budha Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Να προσθέσω και τα φτηνά official ανταλακτικα του Getz στα υπερ
Lighter122 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 http://www.nissan.gr/nissan.nsf/Micra_pricelist?OpenForm&Seq=7&q=Micra Δες λιγο και το Micra παντως... Αν τωρα επιμενεις μεταξυ των 2 που ανεφερες τοτε χαλαρα το Getz... Με τον Γαλλο δεν αγοραζεις μονο το αμαξι...γινεσαι και κολληταρι με τον μηχανικο σου :-P
kattistt Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δεν το ειχα κοιταξει λογω του οτι δεν με ενθουσιαζει σχεδιαστηκα... σορρυ... Αλλα ευχαριστω!!!
vlachaquito Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Συμφωνα με τιμες απο το 4τροχοι Lancia ypsilon 1.4/8v 12.300 Fiat Grande Punto 1.4/8v/77 hp 11.840 (idios kinhthras me to prohgoumeno) Ford Fiesta Ambiente 1.2/75hp 12.180 Mitsubishi Colt 1.1/75hp 11.440 1.3/95hp 12.240 Nissan Micra Motiva 1.2/80hp 10.770 Opel Corsa Essential Full 1.2/80hp 12.260 Renault Clio 1.2 Authentic 1.2/76hp 11.900 Seat Ibiza 1.4 101hp Rider 1.4/101 11990 Suzuki Swift 1.3GL 1.3/92hp 11.700 Chevrolet Aveo 1.4SE 1.4/94hp 10.520 Αυτα ειναι τα αυτοκινητα στην κατηγορια που γραφεις.. Ισως να ξεχασα καποιο η καποια αλλα να ειναι πολυ ακριβα. Αν θες την προσωπικη μου γνωμη εγω θα κοιτουσα μεταξυ λαντσια υψηλον (πολυ ομορφο), μιτσουμπισι (7 χρονια εγγυηση αν θυμαμαι καλα), σεατ (ο καλυτερος κινητηρας), και σουζουκι (το αγαπημενο μου!!). Απο τις πιο φτηνες λυσεις σιγουρα το σεβρολετ που ειναι και ομορφο και καλος κινητηρας. Τελος αν ειμουν στην θεση σου θα κοιτουσα και μεταχειρισμενα..Δυστυχως η κατηγορια που ψαχνεις ειναι λιγο κουτσουρεμενη, ενω με τα ιδια λεφτα παιρνεις 1 καλο μεταχειρισμενο... Με τον Γαλλο δεν αγοραζεις μονο το αμαξι...γινεσαι και κολληταρι με τον μηχανικο σου :-P Στανταρ αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
mitsikas Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 dear kattistt Σου εχω μια πολυ καλυτερη προταση απο τα δυο που ρωτας και εως 12.000?. Το DAIHATSU SIRION 1.3 με 87 αλογα στα 11.990,00 ?. 1) -- Ειναι θυγατρικη της ΤΟΥΟΤΑ με οτι μπορει αυτο να σημαινει για την αξιοπιστια του και την μακροζωϊα του. Το ιδιο μοντελο κυκλοφορει στην Ιαπωνια ως Toyota Passo. Ο κινητηρας του δε, ειναι ο ιδιος 1300αρης του YARIS. 2) -- Ειναι 1300κ.ε. που σημαινει οτι πληρωνει καθε χρονο τελη κυκλοφοριας 93? ενω τα 1400αρια C2 και Getz που σκεφτεσαι πληρωνουν 168?. Αρα να μια οικονομια 75?/ετος. 3) -- Η ασφαλιση του ειναι φθηνοτερη αφου εχει 9 φορολογισιμους ιππους ως 1300αρι σε αντιθεση με τα 1400αρια που εχουν 10 φορολογισιμους ιππους και ετσι ειναι και ενα κλικ πανω στην τιμη της ασφαλιστικης καλυψης. 4) -- Ειναι 940kg που σημαινει 10,80 kg/hp. To C2 με 991kg και 75hp εχει 13,21kg/hp και το Getz με 1.050kg και 95hp εχει 11,05kg/hp. Αυτα σημαινουν οτι εχει καλυτερη επιταχυνση και μικροτερη καταναλωση. 5) -- Το αμαξωμα προσφερει μεσα ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ χωρους. Λεμε θα παθεις πλακα οταν μπεις. Η παθητικη του ασφαλεια ειναι 4 αστερακια, οπως 4 ειναι και των C2 και Getz. παρε και το τεστ απο τους 4 τροχους http://library.techlink.gr/4t/issue-article.asp?mag=1&issuex=416 Ελπιζω να σου κινησα λιγο το ενδιαφερον με την εναλακτικη μου προταση. Παντως ο,τι και να παρεις στο τελος, σου ευχομαι καλα, ασφαλη και απολαυστικα χιλιομετρα!
gtsamour Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δεν ξέρω αν ισχύουν γενικά αυτά τα περί Γαλλικών αυτοκινήτων και μηχανικών που λέτε, αλλά μια φορά εγώ, είχα Saxo 1.1 για 8 χρόνια και ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά δεν μου παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα. Και όταν λέω ούτε μία το εννοώ, μη φανταστείται ότι είμαι κανένας μανιακός σαν αυτούς που αλλάζουν ανταλλακτικά ακόμα και αν δεν τα έχουν τινάξει, καμία σχέση, ακόμα και λάδια με το ζόρι θυμάμαι ν'αλλάξω. Ένας λόγος για τον οποίο ξαναπήρα Citroen (C4 Coupe VTR) ήταν το ότι ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος με το Saxo. Το έχω 1 χρόνο τώρα και εξακολουθώ να είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τώρα η γνώμη μου για τα Hyundai είναι ότι έχουν καλή μηχανή αλλά όλα τα άλλα, λαμαρίνες, πλαστικά κλπ, είναι ψεύτικα. Κάνε την προσευχή σου μην τρακάρεις άσχημα μέσα σε Hyundai, θα γίνεις γατοτροφή μέσα σε κονσέρβα.
kattistt Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 vlachaquito μολις κοιταζα το suzuki και θα παω το απογευμα σε αντιπροσωπεια να το δω! Μεταχειρισμενο δεν θελω... το εψαξα πολυ εκει... και κατι της προκοπης βρισκεις στα 9.000 + service + λαστιχα... ανεβαινει η τιμη... και ετσι ειπα να δωσω κατι παραπανω να παρω κατι που μου αρεσει κ καινουργιο! Σε ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να βρεις μοντελα!!! mitsikas δεν μου αρεσουν πολυ τα Daewoo, no offence... και σε ευχαριστω πολυ μου μου απαντησες και εψαξες!!!
kostasSTi Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 και οσον αφορα εγγυηση εχει παραπανω ο ιαπωνας και δωρεαν service... Όχι ρε φιλαράκι Ιάπωνας το Getz... Προσβλητικό είναι αυτό! Κορεάτης είναι και ο Hyundai και ο Kia. Θα ήθελαν πολύ να είναι Ιάπωνες... :razz:
kattistt Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Όχι ρε φιλαράκι Ιάπωνας το Getz... Προσβλητικό είναι αυτό!Κορεάτης είναι και ο Hyundai και ο Kia. Θα ήθελαν πολύ να είναι Ιάπωνες... :razz: σορρυ... λαθος της στιγμης...
mitsikas Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 mitsikas δεν μου αρεσουν πολυ τα Daewoo, no offence... και σε ευχαριστω πολυ μου μου απαντησες και εψαξες!!! Το Daihatsu δεν ειναι Daewoo που πλεον δεν κυκλοφορει σαν Daewoo, αλλα κυκλοφορει σαν Chevrolet και ειναι μελος της GM. Τα μπερδεψες!!! Αλλο Daewoo (νυν Chevrolet europe που ειναι made in South korea) και αλλο DAIHATSU που ειναι μελος της ΤΟΥΟΤΑ (και ειναι made in Japan) Σε ξεμπερδεψα τωρα?
kattistt Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Ναι με ξε-μπερδεψες.... βασικα μπερδεψα τον εαυτο μου... διαβασα πολλες απαντησεις μαζι + δουλεια...! Και παλι σε ευχαριστω πολυ!
SGP Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Πάντως, προσωπικά σε αυτή τη κατηγορία θα πήγαινα με το Suzuki, το swiftάκι είναι πάρα πολύ καλό και όμορφο... Βγαίνει και σε ωραίο μεταλικό ροζ
kattistt Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Πάντως, προσωπικά σε αυτή τη κατηγορία θα πήγαινα με το Suzuki, το swiftάκι είναι πάρα πολύ καλό και όμορφο... Βγαίνει και σε ωραίο μεταλικό ροζ σοβαρολογεις? βγαινει και σε ροζ?
dali13gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Καλησπέρα κι από μένα. Κι εγώ ήμουν στο ίδιο δίλημμα πρίν 4 χρόνια όταν έψαχνα αυτοκίνητο στα ίδια χρήματα. Τελικά κατέληξα στο Getz γιατί τέτοιο εξοπλισμό σε συνδιασμό με τον αρκετά δυνατό κινητήρα δεν εχει κανένα άλλο στα λεφτά αυτά. Ειδικά το καινούργιο εχει και 4 αερόσακους σε σχέση με τους 2 του παλιού. Όσο για τη θέση του οδηγού που ανέφερε ο georgeADAMS, διαφωνώ μιας και ένας από τους λόγους που το διάλεξα ήταν αυτός. Ότι χωρούσα! Γιατί αρχικά πήγα για το Clio και το απέρριψα λόγω στενότητας(υπόψιν,είμαι 1.90-105 κιλά). Προβλήματα δεν μου έβγαλε καθόλου παρόλο που το έλιωσα πραγματικά. Και στα ταξίδια πήγαινα πάντα με 160-170 μόνο που σ' αυτές τις ταχύτητες καίει ένα βενζινάδικο για Αθήνα-Θεσσαλονίκη! Πάντως αν έπαιρνα τώρα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας, θα πήγαινα πάλι σε Getz για το δωρεάν σέρβις ή σε Swift. Πολύ καλό αμάξι. Το οδήγησα γιατί θέλει να το πάρει η φίλη μου. Υ.Γ. Κοίταξε πάντως και τη λύση μεταχειρισμένου από τη Γερμανία. Σκέφτομαι μετά το στρατό να πουλήσω το δικό μου και να χτυπήσω κάτι σε Alfa 147 που είναι και η αγαπημένη μου σ' αυτά τα λεφτά.
HexStatic Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Γενικά πιστεύω ότι η Χιουντάι βγάζει καλήτερα αυτοκίνητα από τη Σιτροέν, από κατασκευαστική άποψη. LOL .... το άλλο με τον Toτό το ξέρεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.