Προς το περιεχόμενο

Skyline Gtr R35 Vs Bmw M3 2008

FOXMAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 2 ΔΥΝΑΤΑ CARS.ΤΟ ΜΕΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ 500 PS ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΑΤ 450.EΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 CARS...

aboutall1132937848i2235vj9.th.jpg

aboutall1132937881i6490dk0.th.jpg

framepic.php?id=9487&size=1600

framepic.php?id=9486&size=1600

• Super Moderators
Δημοσ.

Μία παράκληση: μην βάζετε ολόκληρες φωτογραφίες στο forum, διαλύουν τελείως την αισθητική και επιβαρύνουν τον server.

Προτιμάτε κάποια υπηρεσία δωρεάν φιλοξενίας εικόνων όπως:

http://www.jpg.gr

http://imageshack.us

http://xs.to

και βάλτε προεπισκόπηση εικόνας (ή thumbnails) εδώ.

Σε περίπτωση που κάποιο μέλος ανεβάσει μεγάλου μεγέθους φωτογραφίες, το post θα διαγραφεί.

Δημοσ.

Skyline για μενα ειναι πιο εξωτικο αυτοκινητο στην Ευρωπη γιατι υπαρχουν πολυ λιγα, M3 εχει πηξει ο τοπος στα εισαγωμενα απο Γερμανια. Στο καινουργιο Skyline υπαρχουν αρκετες αλλαγες και δεν θυμιζει σε τπτ το προηγουμενο R34, μαλλον αποφασισαν οι Ιαπωνες να εισελθουν δυναμικα στην Ευρωπαικη-Αμερικανικη αγορα των supercars και το βγαλαν λιγοτερο 'αγριεμενο' (εξωτερικα οχι μηχανικα). Στο παλιο δεν φαινοταν σε καποιον ασχετο οτι ηταν ακριβο αυτοκινητο, στο καινουργιο φαινετε πιο πολυ η αξια του και ως γνωστον οι Ευρωπαιοι ειμαστε πιο φιγουρατζιδες.

Το παλιο κατα πληστον ηταν δεξιοτιμονο (μου φαινετε η μετατροπη ηταν αρκετα ακριβη και για αυτο το απευφευγαν αρκετοι) και δεν κυκλοφορησε αρκετα στην Ευρωπη (εκτος Αγγλιας που ειχαν αρκετα παραπανω). Το M3 απο την αλλη εχει πουλησει αρκετα και εχει αναπτυξει δικο του φανατισμενο κοινο εντος της Ελλαδας. Πιστευω οτι ξεκαθαρα το M3 θα εχει παραπανω πωλησεις στην Ευρωπη, και με μεγαλυτερη διαφορα στην Ελλαδα.

Αν και φαν της Ιαπωνιας, προσφατα μπηκα στο Μ6 ενος φιλου και εχω να πω οτι οι Γερμανοι εχουν κατι τρομερη δουλεια στα νεα Μ. Τοσο μηχανικα-λειτουργικα οσο και αισθητικα. Ρυθμισομενο σασμαν εν κινησει, αλλαγη ιπποδυναμης με το πατημα ενος κουμπιου και πολλα πολλα αλλα.

Επειδη παιζουν και κοινωνικοι παραγοντες και οι Ελληνες εχουν πολυ περισσοτερες σχεσεις με την Γερμανια (απο τα μεσα του προηγουμενου αιωνα), γενικα η BMW τρεφει περισσοτερης εκτιμησης στους περισσοτερους Ελληνες για την αξιοπιστια της, την τεχνογνωσια της κτλπ. M3 αβλεπι λοιπον στις πωλησεις και θα με εξεπλητε πολυ να δω το Skyline να φτανει εστω στο 50% των πωλησεων του Μ3.

Επειδη καποια κολληματα δεν φευγουν ετσι απλα, αν ειχα τα φραγκα θα διαλεγα το Skyline.

ασχετο λιγο: υπαρχει κ το Bi-Turbo της BMW που ειναι πιο γρηγορο απο το τωρινο Μ3. Αν βγαλουν και το 2008 ενα ανταξιο συνεχιστη της σειρας ισως να ειναι ενας αξιος ανταγωνιστης των 2 παραπανω.

Δημοσ.

Skyline και τα μυαλά στα κάγκελα!!! Πως και πως το περιμέναμε αυτό το αεροπλάνο στην ευρώπη!Η bmw ποτέ δεν κατάφερε να φτιάξει μοτέρ που από το εργοστάσιο θα είναι έτοιμο με περιφεριακές μετατροπες να αντέξει 700+ άλογα!!!

Japan Rulez!

Δημοσ.

φιλοι μου εχω φαι τρελο κολλημα με αυτο το αυτοκινητο(skyline)απο τοτε που σπουδαζα αγγλια.ειδικα το r34 ειναι εξωτερικα πανεμορφο.αλλωστε φτιαχτηκε με την προοπτικη να ειναι muscle car παντου οπου και να το κοιταξεις(αυτο ισχυει βεβαια και για το r33).αριστεροτιμονα υπαρχουν και εχω δη κιολας.αλλα λιγα απο αυτα.οσο για την μ3 την εχουνε κανει ξεφτιλα στην ελλαδα οπου εχω βαρεθει να βλεπω σημα τις μ3 σε 316 η 318.χαμος σας λεω...

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

EXCLUSIVE: UK'S FIRST NISSAN R35 GT-R LANDS

http://www.maxpower.co.uk/article.asp?asset=5663&p=1

Nissan's 473bhp twin-turbo supercar hits the UK 13 months before its UK launch

Itʼs the most eagerly anticipated sportscar in Max history, and to make matters worse Nissan arenʼt officially releasing the GT-R into the UK market till March 2009. However, thatʼs not to say you cant get your hands on one early…

Δημοσ.
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 2 ΔΥΝΑΤΑ CARS.ΤΟ ΜΕΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ 500 PS ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΑΤ 450.EΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 CARS...

aboutall1132937848i2235vj9.th.jpg

aboutall1132937881i6490dk0.th.jpg

framepic.php?id=9487&size=1600

framepic.php?id=9486&size=1600

Δεν σκοπεύω και ούτε έχω την δυνατότητα να αγοράσω κάτι τέτοιο, επίσης δεν είμαι μέτοχος ούτε της bmw ούτε της Nissan, οπότε δεν βλέπω κανέναν απολύτως λόγο να με ενδιαφέρει... Πάντως θα προτιμούσα την Bmw, το skyline εσωτερικά (τουλάχιστον το παλιό) ήταν τίνγκα στους δείκτες κτλπ, λες και βρισκόσουν σε διαστημόπλοιο, η Bmw είναι πιο "σοβαρό" όχημα...

Υ.Γ. no offence

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...