Προς το περιεχόμενο

Nηστεύετε?

MrSeanKon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σημερα στη δουλεια ζεστανα μια πιτσα στο φουρνο μικροκυματων και μυρισε ολη η εταιρια....Με ψαχνανε να με θυμιατισουνε αλλα ειχα κλειδωσει την πορτα. βεβαια τους εξηγησα οτι ειχα βαφτισει το πεπερονε μπροκολο αλλα για καποιο λογο δεν τους εκανε η δικαιολογια. Ψευτο-χριστιανοι, τι περιμενεις? :P

Δημοσ.

εγω τρωω τα παντα εκτος απο κρεας 1-2 βδομαδες πριν το πασχα για να εχω τρομερη ορεξη να φαω το σουβλιστο αρνι-κατσικι....

Δημοσ.

Σ' αυτές τις συζητήσεις δεν βγαίνει ποτέ άκρη γιατί είναι πασιφανές:

Αν δηλώσω ότι είμαι οδηγός αγώνων μοτοσυκλέτας, κάποιος θα πεταχτεί και θα πει ότι στην 5η αριστερή στροφή δεν ακούμπησε καλά το γόνατο στην άσφαλτο, άρα δεν είμαι οδηγός.

Βεβαίως ο ίδιος είναι ζήτημα αν μπορεί να κάνει ποδήλατο.

Δημοσ.

Αν δηλώσω ότι είμαι οδηγός αγώνων μοτοσυκλέτας, κάποιος θα πεταχτεί και θα πει ότι στην 5η αριστερή στροφή δεν ακούμπησε καλά το γόνατο στην άσφαλτο, άρα δεν είμαι οδηγός.

ακομα εκει εισαι?

γιατι τους ανθρωπους που οδηγουν στη formula 1 τους λενε πιλοτους?

αφου δεν πετανε!

Δημοσ.

Ενας προπονητης οταν επαιζα μπασκετ μας ελεγε να εκτελεσουμε μια ασκηση την οποια δεν μπορουσε να κανει σχεδον κανεις....το τι μπινελικια τρωγαμε δεν μπορεις να φανταστεις. Το ιδιο συνεβαινε και σε αλλες ασκησεις. Οταν μια μερα τον προκαλεσαμε να κανει αυτος αυτο που μας ζηταει, μας απαντησε : Αν μπορουσα να κανω ολα αυτα που σας λεω, τοτε δεν θα ειμουνα εδω να σας κανω προπονηση αλλα θα επαιζα στο NBA. Σοφοτατη απαντηση.

Σκεψου επισης προπονητες σαν το Ρεχαγκελ...προφανως δεν μπορει να κανει τιποτα απο αυτα τα οποια λεει στους παιχτες του.

Σκεψου εσενα οταν βριζεις τον ταδε ποδοσφαιριστη οταν κανει ενα λαθος ενω εσυ δεν μπορεις να κανεις ουτε το λαθος του.

Σκεψου οταν κρινεις τον ταδε πολιτικο ηγετη οτι εσυ δεν ξερεις ουτε το 1% της ιστοριας που ξερει αυτος και με τιποτα δεν θα μπορουσες να λυσεις το προβλημα για το οποιο τον βριζεις.

Σκεψου τον καθηγητη πανεπιστημιου διοικησης επιχειρησεων που δεν εχει δουλεψει ποτε σε επιχειρηση και διδασκει το πως διοικουνται οι επιχειρησεις επειδη το εχει διαβασει στα βιβλια ενω δεν το εχει κανει ποτε ως επαγγελμα.

Με λιγα λογια δεν σημαινει πως οταν κρινεις κατι, εσυ μπορεις να το κανεις καλυτερα...μπορει να ξερεις οτι δεν μπορεις αλλα να ξερεις οτι και ο αλλος το κανει λαθος επειδη το εχεις δει απο καποιον τριτο να το κανει σωστα ή καλυτερα ;).

Στο θεμα για παραδειγμα της νηστειας, γνωριζω ανθρωπους που κανουν 40 μερες ολικη νηστεια και κατακρινω αυτους που κανουν μονο μια βδομαδα, την ωρα που εγω δεν κανω καμμία ;)...δεν εχω όμως αδικο μιας και τα περι 40 ημερών ειναι γνωστα σε όλους.

Δημοσ.

Κύριοι, είμαστε ό,τι τρώμε.

Ε λοιπόν, δεν θέλω να πιστέψω πως είμαι διασταύρωση μακαρονιού-μαυρομάτικου φασολιού.

Συμπερασματικά, όχι.

Πλας, δεν το επιτρέπει η θρησκεία μου.

Δημοσ.

Γενικά έχω ακούσει -δεν το έχω εξακριβώσει- πως η νηστεία από το κρέας για εσάς τους άτυχους που μαζεύετε τοξίνες, είναι καλή φάση. Τώρα αν η θρησκεία είναι η αφορμή, ακόμα καλύτερα, έκανε και κάτι καλό.

Δημοσ.

3 μερες πριν το σουβλισμα και βλεπω το κατσικι και μου ερχεται να πεταξω μερικα παϊδακια στη σχαρα....

πω πω δεν αντεχω.... θα ονομασω τους γιγαντες παΪδακια!

Δημοσ.
Γενικά έχω ακούσει -δεν το έχω εξακριβώσει- πως η νηστεία από το κρέας για εσάς τους άτυχους που μαζεύετε τοξίνες, είναι καλή φάση. Τώρα αν η θρησκεία είναι η αφορμή, ακόμα καλύτερα, έκανε και κάτι καλό.

ναι κανουνε νηστεια πεντε μερες και την κυριακη τσακιζουν το αρνι και τα παιδια. ξυπνατε.

Δημοσ.

at Lucifer: Μίλησες κάτι, ψηλέ?

Γενικά, έχω ακούσει (και διαπιστώσει) ότι νηστεία είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο.

,

δεδομένου ότι το

-ωπ!

-εεπ!

πάει μαζί με την ερώτηση: Ποιος είναι ο πιο σύντομος διάλογος(σε τουαλέτα)?

Μάλλον είμαστε σε λάθος τόπικ.

:-}

Δημοσ.

ερωτηση προς χριστιανους πρωτεινη απο που παιρνετε για 40 μερες? ασπραδια αυγου? καλα δεν ξερω καν τι απαγορευετε περα απο το κρεας στην νηστεια.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι Lucifer ότι τα χρόνια που έχω καθιερώσει το 40ήμερο παρατηρήθηκε πως το μόνο που καταφέρνω την κυριακή του Πάσχα είναι να αηδιάσω λιγάκι, πράγμα που διαρκεί αρκετές μέρες μετά. Σκέφτομαι τελικά πως καλύτερα να ζούσε το αρνί.

Γενικώς δηλώνω μεγάλος σαρκοφάγος γι' αυτό και έχει αξία η παρατήρηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...