Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορώ να δω βίντεο και να παίξω παιχνίδια

Bomber-21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! :oops:

Ξαφνικά,εδώ και λίγες μέρες όποτε πάω να δω ένα βίντεο οποιυδήποτε φορμά,κολλάνε τα πάντα και αναγκάζομαι να κάνω restart.Εκτός από αυτό,προσπαθώ να παίξω ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες πλέον απαιτήσεις,το GTA Vice City και συμβαίνει το ίδιο πράγμα...

Δεν μπορώ να φαντάστώ τι συμβαίνει.Βίντεο από youtube κτλ βλέπω κανονικά.Drivers έχω δοκιμάσει πολλούς αλλά no luck... :cry:

έχω windows xp sp1 (το ότι δεν έχω sp2 είναι άλλη ιστορία)

3.2 Ghz

1GB RAM

6600 GT

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αυτο που φανταζομαι ειναι οτι εχεις προβλημα με την καρτα γραφικων σου.Αν εχεις σοστους drivers τοτε αυτο ειναι.

Δημοσ.

Βρες απο καποιον φιλο σου μια καρτα γραφικων και δοκιμασε την για να αποκλεισουμε προβλημα ή οχι της καρτας σου.

ΥΓ: Αν βρεις ΑΤΙ καρτα, φροντισε να κανεις unistall τους drivers της nVidia και να περασεις της ATI.

Δημοσ.

Σε ρώτησα γιατί....

Αγοράζοντας μια 6200 AGP και ενώ δούλευε κανονικά δεν μπόρεσα με τίποτα να δω κάτι με DivX. (Με MP, GOM, VLC, KMP κλπ).

Μόνο βγάζοντας το DirectX δούλευε, αλλά πώς δούλευε.

Τι απεγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις τι safe mode παλιούς και νέους drivers και διάφορα άλλα. Να μην γράφω άλλα γιατί θα γράφω πολύ ώρα.

Τελικά δυστυχώς την έβγαλα. Το κουφό είναι ότι την έβαλα σε παλιότερο PIII και δούλεψε μια χαρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...