sato_gtd_pro Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Έχω το εξής πρόβλημα με τον IE. Δεν μου ανοιγει τα video από ιστοσελίδες, κυρίως αυτά που ανοίγουν με quick time. Πως μπορώ να το διορθώσω?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Έχω το εξής πρόβλημα με τον IE. Δεν μου ανοιγει τα video από ιστοσελίδες, κυρίως αυτά που ανοίγουν με quick time. Πως μπορώ να το διορθώσω? Έχεις εγκαταστήσει το Quicktime Player; :?
sato_gtd_pro Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Ναι. Το Quicktime παίζει κανονικά. Μόνο on line έχω πρόβλημα
icyman_petros Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 (Αν εχεις ΙΕ7) Στα εργαλεια>επιλογες ιντερνετ>για προχωρημενους>ρυθμισεις>πολυμεσα, δες αν η επιλογη "αναπαραγωγη κινησεων στις ιστοσελιδες" ειναι τσεκαρισμενη...
sato_gtd_pro Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Και όμως. Είναι τσεκαρισμένη. Δεν ξέρω τι έχει. Μήπως υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη registry?
icyman_petros Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Κανε απεγκατασταση τον quick time player και ξανα εγκατασταση....
sato_gtd_pro Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Ποιό browser να βάλω? Ο firefox έχει και αυτός πρόβλημα(στο ίδιο θέμα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.