happy Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Ξερει κανενας τι παιζει με την Paysafe card,πού μπορω να τη βρω και με ποσα χρηματα μπορω να παρω 1?
Jimmy_BlinD Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 είναι καλή επιλογή για αγορές μέσω ίντερνετ...υπάρχει απ ότι ξέρω σε αυτόματα μηχανήματα.. υπάρχει των 10,25,50,100 ... δες εδώ και την επίσημη ιστοσελίδα που θα σε βοηθήσει πολύ http://www.paysafecard.com/gr/sales ... πραγματικά σε συμφέρει και απο θέμα ανησυχειών κλπ. αλλά και απο θέμα χρημάτων..
happy Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Ευχαριστω,κριμα που εχει σημεια πωλησης μονο σε Αθηνα και Πατρα..
Sebastienomnia Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Γιατι μπορεις να την αγορασεις και απο τραπεζα? Και αν ναι,απο ποια?
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Από τράπεζα εγώ ξέρω να έχουν prepaid μόνο η Attica και η Eurobank???
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Ξέρει κανείς σε τί διαφέρει η paysafe από τις prepaid των παραπάνω τραπεζών?
SpY Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Πάνε στην Attica και πάρε μια Gift Card να τελειώνεις. Οποτε θες μετα να αγοράσεις κάτι απλά πας στην τράπεζα και τους δίνεις το πόσο που θες να βάλεις στην κάρτα
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Εγώ αυτό κάνω από κάτι χρόνια ... είπα να μάθω τί κάνουν άλλοι!
Erunildo Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Με την Gift Card,δεν ειχα καταφερει να αγορασω απο καπου(μικρο site,αλλα παλι..) γιατι ειναι Electron Visa. H αντιστοιχη της Eurobank ειναι visa,οποτε πιστευω καλυτερη επιλογη..
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Εγώ πάλι έχω κάνει μια χαρά αγορές και από Ελλάδα και απ΄έξω ... το πρόβλημα είναι τα χρήματα που τελειώνουν πολύ γρήγορα!
poscaman Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 το πρόβλημα είναι τα χρήματα που τελειώνουν πολύ γρήγορα! κοιτα να δεις που εχουμε το ιδιο προβλημα :razz::razz::razz::razz::razz::razz:
zafirid Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 κάθε τράπεζα σου κρατάει κάποιο ποσό για τις προπληρωμένες κάρτες, όχι όμως η paysafe card, που μπορείς να την βρείς σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά με εφημερίδες- περιοδικά που έχουν μηχάνημα της Alphyra.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.