Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικό

miha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ ρε φιλαράκο μη βαράς!Είχες πει κάπου οτι το tagan δίνει 56A αυτό πως το έβγαλές?Αφου 20 λέει στην σκάλα +12v

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χτες το βράδυ μύριζε κάτι περίεργο στο δομάτιό μου και είπα θα είναι κανένα πορτατίφ και το έκλισα,αλλά η μυροδιά παρέμεινε

Και διαπίστωσα οτι μύριζε το νέο μου τροφοδοτικό, με αποτέλεσα να βοβηθώ και να το βγάλω απο την πρίζα.Δεν είδα κανένα πρόβλημα ούτε έλιωσε κανένα καλώδιο,αλλά ήμερα ούτε μυρίζει ούτε τίποτα μια χαρά είναι όλα.Αυτή η μυρωδιά δεν ήταν σαν την μυρωδιά του καμένου αλλλά ήταν έντονη.Λέτε να πάω να το αλλάξω ή επειδή ήταν καινούργιο και το δούλεψα για πρώτη φορά μύρισε λίγο???

Δημοσ.
Χτες το βράδυ μύριζε κάτι περίεργο στο δομάτιό μου και είπα θα είναι κανένα πορτατίφ και το έκλισα,αλλά η μυροδιά παρέμεινε

Και διαπίστωσα οτι μύριζε το νέο μου τροφοδοτικό, με αποτέλεσα να βοβηθώ και να το βγάλω απο την πρίζα.Δεν είδα κανένα πρόβλημα ούτε έλιωσε κανένα καλώδιο,αλλά ήμερα ούτε μυρίζει ούτε τίποτα μια χαρά είναι όλα.Αυτή η μυρωδιά δεν ήταν σαν την μυρωδιά του καμένου αλλλά ήταν έντονη.Λέτε να πάω να το αλλάξω ή επειδή ήταν καινούργιο και το δούλεψα για πρώτη φορά μύρισε λίγο???

φιλε βρωμαει η δουλεια!!!ετσι μου εκανε και το δικο μου τι μυριζει ,τι μυριζει και καποια στιγμη τσσαααφφ!!προσεξε το λιγακι.

Δημοσ.

ok φίλε μου ευχαριστώ.Τελικά ήταν επειδή είναι καινούργιο και μύριζε το κουτί του γιατί είδα πωςκαι το κουτί έτσι μύριζε.Τώρα οκ.Πάντως αυτό το τροφοδοτικό είναι θυρλιο.

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά!

Δημοσ.

re paidia mias milate sxetika me PSU exo tsimpisei ena zalman 600HP... ti lete?

exo ena QX6700...sta 12 pou deinei leei 16A x 4 eksodous... einai asfales lete? apo GFX exo 7600gs den trava kai pola profanos....

• Moderators
Δημοσ.

Μια χαρά σου φτανει. Δεν εχει δα και τοοοοοσες ενεργειακες απαιτησεις ενας επεξεργαστης (και ειδικα οι Core Quad που φημιζονται για τις χαμηλες ενεργειακες τους απαιτησεις).

Απλα η συνολικη ενταση ρευματος που σηκωνουν οι 12ρες γραμμες δεν ειναι 16x4. Απλα η καθε γραμμη ξεχωριστα σηκωνει τοσο. Μαζι σηκωνουν λιγοτερο.

Δημοσ.

koita enas quad roufaei 165w simfona me tin intel.... den ksero kati pio fagano prosopika...

episeis otan sindeo kai ta dyo atx12v tou parexontai dio grammes arage???? ksereis tipota peri autou????

• Moderators
Δημοσ.

Nαι, μονο που η CPU δεν τραβαει αν δεν κανω λαθος απο την 12ρα γραμμη.

Και 82,5watt/2πυρηνες, δλδ 41,25watt ανα πυρηνα δεν ειναι δα και τοοοοσα πολλα. Πιο πολλα ρουφαει ο μονοπυρηνος μου Athlon64...

Δημοσ.

φίλε GeorgeMan, αν δεν κάνω λάθος ο επεξεργαστής του παιδιού δεν έχει 2 πυρήνες, αλλα 4!

Δημοσ.

re paidia apo to atx12v to 4pino den traba logika i cpu??

to tetrapino pou sta nea motherboard einai 8pin(4x2)...

mporei i sxesei file georgeman watt/pirina na einai xamili kai dikio exeis alla otan kai ta 4 mora travane mazi tote ta thes ta 165+watt....gia auto rotao gia ta 16A tou trofodotikou mou ean einai arketa....ean bebaia traba apo to 4pino(i 8pino....) mono.... euxaristo pantos gia to olo reply :)

• Moderators
Δημοσ.

Mα η CPU τροφοδοτειται με 1,xxx volts.

Θα ηταν συμφερον να τραβαγε ΚΑΙ αυτη απο τη 12ρα γραμμη? (οπως vga, hds, dvd roms κτλ κτλ κτλ).

Μη ξεχνας οτι οι pci-x θυρες δινουν εως 75watt στις καρτες γραφικων, δλδ 6,25ολοκληρα amperes απο τη 12ρα γραμμη. Ισως γιαυτο να χρειαζεται, ισως και οχι και να εχεις δικιο. Αυτο δεν το ξερω για να ειμαι ειλικρινης.

Αλλά και παλι, 16Α στη δωδεκάρα γραμμη σημαινει 192watts, δλδ αρκετα για να σηκωσει τον επεξεργαστη (αλλα οχι και καλη vga). Αλλά 16Α δεν ειναι λιγα? 17Α εδινε ενα no-name 400αρι psu ειχα...

Δημοσ.

16A dini x 4 diaforetikes exodus-grammes.....64A ine to sinoliko pu mpori na dwsei...se full load apo tis 4 exodus....ine modular to trofodotiko me ta kalodia....telos pandon eyxaristo den exw kanena provlima ews tora to trofodotiko fenete poli axiopisto...eyxaristw

Δημοσ.
Για να πρωτοτυπήσω θα πώ seasonic. Στο εξωτερικό παίζουν πολύ, και απ΄ότι διαβάζω θεωρούνται πολύ καλά τροφοδοτικά.

SEASONIC FTW

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καποιο φθηνο τροφοδοτικο που να μην μου μεινει στα χερια εχετε να μου προτεινετε?

εχω τα παρακατω

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523525

σκληρος: wd 40 sata-1

καρτα γραφικων: nvidia gforce 5700 fx

drivers: plextor read wright

nec 2300 νομιζω το αντιγραφικο

επεξεργαστης: pentium 3.2 s775 800 fsb

ψυξη: After market zalman

ram:1,768Gb ddr-2

οθονη nec crt

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...