johnyc Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Έχω ένα dvd σε Ntsc και θέλω να το μετατρεψω σε Pal. Ξέρει κανείς πως γίνεται; Αρχικά εφτιαξα το dvd σε Νtsc αλλά δεν έχει ήχο στο dvd-player της τηλεόρασης ενώ στο PC παίχει κανονικά! Δεν ξέρω αν αυτό έχει καμία σχέση με το Ntsc.
kastel Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Έχω ένα dvd σε Ntsc και θέλω να το μετατρεψω σε Pal. Ξέρει κανείς πως γίνεται; Αρχικά εφτιαξα το dvd σε Νtsc αλλά δεν έχει ήχο στο dvd-player της τηλεόρασης ενώ στο PC παίχει κανονικά! Δεν ξέρω αν αυτό έχει καμία σχέση με το Ntsc. Καμία απολύτως μιας και το NTSC και PAL είναι συστήματα video και όχι ήχου. Μήπως το DVD που έφτιαξες έχει AC3 ήχο και το player σου δεν το υποστηρίζει;
johnyc Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Τελικά απ'οτι είδα το αρχείο .vob έχει για ροή ήχου MPEG-1 Audio Layer 2 το οποίο προφανώς δε μπορεί να το διαβάσει το dvd μου.. Καμιά ιδεα;
johnyc Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Ετοιμο το βρήκα για αυτό δε θελω να το ξαναεπεξεργαστώ αλλα θελω να κρατησω τα μενού οπως το αρχικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.