miha Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Γειά σας, αγόρασα απο το e-shop αυτό το τροφοδοτικό,που όλοι λένε οτι είναι κορυφαίο.Δεν λέω είναι πολύ καλό αλλά θα ήθελα και την δικιά σας γνώμη γιατί είσται πιο έμπιροι απο εμένα.Θα ήθελα να μου πείτε αν είναι καλό σαν τροφοδοτικό,αν έκανα καλά που πήρα modular καλώδια (τον έφαγα τον μπαμπά μου για να μου πάρει modular)και αν μπορεί να πάρει μια geforce8800series με έναν athlon fx.Και γενικά θα ήθελα να μου πείτε γνώμες , απόψεις και κριτικές για αυτό το τροφοδοτικό (αλλά μόνο καλές,τις κακές δεν τις θέλω,μη χαλάσει η χαρά μου λολολ) ευχαριστώ
skullman Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Πολύ ευχαρίστως να στην πούμε την γνώμη μας, αλλά δεν νομίζεις οτι θα πρέπει πρώτα να μας πεις ποιό τροφοδοτικό πήρες?
sattip Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 καταρχας πες μας την μαρκα του τροφοδοτικου σου.
miha Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 ωχ....χίλια sorry ρε παιδιά ξέχασα να βάλω το λινκ αυτο το τροφοδοτικό πηρα και είναι της Tagan http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700229
wizzy Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Φίλε miha έχω ακριβώς το ίδιο τροφοδοτικό και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Επειδή είναι modular δεν γίνεται πανικός στο κουτί μου, και αυτή τη στιγμή σηκώνει τα εξής: AMDX2 4600+, ΑΤΙ Χ1800, 4 σκληρούς (εκ των οποίων οι 2 Raptor), 2 συσκευές DVD και 5 ανεμιστήρες. Προφανώς, το αν θα σηκώσει τον FX και την GeForce8800 εξαρτάται και από τα υπόλοιπα υποσυστήματα (π.χ. αριθμός δίσκων ή ό,τι άλλο έχεις στο PC σου). Αν μείνεις στη 1 GeForce8800, δεν νομίζω να συναντήσεις κάποιο πρόβλημα. Σίγουρα όμως αν κάποια στιγμή βάλεις και δεύτερη GeForce8800 θα χρειαστείς ένα μεγαλύτερο. Στο παρακάτω link http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp θα μπορέσεις να υπολογίσεις χοντρικά τι τροφοδοτικό χρειάζεται στο σύστημα σου (λέω χοντρικά, διότι όταν έβαλα το σύστημά μου στους μετρητές του μου έβγαλε μεγαλύτερο από αυτό που έχω, αλλά το σύστημα είναι ΟΚ, οπότε διαλέγεις και παίρνεις)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Οπ!! Κι αλλος με Χ1800!! Νομιζα οτι ειχα ξεμεινει μονος μου... Καλο το Tagan φιλε μου, αλλά εγω θα προτιμουσα ειτε αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700731 ειτε με 5 ευρω παραπανω απο το δικο σου αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700850 ... Δεν πρεπει να βαζεις ως πρωτο κριτηριο το modular ή οχι...
miha Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 GeorgeMan αν και τα enermax είναι απο τα καλύτερα δεν τα θέλω γιατί είχα παλιότερα προβήματα-περασμένα ξεχασμένα.όσο για τα ocz δεν λέψ και αυτά καλά πρέπει να είναι αλλά Tagan ποιστοποιημένα τροφοδοτικά είναι.Δεν ξερω νομίζω πως είναι καλό.Άλος...τι λέτε για την αγορά μου.Αύριπο θα το έχω
progx Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 GeorgeMan αν και τα enermax είναι απο τα καλύτερα δεν τα θέλω γιατί είχα παλιότερα προβήματα-περασμένα ξεχασμένα.όσο για τα ocz δεν λέψ και αυτά καλά πρέπει να είναι αλλά Tagan ποιστοποιημένα τροφοδοτικά είναι.Δεν ξερω νομίζω πως είναι καλό.Άλος...τι λέτε για την αγορά μου.Αύριπο θα το έχω Καλησπέρα φίλε, εγώ στην θέση σου θα προτιμούσα αυτό εδώ. Κοστιζει το ίδιο με το tagan που έχεις προαναφέρει αλλά έχει καλύτερες τάσεις και είναι και modular που σε ενδιαφέρει.
deathlok Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 mia xara einai...tora bebea apo tin stigmi pou pires teliosan ola .
AGNUSDeI Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Ego paidia katatheto tin diki mou empiria... Ena Tagan 480 pou eixa pari prin 15 mines apo E-Shop... Mou kaike mesa se 6 mines, an ke to eixa epano se polimprizo prostasias APC... :-? To piga piso sto E-Shop, kai mou to alaksane meta apo mia evdomada... Tora afto to exo peripou 10 mines kai den exi parousiasi kanena provlima... :| Alla kai ena paliotero Tagan 480 pou eixa pari prin 3 xronia peripou, den parousiase pote kanena provlima ~ :-P
deathlok Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Ego paidia katatheto tin diki mou empiria... Ena Tagan 480 pou eixa pari prin 15 mines apo E-Shop... Mou kaike mesa se 6 mines, an ke to eixa epano se polimprizo prostasias APC... :-? To piga piso sto E-Shop, kai mou to alaksane meta apo mia evdomada... Tora afto to exo peripou 10 mines kai den exi parousiasi kanena provlima... :| Alla kai ena paliotero Tagan 480 pou eixa pari prin 3 xronia peripou, den parousiase pote kanena provlima ~ :-P kai emena mou exei kaei tagan se sistima me poli liges apaitisis kai xoris na exo kanei kati periergo alla den ithela na ton stenaxoriso
zvarthangalos Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Αγορασα πριν 4 μερες νεο τροφοδοτικο το λενε SILVER POWER SP-400 P2C 400w 48ΕURO το γνωριζει κανεις? μου εχουν πει πως ειναι τις tagan' παραμυθια φουρναρη'η οντως ειναι ?γιατι δεν το γραφει πουθενα πανω στο κουτι.
miha Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Παιδιά εσείς ξέρετε καλύτερα ,αλλλα θέλω να σας πω πως εδω και 9 χρόνια δουλεύωσ σε tagan με πολύ overcocking και κακομεταχείριση και δεν εχουν πάθει τίποτα απολύτος.Είναι πως θα σου κάτσει, δεν νομίζετε, δεν μπορει...τα ταγκάν καλή μάρκα δεν είναι. Πάντως να πω εμένα τι τροφοδοτικά μου έχουν καεί q-tec,2enermax και ενα το σούταρα επειδή μου έκαψε το pc, και μια άλλη μάρκα που δεν την θυμάμαι τώρα.Σήμερα θα είναι σπίτι μου.Όποιος άλλος θέλι να σχολιάσει εδω είμαστε περιμένουμε με πολύ αγωνία και πάλι ευχαριστώ, που ασχολίστε
trofodotikakis Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Πολύ καλό είναι φίλε το τροφοδοτικό σου.Να είσαι σίγουρος πως έκανες μια κορυφαία αγορά και θα σου βγει σε καλο!Αυτούς που λένε α μου χάλασε και δεν ξέρω τι μη του δίνεις και πολ΄΄υ σιμασεία είναι φανσ κάποιας άλλης μάρκας και στα λεω αυτά γιατί 26 χρόνια ασχολούμε με υπολογιστές , ιντερνετ και φόρουμς όσο και με υπολογιστές και ξέρω πολύ καλά απο τροφοδοτικά.Και τα ένερμαξ που σου λένε καλά είναι αλλα πίστεψε με απο τα ταγκαν αν όχι ίσα είναι κατώτερα! Μεγιά λοιπον και να ξέρεις πως πήρες ένα πάρα πολύ καλό τροφοδοτικό
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Kαλωσηλθες, αλλά εαν δεν ξερεις καλυτερα να μην μιλας. Και εαν εμεις υποστηριξαμε με καποιον τροπο καποια αλλα τροφοδοτικα, και θεωρουμαστε "φανς", τοτε εσυ εισαι 5000φορες "φαν" των Tagan. Δεν ειπε κανεις οτι ειναι μαπα το Tagan, το αντιθετο μαλιστα. Σε παρακαλω πολύ ε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.