Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση περι φορητοτητας αριθμου σταθερου τηλεφωνου.

leomar_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση:Θελω να μεταφερω το σταθερο μου σε αλλη εταιρια και να φυγω πληρως απο το παγιο του ΟΤΕ.Στις πληροφοριες τηλ. καταλογου (11850,11880,11888 κτλ) θα εξακολουθει να υπαρχει ο αριθμος μου σε περιπτωση που καποιος με αναζητησει?Μεχρι σημερα φανταζομουνα πως θα υπηρχε αλλα υπαλληλος του ΟΤΕ μου ειπε οτι αφου δεν θα υπαρχω στον ΟΤΕ δε θα υπαρχω και στους καταλογους.Ειναι εφικτο να μου κανουν κατι τετοιο?

Δημοσ.

Όχι δεν συμβαίνει αυτό. Όταν θα κάνεις την αίτηση στην άλλη εταιρία θα σε ρωτήσουν αν επιθυμείς ή όχι να υπάρχουν τα στοιχεία σου στους καταλόγους, οπότε εσύ θα επιλέξεις...και όχι ο υπάλληλος του ΟΤΕ. Το δικό μου τηλέφωνο υπάρχει ακόμα στο whitepages.gr & έχω μεταφερθεί στο ιδιόκτητο της Forthnet εδώ και 5 εβδομάδες!

Δημοσ.

Σε ευχαριστω.Ηθελα μια δευτερη γνωμη γιατι τα ψιλοεχασα να σου πω την αληθεια.Και γω στη forthnet θελω να παω και μιας και σε βρηκα ευκαιρη εισαι ευχαριστημενη?Η να κοιταξω αλλου?

Δημοσ.
Σε ευχαριστω.Ηθελα μια δευτερη γνωμη γιατι τα ψιλοεχασα να σου πω την αληθεια.Και γω στη forthnet θελω να παω και μιας και σε βρηκα ευκαιρη εισαι ευχαριστημενη?Η να κοιταξω αλλου?

Παρακαλώ! :) Nαι, πολύ ευχαριστημένη. Η ενεργοποίηση έγινε χωρίς προβλήματα σε 4 εβδομάδες, η ταχύτητα της dsl σταθερά στα 3,5-3,7mbps και η ποιότητα του ήχου στο τηλ. όπως στον ΟΤΕ, γενικά κανένα πρόβλημα. :mrgreen:

Δημοσ.

Το τηλεφωνο παραμενει ακριβως το ιδιο οταν κανεις φορητοτητα στην forthnet ας πουμε?Και γω θελω να παω οταν ερθει εδω το ιδιοκτητο δικτυο αλλα δεν ξερω τι παιζει ως προς το προθεμα!Ας υποθεσουμε οτι εχω 23920xxxxx τηλεφωνο.Πως θα γινει?

Δημοσ.
Το τηλεφωνο παραμενει ακριβως το ιδιο οταν κανεις φορητοτητα στην forthnet ας πουμε?Και γω θελω να παω οταν ερθει εδω το ιδιοκτητο δικτυο αλλα δεν ξερω τι παιζει ως προς το προθεμα!Ας υποθεσουμε οτι εχω 23920xxxxx τηλεφωνο.Πως θα γινει?

Στη Forthnet ναι, παραμένει ως έχει. Και το πρόθεμα μένει ίδιο.

Στην Tellas έχεις δύο επιλογές, είτε να κρατήσεις τον ίδιο αριθμό, είτε να ζητήσεις κάποιον άλλο καινούριο, θα είναι της μορφής 23921xxxxx(Περαία ε; ).

Στην ΟΝ κρατάς τον αριθμό σου, δηλαδή το xxxxx αλλά το πρόθεμα γίνεται 23921.

Δημοσ.

Τριλοφο οχι Περαια!Δηλαδη θα παραμεινει 23920xxxxx? Καλο αυτο!Απλα ακομα δεν εχει ερθει το ιδιοκτητο εδω!Καλον Ιουλιο ειπανε

Δημοσ.

Ναι θα μείνει ως έχει, Ιούλιο; Μια χαρά είναι, είσαι και έξω από την πόλη, τι να πω κι εγώ που δίπλα στο κέντρο της πόλης.... Αναμενόμενη κάλυψη: 15/06/2007 ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...