Προς το περιεχόμενο

Nηστεύετε?

MrSeanKon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίκαιρο thread κι ερώτηση!

Εγώ όταν ημουνα μικρος (κι οχι ζωηρος) εξαρτημενος απο τη μαμα ναι.

Τωρα πλεον οχι.

Ακολουθω ενα συγκεκριμενο προγραμμα διατροφης ειτε ειναι Πασχα ή Xmas.

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νηστεύω και με μεγάλη προσοχή κυρίως την Μεγάλη Εβδομάδα!!!

Μόνο μιά φορά στη ζωή μου έχω κάνει ολόκληρη νηστεία(βέβαια εκεί γίναν και λάθη "άνθρωπος γαρ").

Δημοσ.
Απο Μ.Τεταρτη κατι θα κανω.
Μεγαλη Παρασκευη συνηθως κραταω.

Μια φορα εχει τυχει να φαω κρεας εκεινη την ημερα κι ηταν ανουσιο. :shock:

Iσως να ηταν κι η ιδεα μου ειτε η εννοια που ειχα τεσπα....

Αλλα το να βρασεις μια φασολαδα ή φακες και να ριξεις λιγο λαδι δεν νομιζω να ειναι κακο. :-?

Προσωπικη μου αποψη ειναι να εισαι ανθρωπος

Δημοσ.

απλα κοιτα την υπογραφη μου. απλα κανω διατροφη ετσι και αλλοιως δεν θα εμπαινα ποτε σε κανενα χριστιανικο τριπακι.

Δημοσ.
Αλλα το να βρασεις μια φασολαδα ή φακες και να ριξεις λιγο λαδι δεν νομιζω να ειναι κακο. :-?

Προσωπικη μου αποψη ειναι να εισαι ανθρωπος

Συν χιλια ποιντς και στις δυο ατακες :)

Δημοσ.
Νηστεύω και με μεγάλη προσοχή κυρίως την Μεγάλη Εβδομάδα!!!

Μόνο μιά φορά στη ζωή μου έχω κάνει ολόκληρη νηστεία(βέβαια εκεί γίναν και λάθη "άνθρωπος γαρ").

Εγώ πάλι έλεγα οτι θα ξεκίναγα νηστεία κανονικά απ'τη Σαρακοστή...την δεύτερη μέρα ξεχάστικα και έπιασα τον εαυτό μου να τρώει ζαμπονοτυρόπιτα... :twisted: :mrgreen:

Δημοσ.

δε νηστεύω...

just a question (not offensive):

όσοι νηστεύετε, νηστεύετε από τα πάντα?εννοώ, δε βρίζετε, δεν κάνετε άσχημες σκέψεις,τρώτε όχι μόνο όσα η νηστεία επιτάσσει,αλλά και ΣΕ ΜΙΚΡΕΕΣ ποσότητες,και τέλος,δεν κάνετε σεξ? Αν ναι, πραγματικά σας βγάζω το καπέλο! (δεν το είπα για να ξεκινήσω flame,αλλά για να πω οτι η νηστεία στα δικά μου μάτια,είναι αυτή που περιέγραψα, κ όχι το ότι τρώω 3 μερίδες πατατες τηγανητές,με 2 μερίδες καλαμαράκια,το απόγευμα βρίζω το αφεντικό μου,κ το βράδυ κάνω σεξ)!

Δημοσ.

εγω ναι την Μ.εβδομαδα μονο.Τις αλλες νυστιες οχι.Ας νυστεψει καποιος 40 μερες και μετα ας φαει κρεας.Π.........α το στομαχι.

Δημοσ.

εχω σταματισει να νυστευω απο αποψη θρησκειας εδω και τουλαχιστον 5 χρονια.

Νυστευω μονο οταν το θελησω μονο για λογους φιλοζωικους (οχι οτι αν κοψω το κρεας θα σωθουν ολα τα ζωα) και λογους αυτοελεγχου και αυτοσυγρατισης (δε θα φαω σημερα, δε θα φαω σημερα... :-P :-P :-P)

Δημοσ.

Δε νομίζω οτι η νηστεία είναι δείγμα πίστης αλλά αυτοσυγκράτησης και μόνο. Δε νηστεύω παρά μόνο τις τελευταίες μέρες μιας και το ίδιο κάνει και η υπόλοιπη οικογένεια. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να πιστεύει... Φυσικά έχω δει και μερικούς να κρατάνε μεγάλους στυρούς και να νηστεύουν και τελικά είναι χειρότεροι από εμάς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...