joef_gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 To tattoο εκφράζει μια φιλοσοφία ζωής και σημάδια της, τα πρόσωπα τώρα έρχονται και φεύγουν. Κάνε ένα tattoo που θα σου θυμίζει όχι εκείνη συγκεκριμένα, αλλά αυτά που σε κάνει να νιώθεις. Και με την κοπέλα να μην πάει καλά , αυτά που νιώθεις θα τα ξαναβρείς μπροστά σου. αυτο πιστευω και εγω και για αυτο το κανω! χτυπαω χενες απο τα 12! στο γυμνασιο τα χερια μου ηταν γεματα καθημερινα! και αμα μου την εδινε καμια φορα εκανα και στο προσωπο! θυμαμαι το κορυφαιο οτι ειχα κανει στον λαιμο με χενα το ρημα λυω στα αρχαια και ειχαμε τεστ την αλλη μερα! τελείως κάψιμο! το θεμα ειναι οτι θα ειναι 2 μικρα γραμματακια μονο! και επισης το κανω για εμενα κανεις δεν ξερει εκτος απο εσας που το ειπα (ανωνυμα)οτι θα ειναι για αυτη! ουτε καν θα της το πω! απλα θελω να εχω ενα τατου με τα αρχικα της επειδη οντως με εχει βοηθησει πολυ η συγκεκριμενη κοπελα και θελω παντα να εχω απλα τα 2 αρχικα της! γενικα θα φαίνεται σαν κατι αφηρημένα αρτιστικο με δυο τυχαια γραμματα στον ωμο! εξαλου το ΤΚ σου κανει και για κατι πιο ψαγμενο! τελικα θα πω οτι λεει "Τελειως Καμενος"!! :-P :-P
gtsamour Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δεν είναι τυχαίο ότι όταν πας να δώσεις αίμα (σε αιμοδοσία) σε ρωτάνε αν έχεις κάνει τατουάζ τους τελευταίους 6 μήνες και αν τους πείς ότι έκανες, δεν σου παίρνουν αίμα... Που ξέρω εγώ τι κάνει αυτός με τα εργαλεία του και αν τα καθαρίζει σωστά ή όχι. Και κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω, τα χρώματα που βουτάνε μέσα τη βελόνα είναι μιας χρήσης ή πάει ο επόμενος και του βάζει το μελάνι που είχε βουτήξει μέσα τη βελόνα του προηγούμενου? Που ξέρεις τι ασυνείδητος μπορεί να είναι ο άλλος και για να βγάλει μια πεντάρα παραπάνω από πχ οικονομία (σε μελάνι, βελόνες κλπ), μπορεί να βάλει εν αγνοία σου, τη ζωή σου σε κίνδυνο. Κάποια πράγματα απλά δεν μπορούμε να τα ξέρουμε όσο καθαρό και να φαίνεται το μαγαζί. Εγώ προσωπικά δεν θα έκανα για αυτόν το λόγο και μόνο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δεν είναι τυχαίο ότι όταν πας να δώσεις αίμα (σε αιμοδοσία) σε ρωτάνε αν έχεις κάνει τατουάζ τους τελευταίους 6 μήνες και αν τους πείς ότι έκανες, δεν σου παίρνουν αίμα... [...] Δεν είναι καθόλου τυχαίο - υπάρχει νομοθέτημα των αρχών του αιώνα που το όριζε αυτό. Και η αιτιολογία είναι ότι την εποχή εκείνη η δερματοστιξία (tattoo) γινόταν κυρίως στις φυλακές ή σε καταστήματα υγειονομικώς ύποπτα, συνήθως σε άθλιες συνθήκες. Στην εποχή μας τα καταστήματα που φτιάχνουν tattoo δεν έχουν καμία σχέση με τα τότε.
gtsamour Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δεν αντιλέγω, αλλά επειδή η ασυνειδησία στην Ελλάδα είναι μεγάλη (οδοντίατροι που βάζουν βίδες από χρωματοπωλεία, και τόσα άλλα) και την βλέπουμε κάθε μέρα, δεν παίρνω μη απαραίτητα ρίσκα. Ούτε ξυραφάκι που δεν έχω ανοίξει ο ίδιος δεν εμπιστεύομαι, έχω ακούσει πολλά. Επίσης στην αιμοληψία ρωτάνε και για σκουλαρίκια.
poscaman Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δεν αντιλέγω, αλλά επειδή η ασυνειδησία στην Ελλάδα είναι μεγάλη (οδοντίατροι που βάζουν βίδες από χρωματοπωλεία, και τόσα άλλα) και την βλέπουμε κάθε μέρα, δεν παίρνω μη απαραίτητα ρίσκα.Ούτε ξυραφάκι που δεν έχω ανοίξει ο ίδιος δεν εμπιστεύομαι, έχω ακούσει πολλά. συμφωνω απολυτα...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δεν αντιλέγω, αλλά επειδή η ασυνειδησία στην Ελλάδα είναι μεγάλη (οδοντίατροι που βάζουν βίδες από χρωματοπωλεία, και τόσα άλλα) και την βλέπουμε κάθε μέρα, δεν παίρνω μη απαραίτητα ρίσκα.Ούτε ξυραφάκι που δεν έχω ανοίξει ο ίδιος δεν εμπιστεύομαι, έχω ακούσει πολλά. Εννοείται ότι είναι απόλυτο δικαίωμά σου να είσαι επιφυλακτικός και υπερ-προστατευτικός όταν αφορά την υγεία σου. Για την "ιστορία", τα χρώματα που χρησιμοποιούνται, κανονικά πρέπει να είναι μίας χρήσης. Ήτοι, από ένα βάζο με χρώμα, ο δερματοστίκτης βγάζει μία άλφα ποσότητα, την οποία χρησιμοποιεί για το tattoo. Όσο μείνει, το πετάει μπροστά σου. Το ίδιο και οι βελόνες. Πρέπει να βγουν από τον κλίβανο και από το ειδικό σελοφάν μπροστά σου. Το κατά πόσο είναι "ακίνδυνο" το tattoo εξαρτάται και από εμάς - να διαλέγουμε σωστό κατάστημα. Όπως αντίστοιχα δεν τρώμε από ένα βρώμικο εστιατόριο όπου κυκλοφορούν κατσαρίδες και ποντίκια.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δεν είναι τυχαίο ότι όταν πας να δώσεις αίμα (σε αιμοδοσία) σε ρωτάνε αν έχεις κάνει τατουάζ τους τελευταίους 6 μήνες και αν τους πείς ότι έκανες, δεν σου παίρνουν αίμα... Διόρθωση - δεν επιτρέπεται η αιμοδοσία για ένα χρόνο μετά από τατουάζ/τρυπήματα αυτιών-αλλού/βελονισμούς.
panther_512 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Θέλει μεγάλη προσοχή όσον αφορά το κατάστημα που θα σου κάνει το τατουάζ. Και δεν είναι ανάγκη την πρώτη φορά που θα μπείς μέσα να κάνεις και το τατουάζ σου. Μπές στο μαγαζί, γνώρισε το χώρο, γνώρισε τα άτομα που έχουν το κατάστημα και πάνω από όλα δώσε τους να καταλάβουν ότι το θέμα καθαριότητα είναι μεγάλης σημασίας για σένα. Κάτσε και παρακολούθα πώς κάνουν τατουάζ σε κάποιον άλλο (με την άδειά του φυσικά) και δώσε έμφαση στις λεπτομέρειες. Να υπάρχουν κλίβανοι αποστήρωσης όπως στα οδοντιατρεία. Να χρησιμοποιεί ο καλλιτέχνης χειρουργικά γάντια. Πρόσεξε από πού παίρνει χρώμα για να κάνει το ταττού. Συνήθως πέρνουν μικρή ποσότητα από ένα μπουκαλάκι, την βάζουν μπροστά τους και εκεί βουτάνε τις βελόνες. Όταν το ταττού τελειώσει, το υπόλοιπο το πετάνε. Επίσης οι βελόνες να είναι μιάς χρήσης και να ανοίγονται και εν συνεχεία να πετιώνται μπροστά σου. Σημαντικότατο να γνωρίσεις το χώρο και τα άτομα που κάνουν τα ταττού. Αν δεν είσαι ικανοποιημένος από αυτό που βλέπεις και αν έχεις και τη παραμικρή υποψία ότι ο χώρος δεν είναι πεντακάθαρος, πάς αλλού. Από κεί και πέρα, όταν με το καλό κάνεις το ταττού, πολύ σημαντικό είναι να δώσεις μεγάλη έμφαση στη περιποίησή του. Το ταττού σου στην ουσία είναι μιά ανοιχτή πληγή με χρώμα. Θα σου δώσουν αλοιφή (συνήθως Bepanthol). Δεν θα αμελήσεις ποτέ να βάζεις την αλοιφή αυτή για περίπου ένα μήνα. Αυτό το κάνεις για να κρατάς το σημείο του ταττού σου ενυδατωμένο πάντα, ώστε να αργήσει να ξεφλουδίσει και η πληγή να κλείσει ομοιόμορφα. Όσο πιό πολύ καιρό κάνει να ξεφλουδίσει, τόσο πιό έντονο θα είναι το ταττού σου από κάτω. Αν δεν βάζεις αλοιφή και τα ταττού αρχίσει να ξεφλουδίζει μέσα στις πρώτες μέρες, να είσαι σίγουρος ότι θα ξεκολλήσουν και λεπτομέρειες και το ταττού θα φαίνεται ξεθωριασμένο, με αποτέλεσμα να πρέπει ίσως να το ξαναχτυπήσεις. Για τις πρώτες 15 μέρες όχι νερό επάνω στο ταττού και μετά ελαφρύ πλύσιμο χωρίς τρίψιμο. Επίσης καλό είναι για το διάστημα αυτό να μήν ιδρώνεις πολύ. Το καλοκαίρι κατ'εμέ είναι η χειρότερη περίοδος για να κάνεις τατουάζ.
joef_gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 βασικα τωρα σκεφτομαι να κανω και αυτο το σχεδιο αν και δεν ειμαι τρελος φαν της μουσικης αυτης μου αρεσει σαν συμβολο! πως σας φαίνεται?και επισης αν ειναι μονο μαυρο ποσο μπορει να παει?80-100 ευρω?
Dark_son20 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 πήγαινε σε έναν άνθρωπο που κάνει tatoo και ζητα του να σου φτιάξει tribal ότι θες... έλεος να στιγματιστείς με τον σύμβολο των "low Active Burger μπάμιες" χωρίς να ανήκεις καν στην κοινότητα τους... δηλαδή θες σώνει και καλά αντί να φτιάξεις κάτι για την πάρτι σου.... να μαρκαριστείς σαν μοσχάρι...
Hamurabi Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 joef_gr αυτο τοχε κανει ενας φιλος μου στο ποδι. Εγω εχω ηδη 3 τατου και ετοιμαζομαι για το 4ο. Μαρεσουν τι να να κανω:-p
Dikemou Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Είχα γράψει πέρσι ένα μίνι-οδηγό 2 βημάτων για καλοκαιρινά -εποχή πούναι- tattoo εδώ. Τσέκαρέ τονα...
Lucifer Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Λοιπόν σκέφτομαι το καλοκαιράκι να χτυπήσω ένα στο Βερολίνο -γτ όμορφο είναι να σημαίνει κάτι το ταττού για σένα, αλλά να σου θυμίζει και ένα άλλο μέρος απ'το σπίτι σου ήβεν μπέτα- και θα θελα να ρωτήσω τιμές για: α) Ασπρόμαυρο σχέδιο, μεγέθους χμ, 10χ6 περίπου, στον ώμο και β) Ίδιες διαστάσεις, κατά 99% ασπρόμαυρο, και μόνο ένα χρώμα σε ελάχιστη ποσότητα ίσα-ίσα για την αντίθεση -σχολή Sin City. Ξέρει κανείς?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Βασικά γνωρίζω μονο να άτομο το οποιο έχει tattoo από ταϊλάνδη άμα θυμάμαι καλά με ψαροκόκκαλο...είναι το πιο όμορφα χτυπημένο tattoo που έχω δει...τουλάχιστον σύγκριση με όλα τα αλλα που έχω δει και μαζί και το δικό μου...
1980 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 καλα επειδη και εγω πιτσιρικας ηθελα να κανω τατοο κατι που ειχε να κανει με κοπελα ευχαριστω την λογικη μου που δεν το εκανα γιατι μετα η το χερι μου θα εκοβα απο τα νευρα μου η θα επερνα καμια πετρα και θα εσκιζα το δερμα οπως στην ταινια τον μονομαχο που προσπαθουσε να σβησει το σημα της λεγεωνας. μην κανεις καμια μαλακια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.