nice_kid Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Eχω τερματισει ολους τους αγωνες 1ος και στα 3 κρατη,και τωρα που ξεκινω στο 4ο κρατος το κοκκινο,δεν μπορω ν'αποκτησω καποιο γρηγορο αμαξι οπως τα: PORSCHE-LAMBORGHINI-ASTON MARTIN κλπ,βεβαια το aston martin στην τελευταια τωρα κοντρα με το Boss μου εγραψε οτι ξεκλειδωθηκε.Που μπορω να παω να το αγορασω το ρημαδι? ή που μπορω να βρω και τα υπόλοιπα? ακομα δεν εχω καταλαβει τι παιζεται μ'αυτα και ολο με το RX-7 τους νικώ,βαρε8ηκα το mazda,θελω και κατι αλλο.Αν μπορειτε παιτε μου τι παιζεται μ'αυτα...Ευχαριστω...
klainmaingr Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 ? Όταν δεν είσαι σε κάποιο evenτ η δεν σε κυνηγάνε μπαίνεις σε free roam mode... Βλέπεις τότε τον χάρτη και ψάχνεις το "car lot" το επιλέγεις και πατάς Jump to car lot... Εκεί μπορείς να αλλάξεις αυτοκίνητο... Υπάρχει ένα car lot σε κάθε περιοχή αλλα όλα έχουν τα ίδια αυτοκίνητα... Επίσης πρόσεξε τι θα αγοράσεις γιατί μετά σκουραίνουν λίγο τα πράγματα (μαζί με τα upgrades). Μία καλή σύνθεση είναι brera-mercedes sl-ford gt Αντίστοιχα και rx-8 - elise- mc laren Καλό gaming...
tomcatakis Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 to teliosa me lamborgini murchelago ton kerdisa sto telos alla moy espase ta neyra.
HcR21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Και το evo καλό είναι μπορεί να μην έχει τελικές μα έχει πολλοί καλό κράτημα,και στις στροφές τους αφήνεις πίσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.