trofodotikakis Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Φίλε μου,δεν είμαι φαν των ταγκαν, είμαι φαν όλων των τροφοδοτικών πλιν τα q-tec.26 χρόνια ασχολούμε με τροφοδοτικά και κάθε είδους μηχανίματα απο υπολογιστή, αλλα και πάλι τι δεν ξερω και δεν πρέπει να μιλάω??Τα ταγκαν είναι καλύτερα απο τα ενερμαξ και απο τα θερμαλτέικ.Αν όχι γιατι??Κάπου το ακούσατε ή το διαβάσατε.Αφου δεν έχετε δικιά σας γνώμη και το ξέρετε γατί το συνεχίζετε? φιλικά Ιωάννης
getty Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Για να πρωτοτυπήσω θα πώ seasonic. Στο εξωτερικό παίζουν πολύ, και απ΄ότι διαβάζω θεωρούνται πολύ καλά τροφοδοτικά.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Καλα τα Tt ειναι τελειως για πεταμα, πλην των Toughpower, οπως και τα Q-tec και αλλα διαφορα... Το εαν δεν ξερεις καλυτερα να μην μιλας, αναφεροταν στο εαν ειμαστε φανς ή οχι αλλων εταιρειων. Απλα σου λεω, εχεις την αποψη σου, οκ, αλλά μην μηδενιζεις την αποψη των αλλων. Ακους εκει "μην δινεις και πολύ σημασια στους αλλους"!!! Αυτα.
trofodotikakis Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Ναι φίλε έχεις δίκιο και ζητω συγγνώμη αλλά με τόσα που ακούω... Να πω στον φίλο μας πως τα καλύτερα τροφοδοτικά είναι τα : Tagan (!!!), Enermax,Seasonic, fortron,chiftech,antec,herochi, και μετά έρχονται τα λίγο πιο φτηνά και μικρά τροφοδοτικά όπως τα : Thermaltake , CoolerMaster, OCZ,Zalman, και μετά απο τα χειρότερα είναι τα: q-teκ και όλα τα άλλα τα κινέζικα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Θα συμφωνησω, αλλά οχι τα OCZ μικρα και φτηνα! Δες εδω http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D4%D1%CF%D6%CF%C4%CF%D4%C9%CA%CF&developer=OCZ 105Ε το πιο φτηνο και δινει 42Α συνδυασμενα στην 12ρα γραμμη!
trofodotikakis Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Ναι έχεις δίκιο σόρρυ. Χωρις να θέλω να υποστιρίξω tagan,πιο μεγάλη τάση δεν δίνει το ταγκάν?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Ταση δινουν την ιδια. 12βολτ, 3,3, 5 και ουτω καθεξης. Ενα αντιστοιχο Tagan (αυτο εδω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700652 ) δινει απ'οτι βλεπω στο site της εταιρειας δινει combined 56Α, αρα ειναι καλυτερο ναι. Βεβαια δεν συγκρινα τα OCZ με τα Tagan... (μια χαρα τροφοδοτικά ειναι και τα OCZ παντως).
sotosko Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Αυτο το τροφοδοτικο δηλαδη ειναι μαπα? Εγω αυτο αγορασα πριν κανα διμηνο. Εκανα βλακια ? Θελω να παρω Core 2 Duo μετα τις 22/4 θα κανει το τροφοδοτικο μου ή θα εχω προβληματα ?
trofodotikakis Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Αναλόγος τι άλλο θα βάλεις πάνω.Τον c2d ναι τον σηκώνει.Δεν είναι καθλου μαπα το τροφοδοτικό σου είναι πάρα πολύ καλό και μεγια
miha Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 θα τρελαθώ ρε παιδιά.Απο οτι ξέρω η πιο σημαντική σκάλα είναι η +12v που βρήκατε οτι το tagan δίνει 56Α και γενικά πως βρίσκουμε τις τάσεις? Και μια χαζή ερώτηση ταγκάν είναι ή τάγκαν?
sotosko Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Ευχαριστω! Δεν προκειτε να βαλω κατι πολυ απαιτητικο. Για παραδειγμα SLI δεν θα βαλω!
takis renesis Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 file sotosko to trofodotiko sou einai mia xara oxi omos korufaio.to exo apo ton aygousto me pola ma para pola pano kai anoixto 24 ores kai den mou exei parousiasei kanene provlima kai sli vale!!! kai oti thes (mesa sta oria tou trofodotikou vevaia)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Το ΤR2 που ειπατε ΔΕΝ εχει combined γραμμες +12V. Δλδ μεχρι 15Α μπορει να δωσει. Και αυτα ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ λιγα. Δλδ ακομα και Χ1950pro θα ζοριστει να σηκωσει... Την combined λειτουργια των τροφοδοτικων (εφοσον αυτη υπαρχει) τη βρισκουμε παντα στο site του κατασκευαστη του εκαστοτε τροφοδοτικου. Εγω για το Tagan κατεβασα τα datasheet.
miha Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Θα μου πει κανείς πως μετράμε τις τάσεις?Τελικά πήρα το tagan και είναι τέλειο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Aντε παλιιιιιιι! Τασεις θες να μετρησεις? Γειωνεις το πρασινο καλωδιο του PSU(το ενωνεις με μια γειωση- μαυρο καλωδιο), και μετα με ενα πολυμετρο μετρας της πολυποθητες ΤΑΣΕΙΣ σου... Αμα θες να μαθεις πως μετραμε τις ΕΝΤΑΣΕΙΣ του ρευματος (τα ΑΜΠΕΡ που σηκωνει), σε COMBINED LOAD (συνδυασμενο φορτο) των 12ρων γραμμων (ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ αυτο υποστηριζεται απο το τροφοδοτικο), πας πολυ απλα στο SITE της κατασκευαστριας εταιρειας και κοιτας το ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ PSU ΣΟΥ.... Ενα search δεν βλαπτει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.