Gabriel Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 LOL .... το άλλο με τον Toτό το ξέρεις? +1 Mε τη καραμέλα με τις βλάβες των γαλλικών το ξεφτιλίσατε... Έχω ένα Saxo VTS 99άρι και ελάχιστα προβλήματα μου έχει παρουσιάσει,με 111000km στη πλάτη και το μαμά δίσκο πλατό ακόμα. Προσωπικά θα σου έλεγα να πάρεις αυτό που γουστάρεις εμφανισιακά περισσότερο... Και αυτά περί βλαβών είναι κουραφέξαλα...
leftys Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 +1 για το C2 και απο μενα. 2 χρονια το εχω και περαν των τυπικων σερβις (1 το χρονο περιπου) δεν εβγαλε τιποτα (φτου φτου!). Αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα γνωστης αυτοκινητων, το συγκεκριμενο αρχικα το επελεγα λογω ντιζαιν, ολα τα αλλα απλα μου φανηκαν... κουβαδακια! ;-)
chill Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 +1 για το C2 και από μέρους μου. 2 χρόνια το έχω το VTR και τον μηχανικό όχι κολλητάρι δεν τον έχω κάνει αλλά ούτε καν τον έχω γνωρίσει. Αν είναι να αποφασίσεις για το Χιουντάι imo ρίξε και μια ματιά στα Yugo. Με 11.000 ευρώ λιγότερα παίρνεις το ίδιο αμάξι, ίσως και το yugo να είναι πιο όμορφο.
gtsamour Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Έλεος, ε όχι και τα Hyundai καλύτερα κατασκευαστικά από τα Citroen, τι άλλο θα ακούσουμε.....
dali13gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 @chill & co: Μην γράφετε αυθαιρεσίες χωρίς λόγο. Αν το Getz δεν ήταν καλό αυτοκίνητο, δεν θα είχε τόσες πωλήσεις στην κατηγορία του. Οπότε είτε είναι καλό αυτοκίνητο είτε όλοι όσοι το έχουν αγοράσει είναι άσχετοι με το αντικείμενο. Και μην πει κανείς ότι είναι φτηνότερο, γιατί αυτή τη στιγμή συζητάμε για αυτοκίνητα στα ίδια λεφτά. Όσο για την ομορφιά του, οποίος το βρίσκει πιο άσχημο από γιούγκο, αντικειμενικά μάλλον έχει κακό(σαν την σχεδίαση του γιούγκο) γούστο. Όσο για την αξιοπιστία των γαλλικών, φίλος, κάτοχος πεζό 206 πενταετίας, είναι απογοητευμένος πλέον καθώς το αμάξι του έχει καταντήσει κούβας. Όλα κοπανάνε μέσα. Βέβαια αυτό είναι σποραδικό δείγμα, όπως συμβαίνει σε ΌΛΕΣ τις εταιρείες. Δεν υπάρχει κανόνας. Οπότε τα αφοριστικά σχόλια καλό είναι να εκλείψουν. Το κανονικό μου όνομα δεν είναι κορεάτικο ούτε τα παίρνω από καμία εταιρεία για να προωθώ αυτοκίνητα. Κι εγώ αν είχα παραπάνω χρήματα θα διαλέγα μια Alfa Romeo που είναι και η αγαπημένη μου. Αλλά εδώ μιλάμε για συγκεκριμένη κατηγορία χρημάτων και τεκμηριωμένα το Getz είναι μια πολύ καλή επιλογή.
gtsamour Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Είναι αστείο να λέει κάποιος ότι τα hyundai είναι κατασκευαστικά (ποιοτικά) καλύτερα από τα Citroen. Γελείο θα έλεγα. Όσο για τις πωλήσεις του Getz, καλά ηρέμησε, δεν πούλησε και όσο το Saxo (10 χρόνια μοντέλο κοντά και μέχρι πέρυσι πουλούσε ακόμα). Ακόμα είναι γεμάτοι οι δρόμοι με Saxo, όπου και να κοιτάξεις έχουν κατακλείσει τον τόπο. Η Citroen είναι μια εταιρία με πολύ μεγάλη πείρα που ξεκίνησε στην αυγή της αυτοκινητοβιομηχανίας, μην τη συγκρίνουμε τώρα με τη χθεσινή Hyundai που βγάζει φθηνα αυτοκίνητα για το λαό.
dali13gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Τα ξαναλέμε σε 5 χρόνια λοιπόν μιας και το Getz ούτε νηπιαγωγείο δεν έχει πάει ακόμα...
gtsamour Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Την τύχει του (p)ATOS θα έχει, και αυτό γιατί υπάρχουν καλύτερα εκεί έξω. Δεν λέω ότι είναι κακό αυτοκίνητο, αλλά μην συγκρίνουμε τώρα ανόμοια πράγματα (Citroen-Hyundai)
alipkok Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Ημαρτον ρε παιδια ,να βοηθησουμε την κοπελα αλλα να ξεχωριζουμε την υποκειμενικη μας γνωμη απο την πραγματικοτητα...Αν και υπερευχαριστημενος κατοχος ενος c2 θα σου προτεινα να δεις και το swift.. απο κει και περα κοιτα να αρεσει σε εσενα γιατι εσυ θα το πληρωσεις και θα το οδηγας...
kattistt Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Σας ευχαρισω ολους για τις απαντησεις σας και παλι! Αλλα μην τσακωθειτε κι ολας...! Πηγα χθες κ ειδα το swift και μου αρεσε πολυ, μα παρα πολυ!!! Και μαλλον θα παω για αυτο! @alipkok κορτισακι ειμαι...
dali13gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Αυτό προσπαθώ να πω κι εγώ τόση ώρα. Κι εμένα μ' αρέσει πολύ το Swiftάκι που στην "καλή" του έκδοση δεν είναι και πολύ Swiftάκι
alipkok Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Σας ευχαρισω ολους για τις απαντησεις σας και παλι! Αλλα μην τσακωθειτε κι ολας...! Πηγα χθες κ ειδα το swift και μου αρεσε πολυ, μα παρα πολυ!!! Και μαλλον θα παω για αυτο! @alipkok κορτισακι ειμαι... το διορθωσα :razz: Καλη αγορα και δεν θελει βιασυνες το θεμα!!!
kattistt Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Για καινουργιο αμαξι ψανω εδω και 2 μηνες... Γενικα σε αυτα τα λεφτα τι αλλο θα προτεινατε? εχει σημασια να εχει καλη εγγυηση! Παντως για το swift Το σκεφτομαι σοβαρα να το παρω, βρηκα κ χρωματακι, εχει καλη εγγυηση, δωρεαν οδικη βοηθεια για 3 χρονια, καλο κιντητρα 1.3 92ps! Και καλα υλικα μεσα κ καλους χωρους κ ειναι ομορφο!!! και οσο να'ναι ειναι ιαπωνας!
kostasSTi Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 και οσο να'ναι ειναι ιαπωνας! Γειά σου ρε kattistt! Τώρα μιλάς σωστά. Ο μεγαλύτερος μέτοχος στη suzuki είναι η Fuji Heavy Industries (a.k.a. Subaru) της οποίας έχει μετοχές και η ΤΟΥΟΤΑ τις οποίες αγόρασε για να πάρει τεχνογνωσία για τη Daihatsu κι έτσι αυτές οι εταιρίες φτιάχνουν καλά τετρακίνητα... Καλό ε? :razz: :razz: :razz:
kattistt Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Καλοοο!!! Ηξερα οτι η Toyota εχει μετοχες της Subaru αλλα οχι το αλλο που ειπες!!! Subaru εχεις ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.