Προς το περιεχόμενο

Να βαλω τα VISTA ULTIMATE σε ASUS m/b?

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω ενα pc με DUAL CORE 2 CPU & M/b ASUS με 2GB RAM 667MHz.

Εχω στην κατοχη μου τα VISTA ULTIMATE και σκεφτομαι να τα περασω.

2 ερωτησεις!

1η) Στο site της ASUS δεν βρηκα drivers για την onboard lan card (REALTEK) για τα VISTA. Υπαρχει περιπτωση να μην την αναγνωρισουν αυτοματα τα VISTA και να μην εχω ιντερνετ μετα; Διοτι το ρουτερ adsl το εχω συνδεδεμενο με lan καλωδιο.

2η) Μπορω να κανω dual boot? Δηλαδη να μην βγαλω το ηδη υπαρχον λειτουργικο (XP), και να βαλω σαν 2η επιλογη τα VISTA?

Δημοσ.

Eγω εχω μια Asus A8N SLi Premium.

Στους 2 Sata Raid0 που εχω εβαλα ΧΡ και σε εναν ide εβαλα τα Vista Ultimate.Ψαξε στο site της Realtek για drvs.

Εμενα, bootαρει αναλογα με το ποιος hd ειναι primary.Αν ειναι οι Sata bootαρουν τα ΧΡ.Αν ειναι ο ide bootαρουν τα Vista.

Δημοσ.

Ενα δισκο εχω μονο. Sata-2 160gb με 2 partition. Στο c εχω τα xp. Δεν μπορω να κανω κατι αλλο για dual boot;

Στο site της REALTEK δεν βρηκα τιποτα δυστυχως.

Δημοσ.
Πηγενε στη διεθυνση που σου εχω κατω και κατεβασε το Vista advisor ειναι ενα προγραματακι που σου λεει τι θα δουλευει και τι οχι στα VISTA

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=42b5ac83-c24f-4863-a389-3ffc194924f8&displaylang=en

Λοιπον μου εβγαλε τα εξης:

Realtek RTL8169/8110 Family Gigabit Ethernet NIC: There is no compatibility data available for this device.

Το ιδιο και για την καρτα ηχου (onboard) αλλα γι'αυτη εχει βαλει drivers για VISTA η ASUS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...