bull Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Καλησπέρα παιδιά , εχω το εξής πρόβλημα ...θέλω να κλειδώνω κάθε φορά την φόρμα που βλέπει ο χρηστης. Παράδειγμα : έχω μία μεγάλη φόρμα και πατάω ένα κουμπί και μου ανοίγει μια άλλη φόρμα πιο μικρή . Το θέμα είναι ότι ο χρήστης αν πατήσει καταλάθος πάνω στην μεγάλη θα πάει . Εγω θέλω να βλέπω και τις δύο ( ενεργοποιημένη η μικρή όμως ) και να μην μπορώ να πάω στην απο πίσω φόρμα παραμόνο αν κλείσω την μικρή . any help is useful.... thanks
gcapnias Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Ουσιαστικά αυτό που περιγράφεις, είναι ότι θέλεις η δεύτερη φόρμα να εμφανίζεται σαν παράθυρο διαλόγου - όσο είναι μπροστά στο χρήστη να μην μπορεί να αλλάξει φόρμα. Συνήθως ο κώδικας που γράφει αυτοματοποιημένα η Access για να ανοίγει μια φόρμα από ένα button είναι >DoCmd.OpenForm stDocName, , , stLinkCriteria Αν αλλάξεις αυτόν τον κώδικα σε >DoCmd.OpenForm stDocName, , , stLinkCriteria, , [b]acDialog[/b] θα πετύχεις αυτό που θες. George J.
lefterhs Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Βαλε true το property modal (αποκλειστικη) στη φορμα που θες να "κλειδωνει" το focus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.