livewire Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μετά από 40 μέρες αποχής από το "μυδοπίλαφο" παρατήρησες ανάλογη αποστροφή?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δεν αισθάνομαι αδύναμος αν αυτό είναι που θέλεις να μάθεις τελικά. Ούτε μου λείπει το κρέας. Ταυτόχρονα κάνω και τη θρησκευτική μου άσκηση. Ποιο από τα 3 σε τσαντίζει περισσότερο όμως;
1980 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 εμενα το μονο που με τσαντιζει ειναι οτι ο κοσμος θα ηταν καλυτερος αν δεν ακολουθουσατε καμια επιταγη της θρησκειας σας. σεβαστο το οτι πιστευετε μεν αδικο για ολους εμας και εσας δε.
livewire Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Κανένα δεν μου προκαλεί τσαντίλα. Ούτε και χαρά. Αστειεύτηκα. Δεν ειρωνεύτηκα. Απλά χτυπάω με λίγη περισσότερη δύναμη τα πλήκτρα, δατς ολλ ]-))
DIMITRISG Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Η εκκλησία εχει φροντίσει ΚΑΙ σε περιόδους νηστείας να είναι σε θέση να παρέχει όλα τ αγαθά ....
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 εμενα το μονο που με τσαντιζει ειναι οτι ο κοσμος θα ηταν καλυτερος αν δεν ακολουθουσατε καμια επιταγη της θρησκειας σας. σεβαστο το οτι πιστευετε μεν αδικο για ολους εμας και εσας δε. Σε τι ακριβώς θίγεσαι δηλαδή όταν τρώω το μυδοπίλαφό μου; Λιγοστεύουν τα μύδια;
1980 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Σε τι ακριβώς θίγεσαι δηλαδή όταν τρώω το μυδοπίλαφό μου; Λιγοστεύουν τα μύδια; οχι η νηστεια δεν ειναι κατι κακο αλλα και παλι στο επιβαλουν. το θεμα ειναι να το κανεις μονος σου οποτε γουσταρεις και γιατι ξερεις γιατι το κανεις δηλαδη για τον οργανισμο σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ποιος μου επέβαλε τι ακριβώς; Πάλι δεν κατάλαβα...
1980 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 ενοω οτι εγκεφαλικα υπαρχει μεσα στο μυαλο σου απο μικρο παιδι οτι αυτη την περιοδο πρεπει να κοψεις το κρεας και απλα το ακολουθεις. δεν το κανεις μια χρονικη περιοδο που εχεις επιλεξει εσυ.
frenzy Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Κι εγώ δεν ασχολούμαι αλλά η νηστεία ποτέ δεν πείραξε κανέναν. Και στο κάτω κάτω ότι θέλει ο καθένας βάζει στο σώμα του. Είτε το κάνει για λόγους προσωπικούς ή θρησκευτικούς ή απλά λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 ενοω οτι εγκεφαλικα υπαρχει μεσα στο μυαλο σου απο μικρο παιδι οτι αυτη την περιοδο πρεπει να κοψεις το κρεας και απλα το ακολουθεις. δεν το κανεις μια χρονικη περιοδο που εχεις επιλεξει εσυ. Από μικρό παιδί μεγάλωσα σε οικογένεια φανατικών κομμουνιστών. Τα υπόλοιπα είναι δρακοϊστορίες... Το κάνω γιατί υπάρχει ήδη μία περίοδος η οποία με βολεύει. Ποτέ κανείς δεν με επηρέασε θρησκευτικά πλην του ίδιου μου του εαυτού.
aledjo Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Και στο κάτω κάτω ότι θέλει ο καθένας βάζει στο σώμα του. Είτε το κάνει για λόγους προσωπικούς ή θρησκευτικούς ή απλά λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού. εγραψες!!!!
1980 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Από μικρό παιδί μεγάλωσα σε οικογένεια φανατικών κομμουνιστών.Τα υπόλοιπα είναι δρακοϊστορίες... Το κάνω γιατί υπάρχει ήδη μία περίοδος η οποία με βολεύει. Ποτέ κανείς δεν με επηρέασε θρησκευτικά πλην του ίδιου μου του εαυτού. φεαρ ιναφ.
livewire Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ελάτε τώρα, που κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε! Πες το δίαιτα, διατροφή, vegeterianiarismatron, βίτσιο, αυτοικανοποίηση, μαζική ύπνωση. Αν θες, ντε και καλά, να το ντύσεις ιδεολογικά πες το απεργία πείνας. Μην το λες "νηστεία"! Τι παναπεί "νηστεία"? Είναι όλη αυτή η ορολογία - νηστίσιμο/αρτήσιμο/δεήσιμο/γιαδέσιμο - που προκαλεί την κοινή λογική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.