MicroStar Δημοσ. 27 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2001 Προσφατα απεκτησα το ricoh 7200A. Οπως και παλιος καλος γνώριμος του 7040A το οποιο έχω στο αλλο μου σύστημα (pentium ii) έτσι αποφασισα να ξαναπροτιμισω την ricoh. <BR>Δεν λεω, πολυ καλη σαν συσκευή αλλα η απορια μου ειναι οτι το nero 5.5 που συμπεριλαμβάνετε γραφει το πολυ μέχρι 12χ. Ενω το Roxio Easy CD Creator 5 Platinum(πρωην adaptec) δεν μου το αναγνωρίζει καθόλου.<BR>Επίσης το Easy CD Creator 5 στον pentium ii με το 7040A οταν το εγκαθηστω που παρουσιάζει σφάλμα κατα την εκκίνηση τον windows στο IOS και δεν ξεκινα καθόλου. Πρέπει να βάλω safe mode και απεγκατασταση του easy cd creator 5 για να ξαναδουλεψουν τα windows. Τι γίνετε με αυτο το πρόγραμμα???? σκαρτεψε τελείος???? <BR>Επισης παρόμοιες αναφορές και κυρίως με το taketwo που συμπεριλαμβάνετε και το οποιο έχει παρα πολλα προβληματα εχω διαβάσει στον τύπου ουκ ολιγες φορές.<P>Τελικά ποιο πρόγραμμα θα πρέπει να χρησιμποιήσω για να γράψω σε 16χ ή 20χ???? μήπως εχασα τα λεφτά μου??? αν ηταν να το ξερα να επερνα 12αρη δηλαδη.<BR>Μηπως θα πρέπει να περιμενω να βγει καινουργια εκδοση nero που να το υποστηρίζει??<P><BR>Ας μου απαντήσει κάποιος...! <BR>Ευχαριστώ εκ τον προτέρον!
gpanos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2001 Αυτή την απορία την είχα και εγώ όταν το αγόρασα. Πήγα λοιπόν στο site της ricoh και διάβασα ότι έχει έναν αυτοματοποιημένο τρόπο να αναγνωρίζει την ταχύτητα που θα γράψει τα cd. Είχα λοιπόν κάποια TDK επώνυμα που είναι μέχρι 16Χ και όντως μου το έγραψε σε αυτή την ταχύτητα.<BR>Αν έχεις δοκιμάσει αυτά τα cd και σε άλλο recorder και γράφονται 16Χ τότε περίμενε να βγει κάποιο firmware για να αναγνωρίζει καλύτερα τα cd.<BR>Έχω και ένα plextor που όταν βάζω τα ίδια cd σε 16Χ μου βγάζει μύνημα λάθους. <BR>Οπότε είναι καθαρά θέμα ποιότητας του cd. Απ' όσο ξέρω 20Χ cd δεν έχουν βγει ακόμα. Οπότε αν θέλεις να γράψεις σε αυτή την ταχύτητα πρέπει να περιμένεις λιγάκι.<P>Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες στείλε μου e-mail.
spybol Δημοσ. 28 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2001 etsi einai.. einai ayto pou grafei panw to kouti ws justspeed..an to diskaki den einai kalo den tha graftei pote stin max speed.Na pairneis kala kai eponyma diskaki ana thes kales taxythtes.. Gia to kalo sou to kanei i ricoh wste oti grafeis na diabazetai meta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.