pchristofidis Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 θέλω να αγοράσω dvd player με divx πού να υποστηρίζει srt kai sub ελληνικούς υπότιτλους .θα προτιμούσα κάτι φθηνό μιας και έχω ήδη ένα καλό και ακριβό.επίσης θα προτιμούσα αν γίνεται οχι αγορά από το δίκτυο αλλά από μαγαζί,αλλά αν υπάρχει καμιά καλή προσφορά δεν θα πω όχι.ευχαριστώ προκαταβολικά γιά το ενδιαφέρον σας και τίς απαντήσεις-λύσεις σας.
dll.hal Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 LG DIVX 172 απο τον κοτσοβωλο 65-70 ευρω περιπου.
getty Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Ναι δεν τα λες ΟΛΑ όμως. Το LG εμφανίζει ένα γρι διαφανές πλαίσιο στους υποτίτλους που για κάποιους μπορεί να είναι ενοχλητικό. Ίσως θα έπρεπε να κοιτάξεις και αλλού (philips και pioneer).
tempo Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Ναι δεν τα λες ΟΛΑ όμως.Το LG εμφανίζει ένα γρι διαφανές πλαίσιο στους υποτίτλους που για κάποιους μπορεί να είναι ενοχλητικό. Ίσως θα έπρεπε να κοιτάξεις και αλλού (philips και pioneer). το αντίθετο θα έλεγα. Επειδή οι υπότιτλοι δεν είναι πάντα εμφανείς και προσεγμένοι αυτό το γκρι διαφανές πλαίσιο τους κάνει ευδιάκριτους και ευανάγνωστους. και κάτι ακόμη, αν μετατρέψεις την DivX ταινία σε DVD format βάζοντας μαζί και τους υπότιτλους αυτό το γκρι πλαίσιο δεν υπάρχει
fits13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Fila kai ta korifaia gia emena pioneer 393 kai 380 ypostirizoyn ellinikoys ypotitloys me mia anavathmisi logismikoy poy ginetai me gelio tropo. Grafeis ena cd me to neo firmware to vazeis sto dvd player paras play kai etoimos.
pchristofidis Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 και πόσο πάνε τα pioneer 393 και 380?επίσης με philips που έχω δεν μου διαβάζει τούς υπότιτλους είχα κάνει και σχετικό post τότε πριν 2 χρόνια
speedy23 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Εχω το LG 172.Ειμαι απογοητευμενος απο το μηχανημα.Να'ταν μονο το γκρι πλαισιο θα'ταν καλα. 1)Κοβει πολλους διαλογους σε 3 προτασεις με την δευτερη προταση να εχει μονο μια λεξη!Τραγικο θα ελεγα.Σε αποσυντονιζει αυτο το πραγμα απο λιγο εως πολυ.Δεν το κανει παντα αλλα οταν το κανει ειναι εκνευριστικοτατο. 2)Καποιες φορες δεν αναγνωριζει καποιο ελληνικο γραμμα και βαζει καποιο αλαμπουρνεζικο 3)Αρκετες φορες κοβει λεξεις-γραμματα και ετσι δεν παρουσιαζεται ολοκληρος ο διαλογος 4)Τελος,μου εχει τυχει δυο φορες αυτο που προκειται να αναφερω.Εβλεπα ενα επεισοδιο prison break και στο τελος του επεισοδιου αντι να μου βγαλει το τελευταιο και σωστο διαλογο-υποτιτλο μου βγαζει ενα υποτιτλο που ειχε παιχτει στη μεση του επεισοδιου!!!!Αυτο ηταν για μενα το κερασακι στη τουρτα. Περμενω μηπως βγαλουν κανα firmware update μηπως και φτιαξει λιγο η κατασταση...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Ωραία, ένα σχετικό thread, γιατί αν δεν το έγραφα θα έσκαγα: Αγόρασα χθές το βράδυ απ' το Carrefour/Μαρινόπουλος της γειτονιάς μου ένα απ' αυτά τα Bluesky DVD players που φέρνουν κατα καιρούς. Έκανε 29,9Ε και το πήρα απλά για να μυήσω τους γονείς μου που έχουν μείνει στο βίντεο. Μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το μοντέλο, αλλά μου έκανε εντύπωση πως πάνω στο κουτί είχε ένα σηματάκι XVid και μέσα στο manual ανέφερε για DivX. Λέω, αποκλείεται. Πρώτο τέστ, του βάζω ένα backup DVDτου Godfatther και το παίζει κανονικά. Μετά του βάζω ένα CD με το Femme Fatale σε DivX και δύο αρχεία υποτίτλων (.sub και .srt). Όχι μόνο μου εμφάνισε κάτι σαν directory viewer για να επιλέξω την ταινία, αλλά όταν την φόρτωσε, με ρώτησε ποιον εκ των 2 υποτίτλων θέλω να χρησιμοποιήσει. Διάλεξα έναν απ' τους δύο, και η ταινία παίχτηκε κανονικά, με τους ελληνικούς υπότιτλους στην θέση τους! Έμεινα κατάπληκτος από το μηχανάκι αυτό (για τα λεφτά που πλήρωσα εννοώ), κι αν είχα μεγάλη τηλεόραση (και δεν είχα PC) θα χτύπαγα κατευθείαν άλλο ένα για μένα! Τους χώνω που και που για τα made in china, αλλά και το καλό όταν το βλέπω, το λέω.
klog Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Εχω το LG 172.Ειμαι απογοητευμενος απο το μηχανημα.Να'ταν μονο το γκρι πλαισιο θα'ταν καλα.Γκρί πλαίσιο? μόνο εγώ δε το βλέπω ρε παιδιά εδώ και 5 μήνες? 1)Κοβει πολλους διαλογους σε 3 προτασεις με την δευτερη προταση να εχει μονο μια λεξη!Τραγικο θα ελεγα.Σε αποσυντονιζει αυτο το πραγμα απο λιγο εως πολυ.Δεν το κανει παντα αλλα οταν το κανει ειναι εκνευριστικοτατο.έχεις σκεφτεί να αλλάξεις γραμματοσειρά στους υπότιτλους? 2)Καποιες φορες δεν αναγνωριζει καποιο ελληνικο γραμμα και βαζει καποιο αλαμπουρνεζικοΗ αλήθεια είναι πως δε μου έχει τύχει? 3)Αρκετες φορες κοβει λεξεις-γραμματα και ετσι δεν παρουσιαζεται ολοκληρος ο διαλογος Ούτε αυτό? 4)Τελος,μου εχει τυχει δυο φορες αυτο που προκειται να αναφερω.Εβλεπα ενα επεισοδιο prison break και στο τελος του επεισοδιου αντι να μου βγαλει το τελευταιο και σωστο διαλογο-υποτιτλο μου βγαζει ενα υποτιτλο που ειχε παιχτει στη μεση του επεισοδιου!!!!Αυτο ηταν για μενα το κερασακι στη τουρτα.:-? Περίεργο.... Περμενω μηπως βγαλουν κανα firmware update μηπως και φτιαξει λιγο η κατασταση... Γενικά μετά απο κάτι παραπάνω απο 5 μήνες χρήσης δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα και έχω την αίσθηση πως κάποια απο αυτά που ανέφερες τακτοποιούνται με μια επεξεργασία του αρχείου των υποτίτλων.....
japetus Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Να κανω και εγω μια ερωτηση που δεν μου εχει απαντηθει ως τωρα... Υπαρχει καποιο μηχανημα που να του βαζεις dvd ξενο ή χωρις υποτιτλους και να σε αφηνει να διαλεξεις εξτρα ελληνικους υποτιτλους απο usb/memcard/hdisk ?
aledjo Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 @Marcos_Aurilius pio montelo einai auto? ta gramata ti megethod exoun? mikra i megala? perigrapse ligo pos einai ta grammata. me background? sketa leuka?
Marcos_Aurilius Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Το μοντέλο που αναγράφεται πάνω στο κουτί είναι το DV 865. Τα γράμματα στην 14" τηλεόραση του σπιτιού μου ήταν λίγο μικρότερα από αυτά που βλέπω στις ταινίες της TV, αλλά βλεπόντουσαν. Ήταν λευκη γραμματοσειρά χωρίς φόντο, σαν να χρησιμοποιώ οποιονδήποτε player στο PC...
aledjo Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 @Marcos_Aurilius ta grammata pos tha ta xaraktirizes? mikra, mesaia i megala? kalo pou den exei fonto, exei omos perigrama? giati xoris perigrama an pesoun ta grammata pano se leuki eikona, de fainete tipota! thanks gia tis plirofories kai an mporeis na bgaleis mia foto ti 14" tv tin ora pou paizei i tainia me ypotitlous! exo xalasei taaa lefta sta divx kai den exo brei akoma auto pou mou teriazei! ola exoun kapoia meionektimata...
pchristofidis Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Λοιπόν παίδες αν δέν κάνω λάθος σήμερα πού πήγα καί εγώ στό carrefour το είδα το bluesky πού λέει ο μάρκος. έγραφε στό κουτί xvid αλλά έκανε κάπου στά 35 ευρώ.κανένας άλλος πού το έχει τσιμπήσει?
pchristofidis Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 επίσης το dvd της phillips είναι το dvp 630 αν γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να το κάνω να παίξει ελληνικούς υπότιτλους srt καί sub ευχαρίστως να τόν ακούσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.