Bomber-21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Καλησπέρα! :oops: Ξαφνικά,εδώ και λίγες μέρες όποτε πάω να δω ένα βίντεο οποιυδήποτε φορμά,κολλάνε τα πάντα και αναγκάζομαι να κάνω restart.Εκτός από αυτό,προσπαθώ να παίξω ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες πλέον απαιτήσεις,το GTA Vice City και συμβαίνει το ίδιο πράγμα... Δεν μπορώ να φαντάστώ τι συμβαίνει.Βίντεο από youtube κτλ βλέπω κανονικά.Drivers έχω δοκιμάσει πολλούς αλλά no luck... έχω windows xp sp1 (το ότι δεν έχω sp2 είναι άλλη ιστορία) 3.2 Ghz 1GB RAM 6600 GT Ευχαριστώ!
johnyboy Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Αυτο που φανταζομαι ειναι οτι εχεις προβλημα με την καρτα γραφικων σου.Αν εχεις σοστους drivers τοτε αυτο ειναι.
smilefreeware Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Με την ίδια κάρτα πριν έβλεπες κανονικά ? Η άλλαξες κάρτα και έβαλες την 6600 GT ?
Bomber-21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Mε την ίδια κάρτα έβλεπα κανονικά.Ξαφνικά παρουσιάστηκε το πρόβλημα!!
TSOPK Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Βρες απο καποιον φιλο σου μια καρτα γραφικων και δοκιμασε την για να αποκλεισουμε προβλημα ή οχι της καρτας σου. ΥΓ: Αν βρεις ΑΤΙ καρτα, φροντισε να κανεις unistall τους drivers της nVidia και να περασεις της ATI.
smilefreeware Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Σε ρώτησα γιατί.... Αγοράζοντας μια 6200 AGP και ενώ δούλευε κανονικά δεν μπόρεσα με τίποτα να δω κάτι με DivX. (Με MP, GOM, VLC, KMP κλπ). Μόνο βγάζοντας το DirectX δούλευε, αλλά πώς δούλευε. Τι απεγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις τι safe mode παλιούς και νέους drivers και διάφορα άλλα. Να μην γράφω άλλα γιατί θα γράφω πολύ ώρα. Τελικά δυστυχώς την έβγαλα. Το κουφό είναι ότι την έβαλα σε παλιότερο PIII και δούλεψε μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.