Harkon Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 καλησπέρα σας, πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα κομμάτι από Korpiklaani το Happy Little Boozer και μου κίνησε το ενδιαφέρον για παρόμοια ακούσματα. έχει κανείς κάτι να προτείνει στο ίδιο ή παρόμοιο ύφος; ας μην είναι metal αποκλειστικά αλλά ας έχει αυτό το folk/gypsie άκουσμα όπως οι παραπάνω ή οι blackmore's night σας ευχαριστώ
EndlessNameless Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Εγώ θα σου μιλήσω για metal γιατί αυτό ξέρω καλύτερα. Στο ίδιο μήκος κύματος με Korpiklaani κινούνται οι Finntroll, Equilibrium, Ensiferum, Empyrium, Einherjer Wintersun κτλ. Κι επειδή αυτό το μεταλλικό παρακλάδι είναι τεράστιο και τα περισσότερα συγκροτήματα είναι underground αν ενδιαφέρεσαι για μια σφαιρική άποψη θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά εδώ και να κατεβάσεις τα compilation: http://www.sputnikmusic.com/forums/showthread.php?t=371217
carlmikaze Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Εγώ λέω πως όλα τα παραπάνω του φίλου EndlessNameless είναι σαθρά, και να ακούσεις Cruachan.
guido Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 apo sxetika palies kuklofories ka8ws pleon den kserw ti paizoun kai an paizoun ktl: cruachan stille volk pazuzu
AGNUSDeI Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Ti tha legate gia ligo Epic-Power Metal... Afto to sigrotima einai apo ITALY ~ Rhapsody of Fire -- Holy Thunderforce Episis akouste kai afta, arketa Folk, tha elega... TYR -- Regin Smiður TYR -- "Ormurin Langi"
EndlessNameless Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Εγώ λέω πως όλα τα παραπάνω του φίλου EndlessNameless είναι σαθρά, και να ακούσεις Cruachan. Φίλη Βασικά μη νομίζεις ότι και εγώ τρελαίνομαι για τα συγκροτήματα που ανέφερα αλλά οπωσδήποτε μοιάζουν αρκετά με Korpiklaani. Τώρα αν θέλει να το γυρίσει στο πιο παραδοσιακό μεταλλικό folk ας ακούσει Skyclad και όλα τα άλλα ειναι περιττά! Υ.Γ. Cruachan είναι πολύ καλοί αλλά έχω μια απέχθεια στα γυναικεία φωνητικά. Το Pagan μ'άρεσε αρκετά όμως.
Creation Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Εγώ θα σου μιλήσω για metal γιατί αυτό ξέρω καλύτερα. Στο ίδιο μήκος κύματος με Korpiklaani κινούνται οι Finntroll, Equilibrium, Ensiferum, Empyrium, Einherjer Wintersun κτλ. Κι επειδή αυτό το μεταλλικό παρακλάδι είναι τεράστιο και τα περισσότερα συγκροτήματα είναι underground αν ενδιαφέρεσαι για μια σφαιρική άποψη θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά εδώ και να κατεβάσεις τα compilation: http://www.sputnikmusic.com/forums/showthread.php?t=371217 Χωρίς παρεξήγηση ρε συ, αλλά οι Empyrium δεν έχουν καμιά σχέση με Korpiklaani. Νταξ, folk metal οι μεν, folk metal και οι δε, αλλά μέρα με τη νύχτα.
carlmikaze Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Φίλη Βασικά μη νομίζεις ότι και εγώ τρελαίνομαι για τα συγκροτήματα που ανέφερα αλλά οπωσδήποτε μοιάζουν αρκετά με Korpiklaani. Τώρα αν θέλει να το γυρίσει στο πιο παραδοσιακό μεταλλικό folk ας ακούσει Skyclad και όλα τα άλλα ειναι περιττά! Υ.Γ. Cruachan είναι πολύ καλοί αλλά έχω μια απέχθεια στα γυναικεία φωνητικά. Το Pagan μ'άρεσε αρκετά όμως. ιιιι το "Pagan" είναι εύκολα το μοναδικό αδιάφορο album τους, φίλη EndlessNameless. Δηλαδή τα "The Middle Kingdom" και "Folkemon" δεν σ'άρεσαν; Δεν μιλάω για το πρώτο, μιας και είναι μπλακμέταλς, και έχουμε άλλο thread για μπλακμέταλς!
EndlessNameless Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 ιιιι το "Pagan" είναι εύκολα το μοναδικό αδιάφορο album τους, φίλη EndlessNameless. Δηλαδή τα "The Middle Kingdom" και "Folkemon" δεν σ'άρεσαν; Δεν μιλάω για το πρώτο, μιας και είναι μπλακμέταλς, και έχουμε άλλο thread για μπλακμέταλς! Το Folk-Lore θα εννοείς . Αυτό δεν το έχω ακούσει. Το Middle Kingdom το έχω σε CD. Εντάξει ήταν, το άκουσα δυο τρεις φορές και "έσβησε" γρήγορα, γι'αυτό μιλώ με μετριοπάθεια. Δεν ήταν ακριβώς το άλμπουμ που μ'έκανε να θέλω να το ακούω ξανά και ξανά. Γούστα :-| Χωρίς παρεξήγηση ρε συ, αλλά οι Empyrium δεν έχουν καμιά σχέση με Korpiklaani. Νταξ, folk metal οι μεν, folk metal και οι δε, αλλά μέρα με τη νύχτα. lol, εντάξει ξέφυγα "λίγο" αλλά έπρεπε να τους κολλήσω κι αυτούς <3
oldboy19 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Για όποιν θέλει να ακούσει κάτι σε avan garde με folk στοιχεία, ασ ακούσει Bork Nagar και συγκεκριμένα το album Colossus!
carlmikaze Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Οι Borknagar δεν έχουν τέτοιο album! EndlessNameless : Ναι, Folklore, λάθος μου, τα μπλεξα με Skyclad. Ε άκου τη διασκευή στο "Ride On".
Rising1980 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Παραδόξως δεν αναφέρατε τους In Extremo που μάλλον είναι το πιο γνωστό όνομα του χώρου.
Harkon Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 σας ευχαριστώ όλους!!! μπράβο ρε συ Rising, είχα σπάσει το κεφάλι μου να θυμηθώ το όνομά τους. κάποτε είχε πέσει στα χέρια μου ένα cd τους που είχε μερικά πολύ καλά μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.