Προς το περιεχόμενο

Ανωνυμία στο chat ?

nikos234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να σας ρωτήσω αμα στα chat με εναν τυχαια που μιλαω μπορει να βρει ποιος ειμαι ή που μένω ? ? :razz: :oops: :razz:

Δημοσ.

Όχι από όσο ξέρω. Μπορεί να δει την ip διεύθυνση σου. Αλλά όχι και που μένεις. Ο ΟΤΕ δεν μπορεί να δώσει αυτά τα στοιχεία. Μην ανησυχείς λοιπόν

Δημοσ.

με δικαστική απόφαση αν ξέρει την ip σου θα μπορεί. αλλά γενικά οχι. απλά και εσύ μη βάλεις στα στοιχεία σου που μένεις.

Δημοσ.

οχι το γραφω απλως οταν μπαινεις σε chat και κανεις πλακα στον αλλο (βριζεις κτλ βλακειες τωρα ξερετε! thank you για απαντηση!!

Δημοσ.

Κανένα hideip πρόγραμμα δεν προσφέρει πλήρη κάλυψη. Όποιος θέλει, όποτε θέλει, βρίσκει τα πάντα.

Τα chat τώρα, δεν μαζεύουν και τον καλύτερο κόσμο... Τι δηλαδή, πρώτα βρίζουμε και μετά τα κάνουμε πάνω μας από την τρομάρα μας;

Καλό είναι να τα αποφεύγει κανείς, ή να είναι πολύ προσεκτικός... Μαζεύεται του κόσμου η ανωμαλία και η ηλιθιότητα...

Εγώ πάντως έχω δώσει ένα καλό μαθηματάκι σε ένα "καλό" chatόπαιδο...

:)

Δημοσ.
Κανένα hideip πρόγραμμα δεν προσφέρει πλήρη κάλυψη. Όποιος θέλει, όποτε θέλει, βρίσκει τα πάντα.

Τα chat τώρα, δεν μαζεύουν και τον καλύτερο κόσμο... Τι δηλαδή, πρώτα βρίζουμε και μετά τα κάνουμε πάνω μας από την τρομάρα μας;

Καλό είναι να τα αποφεύγει κανείς, ή να είναι πολύ προσεκτικός... Μαζεύεται του κόσμου η ανωμαλία και η ηλιθιότητα...

Εγώ πάντως έχω δώσει ένα καλό μαθηματάκι σε ένα "καλό" chatόπαιδο...

:)

Φιλαρακι θελω και γω να δωσω ενα μα8ημα σε ενα ...μη πω τπτ..αλλα ελα μου που δν ξερω πως να το κανω!!για αρχη τι προτεινεις??

Δημοσ.

Καλό είναι να μην κάνουμε αστειάκια με άτομα με ειδικές ικανότητες... Πού ξέρουμε; Μπορεί στο μέλλον να έχουμε ένα τέτοιο παιδί στην οικογένειά μας...

..............

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...