iced Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Καλησπερα σε ολους.... Παω σπάνια κινηματογράφο... Σημερα πηγα με την κοπελα μου και ειδαμε το number 23... Εμενα μου άρεσε απο αρκετα εως πολυ και στην κοπελα μου λιγο λιγοτερο.... Περα απο αυτα με τσαντισε απιστευτα κάτι άλλο... Οι κωλοδιαφημησεις πριν την ταινια... Ειδαμε τι θα βγει απο την odeon, ειδαμε τον kapno old hoborn, ειδαμε το τελλασ ζιστο, ειδαμε τα νεα μαλμπορο και τι δεν ειδαμε στην τελικη.... Η ταινια αρχιζε στις 19:30 και τελικα ξεκινησε 25 λεπτα αργοτερα... Καλα τι πραγματα ειναι αυτα ρε πουστη μου, τι καραγκιοζηλικια ειναι αυτα? Θελω την γνωμη σας
bchris Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Ναι φιλε εχεις απολυτο δικιο. Κι εμενα μου την σπαει πολυ το ολο σχεδιο. Παλια βαζανε και καμμια μικρου μηκους, κανα cartoon, ενταξει πεταγανε και καμμια διαφημηση/προσεχως. Παντως φανταζομαι οτι το εργο το ειδατε σε μεγαλο κλειστο σινεμα. Αν εισασταν σε κανα καλοκαιρινο (λεμε τωρα) η ωρα αυτη ειναι η καλυτερη για να πας στο κυλικειο ;-)
iced Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Ημασταν στο Mall για να τα συνδιασουμε ολα.... Χωρις πλακα, την επομενη θα μπαινω κανα τεταρτο πιο αργα.... Δεν ξανακάθομαι σαν προβατο να βλεπω τις διαφημησεις Αν εισασταν σε κανα καλοκαιρινο (λεμε τωρα) η ωρα αυτη ειναι η καλυτερη για να πας στο κυλικειο Καλο!!!!
Lighter122 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Egw proswpika goustarw polu ta prosexws...arazoume kai vlepoume ta trailer kai 99% leme "Autin tin tainia psinomai agria na tin dw..." Oi diafimiseis proiontwn einai autes pou me eksagriwnoun... Alla pio polu me eksagriwnei o Steve Martin pou kanei ton gallo enoxlitiko theati me to kinito... Nai eimaste sto sinema tha ta kleisoume ta kinita mas...kai an kapoios einai toso kopanos pou den to kleinei, sigoura den tha tou allaxei gnwmi ena ilithio spotaki...:evil:
iced Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Ναι και τα κινητα ειναι σπαστικα, οχι μονο για τον θόρυβο αλλα για το οτι σου αποσπαει την προσοχη το φωτακι που αναβει μεσα στο σκοταδι....
Sellers Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Στο σινεμά πάνω κάτω τις ανέχομαι. Ειδικά όταν είναι τρέιλερ επόμενων ταινιών εντάξει δεν έχω πρόβλημα. ΑΛΛΑ είναι και κάτι dvd ρε παιδιά που νοικιάζω και δεν μπορώ με καμία παναγία να προσπεράσω τις διαφημήσεις... Εκεί είναι που τσατίζομαι άγρια. Άντε καλά να κάθεσαι στο σινεμά με φίλους ή με την κοπελιά να λέτε και καμιά βλακεία και καμιά κριτική για την ταινία αλλά να κάθεσαι σαν τον μ...α στο σπίτι και να βλέπεις επι μισή ώρα τρέιλερ?????? Μεγάλη @@ που λέει και ο τίλος.
poscaman Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 προσωπικα μ'αρεσει να βλεπω τα trailer για τις ταινιες που θα ερθουν.δε μ'αρεσουν ομως οι διαφημισεις,ειδικα για τσιγαρα.οι καπνοβιομηχανιες δεν εχουν δικαιωμα διαφημισεων στην τηλεοραση και ολα τα σποτακια τα ριχνουν στο σινεμα.αν ειναι δυνατον δηλαδη επι 20 λεπτα (χρονομετρημενα!) να βλεπω διαφημισεις με γκομενες και γκομενουν να καπνιζουν και να ηδονιζονται. Ε,ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΕΙΝΑΙ?
grigas Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 ΑΛΛΑ είναι και κάτι dvd ρε παιδιά που νοικιάζω και δεν μπορώ με καμία παναγία να προσπεράσω τις διαφημήσεις... Εκεί είναι που τσατίζομαι άγρια. Βάλε το AnyDVD που σου επιτρέπει να τις προσπερνάς.
poscaman Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Βάλε το AnyDVD που σου επιτρέπει να τις προσπερνάς. στο dvd-player του home cinema δεν προσπερνιουνται με τπτ
georgeadams Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Εγώ, ειδικά στα village, πάω πάντα 15-20 λεπτά αργότερα από την κανονική έναρξη της ταινίας, ακριβώς για να μην βλέπω τα "προσεχώς" και τις διαφημίσεις. Και ναι, μου τη σπάνε και τα "προσεχώς" γιατί έχω προσέξει πως τα τελευταία χρόνια στην προσπάθεια τους να σε εντυπωσιάσουν και να σε κάνουν να πας να δεις την ταινία, περιέχουν τις καλύτερες σκηνές της. Πολλές φορές σκέφτηκα "πωπω για να είναι έτσι το τρέιλερ, φαντάσου πως θα είναι η ταινία" και τελικά οι καλύτερες σκηνές ήταν αυτές του τρέιλερ. Ακόμα, πολλές φορές στο τρέιλερ σου δείχνουν και όλη την πλοκή, από την αρχή μέχρι το τέλος της. Κάτσε ρε φίλε, γιατί να δω την ταινία αν ξέρω από το τρέιλερ ποιός είναι ο δολοφόνος;
iced Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Εγώ, ειδικά στα village, πάω πάντα 15-20 λεπτά αργότερα από την κανονική έναρξη της ταινίας, ακριβώς για να μην βλέπω τα "προσεχώς" και τις διαφημίσεις. Eτσι! Απο την επόμενη και εγω αυτο θα κανω οπως ειπα και πιο πάνω...
theobabis Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Εγώ, ειδικά στα village, πάω πάντα 15-20 λεπτά αργότερα από την κανονική έναρξη της ταινίας, ακριβώς για να μην βλέπω τα "προσεχώς" και τις διαφημίσεις. Ετσι και γω την πατησα στο mulholland dr. μεσω king kong και δε το ξανακανω...
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Εγώ βλέπω εδώ και χρόνια μόνο διαφημήσεις και τρέιλερ ...
Blader Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Ειναι αλήθεια πολυ σπαστικές οι διαφημίσεις.... Τα trailers δεν με ενοχλουν τοσο γιατι συνηθως ειναι πορωτικα.. Ευτυχως, εμεις εδω στην ταπεινη και ελεεϊνη Κερκυρούλα μας δεν εχουμε ανακαλύψει και πολυ το πρωτευουσιανικο (lol) σπορ αυτο και έτσι αφου υποστούμε την ιδια διαφήμιση που βαζουν στο μοναδικο σινεμα μας over and over again σε καθε προβολη , βλεπουμε την ταινια χωρις αλλη καθυστερηση....
mandipl Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 ξερει κανεις αν οι διαφημισεις τσιγαρων παιζουν σε ολες τις ταινιες η μονο οσες ειναι 18+? Αν παιζουν γενικα νομιζω ειναι πολυ ασχημο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.