Προς το περιεχόμενο

επικινδυνότητα του τατουαζ

joef_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να κανω ενα πολυ μικρο τατουαζ 2 γραμμάτων στο αριστερο μου

μπρατσο!

το θεμα ειναι οτι εκτος απο την καθαριότητα του μαγαζιου και γενικα αν προσεχεις και το απολυμαίνεις και κανεις οτι χρειαζεται

υπαρχουν αλλοι φοβοι να παθεις τιποτα οπως αρρωστιες του αιματος

και λοιπα?

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
θελω να κανω ενα πολυ μικρο τατουαζ 2 γραμμάτων στο αριστερο μου

μπρατσο!

το θεμα ειναι οτι εκτος απο την καθαριότητα του μαγαζιου και γενικα αν προσεχεις και το απολυμαίνεις και κανεις οτι χρειαζεται

υπαρχουν αλλοι φοβοι να παθεις τιποτα οπως αρρωστιες του αιματος

και λοιπα?

Το κατάστημα που θα κάνεις το tattoo πρέπει να είναι όχι απλώς καθαρό, να μπορείς να φας πάνω στον πάγκο του. Ο tattoo artist πρέπει να φοράει χειρουργικά γάντια, να χρησιμοποιεί κλίβανο για τις βελόνες και γενικά να είναι όχι προσεκτικός αλλά σχολαστικός με την καθαριότητα.

Αν τηρούνται όλοι οι όροι καθαριότητας χειρουργείου, δεν υπάρχει φόβος να πάθεις κάτι.

Δες και το ακόλουθο (περασμένο μεν αλλά όχι ξεπερασμένο) topic:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=2773

Δημοσ.

το ειδα αρκετα ενδιαφέρον ποστ αλλα εχω καποιες ερωτήσεις ακομα!

επειδη εχω υποχρεωτική προπονηση 4 φορες την βδομαδα ποσο καιρο δεν θα μπορω να κανω βαρύ με το αριστερο μου χερι?

επισης μετα πρεπει να το εχω καλυμμένο για ποσο καιρο?

λενε 15 μερες χωρις ηλιο και νερο!

μπανιο στην θαλασα ειναι νωρις ακομα αλλα στο σπιτι μπορω να κανω??

υπαρχει περιπτωση αιμοραγιας αν και ειναι μικρο το σχεδιο?

και κατι αλλο στο μαλακο σημειο του ωμού ποναει η να το αποφύγω σαν σημειο?

και bonus ερωτηση!!

θα κανω τα γραμματα ΤΚ που ειναι τα αρχικα της κοπελας μου

το θεμα ειναι οτι αν παιζει και χωρισουμε τι μπορω να λεω οτι σημαίνει?

2 λεξεις με τκ υπαρχουν?

πχ τρελο κοριτσι αλλα στην περιπτωση μου δεν κανει :D

Δημοσ.

Βάζεις και ένα 'Θ' => Τρελό Κορίτσι Θέλω. (δίχως παρεγήξηση)

Προσωπικά είμαι κατά των τατού και κυρίως για λόγους όπως κορίτσια...

Δημοσ.

Βασικά μην το κανεις φιλαράκι...τουλάχιστον άμα είσαι τόσο ψημένος κάντο κάπου αλλου...στον κόλο πχ.Από κει και πέρα μην ταράζεσαι 2 γραμματάκια θα κανεις...βάζεις βαζελίνη και μπάνιο κανεις και ότι θες...και τώρα το άμα θα μπορείς να κανεις βάρη, μάλλον ναι,lol...και ναι θα πονέσει αλλα ούτε 10 λεπτά δεν θα σου πάρει.και γράψε κάτι που θες εσύ και πέστης ότι το έκανες για αυτήν και καλά...μια ζωή θα το έχεις και είναι μικρό...τι να πούνε και μερικοί που βαρούσαν 72 ώρες?

Δημοσ.

Βασικα Φιλε Επειδη Εκανα Κ Εγω Ταττου Στο Ποδι Πριν 3 Χροννια Κ Ο Ηλιοσ Το Ειδε... Κ Μπανιο Στην Θαλασσα Εκανα Μετα Απο 2 Εβδομαδεσ Κ Δεν Επαθε Τιποτα Το Σχεδιο Κ Ηταν Και Αρκετα Μεγαλο. Αν Προσεχεισ Δεν Εχεισ Κανενα Κινδυνο Να Παθεις Κατι. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ. ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ.

Δημοσ.
Βάζεις και ένα 'Θ' => Τρελό Κορίτσι Θέλω. (δίχως παρεγήξηση)

Προσωπικά είμαι κατά των τατού και κυρίως για λόγους όπως κορίτσια...

Πέστα πέστα! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

εκανα πριν μια εβδομαδα .... lol

οχι δεν με πονεσε

βαρη σηκωσα το επομενο απογευμα και ο λογος ειναι πως εφυγα αργα απο το μαγαζι που το εκανα

παντως θα σου πω κατι και ελπιζω να μη με παρεξηγησεις. Αν το κανεις για γυναικα ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. Να το κανεις για τη παρτυ σου, να το βλεπεις και να γουσταρεις. φιλικη συμβουλη.

αν απο την αλλη το μετανιωσεις μετα απο x χρονια, μπορεις να το σβησεις με καποιες επισκεψεις σε ινστιτουτο αισθητικης. Καλο θα ηταν να το σκεφτεις καλα ΤΙ θες να κανεις και για ΠΟΙΟΝ το κανεις

Δημοσ.

και bonus ερωτηση!!

θα κανω τα γραμματα ΤΚ που ειναι τα αρχικα της κοπελας μου

το θεμα ειναι οτι αν παιζει και χωρισουμε τι μπορω να λεω οτι σημαίνει?

2 λεξεις με τκ υπαρχουν?

πχ τρελο κοριτσι αλλα στην περιπτωση μου δεν κανει :D

Tαχυδρομικός κώδικας ?

Τέρμα Καβλας ! :)

Τελείως κανίβαλος

βρες μετα κατι τελοσπαντων

Δημοσ.

φιλε μην το κανεις για κοπελα....ουτε για την γυναικα σου την ιδια μετα απο 20 χρονια γαμου.

αν θες να πουλησεις μουρη (και καλα κανεις κατ'εμε) κανε χενα

Δημοσ.

Δε βάζεις καλού κακού όλη την αλφαβήτα, για να καλύψεις και τις όποιες μελλοντικές κοπέλες μπορεί να αποκτήσεις; :)

Σοβαρά φίλε μου...δικό σου χέρι και ζωή είναι, αλλά θα συμφωνήσω με τους πολλούς πως αν σκοπεύεις να χαράξεις το δέρμα σου, καν' το τουλάχιστον για κάτι που να θεωρείς πιθανότερο να αποτελέσει μια απόλυτη σταθερά στη ζωή σου. Άσε που αν χωρίσετε κι όχι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα συφιλιάζεσαι όποτε τα βλέπεις. Μην πάρεις την απόφαση έτσι επιπόλαια...

Δημοσ.

...εναλλακτικά μπορείς να την πείσεις να χτυπήσει ταυτόχρονα τα δικά σου αρχικά :P

To tattoο εκφράζει μια φιλοσοφία ζωής και σημάδια της, τα πρόσωπα τώρα έρχονται και φεύγουν. Κάνε ένα tattoo που θα σου θυμίζει όχι εκείνη συγκεκριμένα, αλλά αυτά που σε κάνει να νιώθεις. Και με την κοπέλα να μην πάει καλά , αυτά που νιώθεις θα τα ξαναβρείς μπροστά σου. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...