Προς το περιεχόμενο

εσείς τι λέτε

miha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετά απο πολύ σκέψει και χωρίς περικοπες στην τιμή αγόρασα αυτή την οθόνη , που μου έχει κάνει την δουλεία μου παιχνιδάκι.Η δουλεια΄ μου φυσικά είναι το (χαχΑ) gaming!!Έχει πολύ ωραία εικόνα και καλές επιδόσεις στα παιχνλια λόγο του χαμιλού χρόνου απόκρισης.

Όμως έχω ένα πρόβλημα που μου το έκανε και με την παλιά μου οθόνη 19"crt,

όταν κάνω δεξί κλικ σε ένα αρχείο βίντεο η οθόνη κλίνει για 1δετερόλεπτο και ανοίγει με τις επιλογές.Αυτο ξέρω πως δεν είνα πρόβλημα και ουτε παραιτείται αλλου αλλά είναι καμιά φορά λίγο σπαστικό.Επίσης θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για αυτη την οθόνη και αν έχει καλούς χρόνους απόκρισης και αν θα καούν ποτε τα Pixels

(μη ου πείτε σας παρακαλω΄τα αρνητικά της οθόνης,εε...κρίμα είναι τώρα που είμαι χαρούμενος για την νέα μου οθόνη που πετάει στα games-κρίμα είναι να στεναχωριθώ)!!

η οθόνη είνα αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168311

ευχαρστώ

Δημοσ.

Σ'αυτό που λες μάλλον φταίει η κάρτα σου ή οι drivers της και όχι η οθόνη!

Τώρα το αν θα καούν ή όχι αργότερα τα pixels δε μπορεί να σου το πει κανείς! Είναι στο "χέρι" της οθόνης!

• Moderators
Δημοσ.

4ms g-to-g σημαινει αρκετά (εως πολύ) καλα!!

Μια χαρα ειναι!

Αμα κλεισει 200-300ωρες λειτουργιας χωρις καμμενο πιξελ τοτε μετα λιγο δυσκολο να καει καποιο...

Δημοσ.

καλη η αποκριση,αλλα εχει 2 αρνητικα....

1)δεν εχει υποστηριξη dvi

2)δεν εχει ικανοποιητικο contrast...

αποψη μου ειναι να ψαχτεις σε κατι καλυτερο,και ισως πιο επωνυμο σε οσο αναφορα την εγγυηση...!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...