεξεις την ταχυτητα του αερα και απο που θα βγει ο αερας και την θερμοκρασια (ζεστο κρυο)

Και μια τελευταια ερωτηση..

Air condition- κλιματισμος - αυτοματος κλιματισμος..

Δεν είναι 3 διαφορετικα πραγματα;; Ή τα πρωτα δυο είναι το ίδιο πράγμα;; Αν είναι διαφορετικα, ποια η διαφορα τους;; Γιατι στο corsa που βλεπω υπαρχει ως στανταρ το air condition και ως προαιρετικος ο κλιματισμος...

κανονικα ειναι κλιματισμος ή αυτοματος κλιματισμος

αλλα καποιος το λανσαρε air condition το απλό και κλιματιστικό το αλλο και κυριάρχησε αυτη η ονομασια στην αγορα.

Και τότε γιατι στον στανταρ εξοπλισμο υπάρχει air condition και στον προαιρετικο κλιματισμος;; Αν καταλαβα καλα εννοεις ότι ο κλιματισμος είναι στην ουσία αυτόματος κλιματισμος (; )..

Ναι συνηθως οταν λενε κλιματισμο (ή clima σε μερικες εταιριες) εννοουν τον αυτοματο.

Στο air condition επιλεγεις απλα μια ταχυτητα (συνηθως μεταξυ 1,2,3,4) και ζεστο ή κρυο (σε μερικες σκαλες) και σου φερνει συνεχομενα αυτο τον αερα.

Στο clima ή αυτοματο κλιματισμο διαλεγεις την επιθυμητη θερμοκρασια και αυτο αναλαμβανει να τη διατηρισει με αυξομιωσεις στην ενταση.

Ναι συνηθως οταν λενε κλιματισμο (ή clima σε μερικες εταιριες) εννοουν τον αυτοματο.

Στο air condition επιλεγεις απλα μια ταχυτητα (συνηθως μεταξυ 1,2,3,4) και ζεστο ή κρυο (σε μερικες σκαλες) και σου φερνει συνεχομενα αυτο τον αερα.

Στο clima ή αυτοματο κλιματισμο διαλεγεις την επιθυμητη θερμοκρασια και αυτο αναλαμβανει να τη διατηρισει με αυξομιωσεις στην ενταση.

συμφωνω.ειδικα στο corsa ειναι τελειως διαφορετικο το ταμπλο μπροστα

Αλλα μην περιμενεις το αυτοματο να ειναι και αποτελεσματικό 100 %

. Μονο εσυ ο ιδιος εχεις την απολυτη αισθηση της υγρασιας/θερμοκρασιας (οι 2 παραγοντες που παρεμβαινει το a/c) και εσυ την ρυθμιζεις καλυτερα. Απο τον υπολογιστη σπανια θα εισαι ευχαριστημενος και τις διορθωσεις σου θα τις κανεις

να σας πω την αληθεια, δεν εχω δοκιμασει αυτοματο κλιματισμο για να δω πως δουλευει. Ομως στο αμαξι μου που εχω 7 χρονια και εχω απλο αιρ-κοντισιον, ποτέ δεν μου φανηκε να μην με καλυπτει και να ζητω κατι παραπανω. Και τα καλοκαιρια...απο ταξιδια να σας λεω, αλλο τιποτα. και φορτωμενο και με επιβατες και παντα δροσερο. Ειλικρινα ο αυτοματος κλιματισμος, μου φαινεται πεταμενα λεφτα.

Καλυτερα βαλε απλο αρκουδισιον και δωσε τα υπολοιπα λεφτα για καποιο αλλο αξεσουαρ που θελεις και ενδεχομένως και πιο χρησιμο.

Ο αυτόματος κλιματισμός έχει συνήθως και ζώνες, δηλαδή, άλλη θερμοκρασία ο οδηγός, άλλη ο συνοδηγός. Δεν είναι πάντως κάτι εκπληκτικά σημαντικό κατ'εμέ, και ο απλός κλιματισμός τη δουλειά του τη κάνει.

Ο αυτόματος κλιματισμός έχει συνήθως και ζώνες, δηλαδή, άλλη θερμοκρασία ο οδηγός, άλλη ο συνοδηγός. Δεν είναι πάντως κάτι εκπληκτικά σημαντικό κατ'εμέ, και ο απλός κλιματισμός τη δουλειά του τη κάνει.

Εσυ δλδ λες οτι ο κλιματισμος ειναι διαφορετικος απο τον αυτοματο κλιματισμο....

Με μπερδευεις.. Ποια είναι η διαφορα τους;; Δεν νομιζω να ειναι οι ζωνες οι διαφορα τους.. Υπαρχει π.χ. κ αυτοματος κλιματισμος κ αυτοματος διζωνικος κλιματισμος.. Απλα είναι κατι εξτρα..

η διαφορα μεταξυ αυτοματου κλιματισμου και κλιματισμου (πιστευω) οτι ειναι το εξης.στον πρωτο διαλεγεις απλα θερμοκρασια+auto και μονο του καθοριζει ανεμιστηρες,τζαμια,ροη αερα κλπ.στο δευτερο τα ρυθμιζεις ολα εσυ.

Και στο air condition;; Μονος δεν τα καθοριζεις ολα αυτα;; Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι στον κλιματισμο απλα διαλεγεις μια θερμοκρασια...

Η κληματαριά έχει την καλύτερη θερμοκρασία... Μην αγχώνεστε ρε για τέτοια πράγματα. Το χειροκίνητο και το αυτόματο, ξεμπερδεύει όλο αυτό που συζητάτε... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...