georgep800 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 σιγα την καλυτερη ευκαιρια.... Δεν είναι καλά τα opel δες είναι καλά τα toyota, ε πές μας ποια είναι τα καλά;!:razz:
popolaros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δεν είναι καλά τα opel δες είναι καλά τα toyota, ε πές μας ποια είναι τα καλά;!:razz: το συγκεκριμενο κορολλα ηταν η μεγαλυτερη αποτυχια στην ιστορια της τογιοτα....
KWSN_Men Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Πάντα μου άρεσαν οι άνθρωποι που δε μιλούν δογματικά και επιχειρηματολογούν.
popolaros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 εγω να κατσω να στο αναλυσω μεχρι να ματωσει το θεμα.... ποιος θα καταλαβει???
KWSN_Men Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δίκιο έχεις. Είμαστε όλοι ηλίθιοι. Εκτός από εσένα φυσικά.
popolaros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 οκ ομορφε, παμε : οσο αναφορα το προηγουμενο κορολλα : 1) απαραδεκτη θεση οδηγησης, πρεπει να εχεις απιστευτα μικρα χερια για να μπορεσεις να οδηγησεις φισιολογικα. ηταν αρκετα ψηλη και με πολη μετρια πλευρικη στηριξη. στα facelift μοντελα τα πραγματα ελαφρως βελτιωθηκαν για το λογο οτι τοποθετησαν τιμονι που να ρυθμιζεται τηλεσκοπικα. το προβλημα ομως ηταν εκει και σου εκλεινε το ματι. 2) το τιμονι του ηταν απο τα χειροτερα που μπορει καποιος να βρει σε αυτοκινητο παραγωγης. υπερβολικα πολλες στροφες απο ακρη σε ακρη, παναλαφρο, τεχνιτη αισθηση, τρελη ασαφεια και μηδενικη πληροφοριση. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ 3) ο επιλογεας ναι μεν ηταν γρηγορος και σε γενικες γραμμες καλο αλλα σκαλωνε.... 4) τα φωτα του ηταν ελλεεινα. κανονικα κερακια της τουρτας. 5) το πλαισιο του ηταν μετριας ακαμψιας χωρις ιχνος πληροφορισης και εν τελη με μετρια αποτελεσματα στα crash test. 6) στο θεμα αναρτηση τωρα. χρησιμοποιησαν τα τυπικα γονατα μπροστα και τον ελλεεινο ημιακαπτο αξονα πισω ο οποιος ειχε μια υποτιποδη ρυθμιση και κοπανουσε αρκετα. η υποστροφη ερχοταν απλα για πλακα και διορθονοταν με τροπο που ο οδηγος δεν καταλαβενε τι ακριβως εκανε το αυτοκινητο. 7) φρενα : καλουτσικη αισθηση αλλα μετρια αποτελεσματικοτητα και ζεστενονταν ευκολα. μετρια ρυθμισμενο ABS. το μονο καλο αυτου του αυτοκινητου ηταν ο κινητηρας και ΤΙΠΟΤΕ αλλο....
KWSN_Men Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Όλα αυτά από προσωπική πείρα φαντάζομαι... Και φυσικά, να πάμε όλοι να πάρουμε Ford...
popolaros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Όλα αυτά από προσωπική πείρα φαντάζομαι... Και φυσικά, να πάμε όλοι να πάρουμε Ford... αυτο ειπα γαμω το κερατο μου???
KWSN_Men Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 1. Δεν ηρεμείς λίγο; 2. Για να το πω ευγενικά, ακόμα και αλήθεια να είναι, που πολλοί το αμφισβητούν, δεν είναι και ότι καλύτερο μόλις τα έσκασε η κοπέλα να της λες πόσο μεγάλη μαλακία έκανε. Τι λες;
popolaros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 1. Δεν ηρεμείς λίγο; 2. Για να το πω ευγενικά, ακόμα και αλήθεια να είναι, που πολλοί το αμφισβητούν, δεν είναι και ότι καλύτερο μόλις τα έσκασε η κοπέλα να της λες πόσο μεγάλη μαλακία έκανε. Τι λες; δεν μπορω να ηρεμισω οταν ακουω βλακειες.... και ερχεσε στα λογια μου με το 2. ακομη και αληθεια να ειναι , που πολλοι το αμφισβητουν.... απλα να θυμασαι τι εγραψα στο προηγουμενο ποστ.... και οσο αναφορα για την κοπελα.... καλυτερα να ξερει εκ των προτερων τι αγορασε.... αλλα στην τελικη , η κοπελα δεν θα καταλαβει και ολα αυτα που τις εγραψα..
KWSN_Men Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Ωραία, πάμε πάλι λοιπόν σε κάτι που προείπα. Είμαστε όλοι ηλίθιοι εκτός του popolarou. Φιλοσοφίες του popo-larou θα έλεγα εγώ...
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Καλορίζικο λοιπόν στην καλή μας kattist! Ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε, καλό σας ξημέρωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.