Προς το περιεχόμενο

C2 1.4 VTR 3d vs Getz 1.4 Effort 3d

kattistt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, αυτό στο avatar μου είναι. Το κακό είναι οτι η ευρωπαική αντιπροσωπεία της subaru αποφάσισε να μην εισάγει τα μικρά R1 & R2 της εταιρίας, οπότε δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να δεις στην κατηγορία που ψάχνεις. Και είναι και τα 2 τα μικρά τετρακίνητα... Anyway, αν θέλεις 4κίνητο και το swift βγαίνει, οπότε έχεις λύσεις.

Υ.Γ. Η Mercedes έχει ένα αστέρι, τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο έχουν 5... Η Subaru 6! :)

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καίει κάτι παραπάνω βέβαια το sti έ?:π Φαντάζομαι δύσκολα κάτω από 20l/100;).

Πολύ σωστή επιλογή το swiftάκι, όσους ξέρω που το έχουν πάρει (2-3) είναι πολύ ευχαριστημένοι.

Δημοσ.

@KostasSTi γουργουριζει ο κινητηρας σου ε... σαν γατουλα... πολυ ωραιο αμαξι κ δυνατο!

@SGP εχεις ακουσει καλα λογια για το swiftaki ε?

Δημοσ.

Ε, καίει... υπερβολές :) :) :)

Αν το δουλέψεις σε συνθήκες εθνικής οδού μέχρι τα 160 και χωρίς απότομες επιταχύνσεις κλπ καίει φυσιολογικά. Σε μερικές περιπτώσεις λιγότερο από πολλά 1800άρια. Εκεί δεν το πατάω κι εγώ. Όταν όμως έρχονται οι στροφές....Απαπα... Εκεί μετά τα πράγματα είναι δύσκολα. Έχω κάψει μισό τεπόζιτο (27λίτρα) στη διαδρομή Τρίκαλα-Μέτσοβο (90χλμ.)...!

Δημοσ.

Παρεπιπτόντως, τα καλύτερα ξενοδοχεία έχουν 7 αστέρια! :-D:-P Αλλά και τα 6 της Subaru μετράνε!

Δημοσ.

Μάλλον δεν ενημερώνεσαι από τις ειδήσεις του Σταρ! :-P Άνοιξε κι ένα καινούργιο στο Μιλάνο ακόμα καλύτερο!

Μιλάμε για τρελό offtopic!

Δημοσ.

kattist, αν είσαι τελικά μεταξύ των 2 αυτών μοντέλων, νομίζω πως το Hyundai δε θα σε απογοητεύσει. Μπορεί σαν εταιρεία να μην εκπέμπει και το τρελό image, αλλά τα μοντέλα της είναι πολύ τίμια για τα χρήματά τους και αξιόπιστα μέχρι αηδίας!

Δημοσ.

Οδήγησα πριν μια βδομάδα το εταιρικο Getz που έχει κάνει πάρα πολλά χλμ στις χειρότερες συνθήκες και με τους χειρότερους οδηγούς και παρατήρησα ότι είχε άψογη ποιότητα κύλισης, και λειτουργία κινητήρα και καθόλου τριγμούς. Πραγματικά εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς τι έχει περασει αυτό το αυτοκινητάκι. Κατά τα άλλα πάντως απλό αυτοκίνητο πόλης είναι.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
dear kattistt

Σου εχω μια πολυ καλυτερη προταση απο τα δυο που ρωτας και εως 12.000?.

Το DAIHATSU SIRION 1.3 με 87 αλογα στα 11.990,00 ?.

1) -- Ειναι θυγατρικη της ΤΟΥΟΤΑ με οτι μπορει αυτο να σημαινει για την αξιοπιστια του και την μακροζωϊα του. Το ιδιο μοντελο κυκλοφορει στην Ιαπωνια ως Toyota Passo. Ο κινητηρας του δε, ειναι ο ιδιος 1300αρης του YARIS.

2) -- Ειναι 1300κ.ε. που σημαινει οτι πληρωνει καθε χρονο τελη κυκλοφοριας 93? ενω τα 1400αρια C2 και Getz που σκεφτεσαι πληρωνουν 168?. Αρα να μια οικονομια 75?/ετος.

3) -- Η ασφαλιση του ειναι φθηνοτερη αφου εχει 9 φορολογισιμους ιππους ως 1300αρι σε αντιθεση με τα 1400αρια που εχουν 10 φορολογισιμους ιππους και ετσι ειναι και ενα κλικ πανω στην τιμη της ασφαλιστικης καλυψης.

4) -- Ειναι 940kg που σημαινει 10,80 kg/hp. To C2 με 991kg και 75hp εχει 13,21kg/hp και το Getz με 1.050kg και 95hp εχει 11,05kg/hp. Αυτα σημαινουν οτι εχει καλυτερη επιταχυνση και μικροτερη καταναλωση.

5) -- Το αμαξωμα προσφερει μεσα ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ χωρους. Λεμε θα παθεις πλακα οταν μπεις. Η παθητικη του ασφαλεια ειναι 4 αστερακια, οπως 4 ειναι και των C2 και Getz.

παρε και το τεστ απο τους 4 τροχους

http://library.techlink.gr/4t/issue-article.asp?mag=1&issuex=416

Ελπιζω να σου κινησα λιγο το ενδιαφερον με την εναλακτικη μου προταση. ;)

Παντως ο,τι και να παρεις στο τελος, σου ευχομαι καλα, ασφαλη και απολαυστικα χιλιομετρα! :D

Πριν λίγες μέρες πήρα το Sirion 1.3 Sporty και έχω εντυπωσιαστεί!Είναι έτσι όπως ακριβώς τα λέει ο mitsikas.Είναι πολύ ευκολοδήγητο,έχει πολύ μεγάλους χώρους για τους επιβάτες κ φιλοξενούνται άνετα 5 άτομα.Ειδικά στην Sporty έκδοση είναι κάτι το διαφορετικό εμφανισιακά.Επίσης έχει πλούσιο εξοπλισμό που ζηλεύουν μεγαλύτερα μοντέλα πχ έχει ηλεκτρικά παράθυρα μπρος-πίσω.Τώρα που έχει κ την προσφορά με την απόσυρση (το ίδιο έκανα κ εγώ) αξίζει να το ρίξετε μια ματιά από κοντά (1000Ε για οποιοδήποτε αυτοκίνητο)...

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας κ για τις πολυτιμες απαντησεις σας!

Μετα απο καποια ποστ καποιον μελων, αποφασισα να παρω το Suzuki Swift, αλλα τελικα εκατσε μια καλυτερη ευκαιρια με ενα καλυτερο αμαξι στην πορεια κ πηρα αυτο, μια Toyota Corolla hatchback - e12!

Και παλι σας ευχαριστω ολους, ελπιζω το παρον τοπικ να βοηθησει κ αλλα μελη με τα 4-λιμματα τους οπως ειχα και εγω!

;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...