Προς το περιεχόμενο

ds ή psp για παιδακι -κι εμενα ;)

picos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο
psp φυσικα γιατι βλεπω απο τιανιες, ακουω μουσικη και φυσικα ψιλοσερφαρουμε στο δικτυο. Ειναι μια ολοκληρωμενη κονσολα, ασε που εχει τελεια οθονη...
nai ti na tra kanei ola ayta ena paidaki 6 xronwn???? na blepei sthn 1h dhmotikou taineies px? h na bgainei e3w na akouei kalomoira?
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε αυτην την περιπτωση του παιδιου που εκανε την ερωτηση η καλυτερη αγορα ηταν το ds αλλα ηταν:razz:

Δημοσ.
  zousgr είπε:
DSLite με R4/M3 και είσαι έτοιμος να απολαύσεις απίστευτες ώρες παιχνιδιού με ~1000 παιχνίδια για όλες τις ηλικίες και τα γούστα.

Σαν διαφήμιση δεν ακούγεται? LOL: :smile: :D :D

1000? πολλα λες νομιζω,αλλα δεν ειμαι σιγουρος

υπαρχει βεβαια η γνωστη λιστα με ρομς που τα χει αριθμημενα και ειναι ~1000 αλλα πολλα ειναι 2πλα και 3πλα εκει

παντως για παιδι +1 για μενα

πιο χαρουμενα γραφικα, λιγοτερο βιαια παιχνιδια

ομως επειδη τα περισσοτερα παιχνιδια κατα τη γνωμη μου ειναι μουφες

και ειναι κ πανακριβα

παρε μια Μ3 -R4 μαζι,και θα σαστε και οι 2 σουπερ!

και προσεχε τον μικρο μην αμελει τα διαβασματα του,παιζει να κολλησει!

χεχε

Δημοσ.
  ANEMOS-V είπε:
siga mi to eperne gia to mikro.. :)

Ναι... και εγω οταν αποκτησω καποτε παιδι με το καλο...θα του παρω οοοολες τις κονσολες :mrgreen::lol:

:lol:

Δημοσ.

ευχαριστω για τα καλα σας λογια , αλλα οπως σας ειπα σκεφτηκα και 3-4 χρονακια μετα και ειδα και μεγαλη διαφορα ποιοτητας .Φυσικα θα παιζω κι εγω οπως θα επαιζα και με το ds και με οποιαδηποτε αλλη παιχνιδομηχανη pc κλπ .Σιγουρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος το ιδιο και ο μικρος :)

Δημοσ.

Nαι ασε θα ξετρελαθει... Οτι σε 3-4 χρονακια θα υπαρχει το PSP? Πως; Αφου τωρα παιρνει ολο PS2 Ports οταν πεθανει τι θα παιρνει...;

Και φυσικα η απαντηση ειναι ευκολη :D

Τεσπα, αν αρεσει το PSP στο 6χρονο και δεν αρεσει σε μενα που ειμαι 18 τοτε ναι... καποιος εχει προβλημα...

Δημοσ.
  Georgio4ever είπε:

Τεσπα, αν αρεσει το PSP στο 6χρονο και δεν αρεσει σε μενα που ειμαι 18 τοτε ναι... καποιος εχει προβλημα...

Ενταξει ds για το μικρο...

και εγω ds μαλλον θα επερνα για μενα..

αλλα δεν ειναι και για πεταμα το psp,μην λεμε οτι θελουμε.

Υπαρχουν καποια games που δεν μπορεις να τα παιξεις σε ds και εκτος απο τα port του ps2 υπαρχουν και καποια πολυ καλα δικα του.

Αν δεν εχεις Ps2 ειναι πολυ καλη επιλογη.

Δημοσ.
  PDS13 είπε:
Ενταξει ds για το μικρο...

και εγω ds μαλλον θα επερνα για μενα..

αλλα δεν ειναι και για πεταμα το psp,μην λεμε οτι θελουμε.

Υπαρχουν καποια games που δεν μπορεις να τα παιξεις σε ds και εκτος απο τα port του ps2 υπαρχουν και καποια πολυ καλα δικα του.

Αν δεν εχεις Ps2 ειναι πολυ καλη επιλογη.

Σίγουρα δεν είναι για πέταμα το PSP, δεν είπε κανείς το αντίθετο...

Απλώς, σε σχέση με το DS δεν βρίσκω πολλούς (σοβαρούς) λόγους για να προτιμήσει κανείς το PSP, that's all...

Μάλλον ο φίλος μας εντυπωσιάστηκε από τη μεγάλη οθόνη και τα όμορφα γραφικά (γιατί μάλλον αυτό θα εννοεί λέγοντας "μεγάλη διαφορά ποιότητας"). Προφανώς την πάτησε όπως οι περισσότεροι αγοραστές του PSP, αφού νομίζει ότι αυτά αρκούν για να προσφέρουν καλύτερη εμπειρία gaming...

Τώρα, αν πράγματι το ενδιαφέρουν μόνο τα γραφικά, πολύ καλά έκανε και προτίμησε το PSP, αλλιώς...:cry:

Όσο για το "σκεφτηκα και 3-4 χρονακια μετα και ειδα και μεγαλη διαφορα ποιοτητας", μάλλον κάποιος τον έπιασε κορόιδο τον φίλο μας, αφού το PSP ήδη έχει αρχίσει να αργοπεθαίνει, ενώ το DS έχει ακόμα πολλάαα χρόνια μπροστά του...

Δημοσ.

Συμφωνω στο οτι το ds εχει πολυ περισσοτερα και ποιοτικα παιχνιδια απο το psp.

Olorin είπε:

Προφανώς την πάτησε όπως οι περισσότεροι αγοραστές του PSP, αφού νομίζει ότι αυτά αρκούν για να προσφέρουν καλύτερη εμπειρία gaming...

Δεν την πατησε ομως,γιατι αυτο εξαρταται απο τι ζηταει ο καθενας.

Εγω παντα λεω οτι δεν εχουν σημασια τοσο τα γραφικα οσο η ποιοτητα του καθε τιτλου.

Σε αυτην την περιπτωση ομως δεν μιλαμε για μικρες διαφορες τυπου PS3-360,ουτε καν PS2-Xbox...(ισως ουτε και ps2-ps3 οσων αφορα τις δυνατοτητες υλοποιησης καποιου game σε μια μορφη ''Α'')

καποιος που θελει να παιξει GTA,pes,καποιο fps,racing games κτλ δεν μπορει να το κανει στο ds οχι γιατι δεν τα βγαζουν οι εταιριες (it prints money ετσι και αλλιως:razz: ) αλλα γιατι δεν μπορει το μηχανημα να τα παιξει αξιοπρεπως.

Olorin είπε:
αφού το PSP ήδη έχει αρχίσει να αργοπεθαίνει, ενώ το DS έχει ακόμα πολλάαα χρόνια μπροστά του...

Επειδη το ds πραγματικα σαρωνει:shock: δεν σημαινει οτι το psp πεθαινει...

Τα 22.000.000 psp που εχουν πουληθει ειναι λιγα?

Παρολα αυτα μαλλον ds θα παρω σε 6μηνο-χρονο πριν μπω στρατο.:smile:

Δημοσ.

osoi eine asxetoi kai anikanoi na aksiopiisoun tis dynatotites tou PSP milane giayto me ta xirotera..apla..de kseroun.

to oti exo kai PSP & DS gia ti kori mou 3 DS ton anipsion mou (tous vazo roms) kai pote den asxolithika me to DS de lei kati?

mia fora piga na valo Snes emulator kai ypostirize 15% apo ta snes roms kai ayta se mayra xalia..to PSP paizei SNES me 99,9% symvatotita me full speed & hxo.

apo multimedia & homebrew dynatotites..ase ti na leme mporeite na deite kai monoi sas tis epiloges pou exei to ena kai to allo mixanima.

kata ta alla to PSP eine axristo.. ne gia tous asxetous.

PSP emulation list: http://dl.qj.net/Emulators-PSP-/catid/111

Ds emulation list : http://dl.qj.net/Emulators-Nintendo-DS-/catid/222

Δημοσ.

Προφανως λοιπον πανω απο 40 εκατ. αγοραστων του DS ειναι ηλιθιοι. Εισαι με τα καλα σου; Το PSP ειναι (ή τουλαχιστον θελει να ειναι) All in one gadget... Αν θελει καποιος ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ φυσικα θα προτιμησει το DS. Εχω και PSP και DS. Αν καποιος απο Χαλκιδα να του πουλησω το PSP ΠΟΛΥ ευχαριστως! Παρεπιπτοντως ξεχνας να αναφερεις φιλε ANEMOS-V τι firmware θελει για να παιξουν ολα αυτα και πως το downgrade εχει brickαρει ουκ ολιγα PSP. Τελος, εχω αξιοποιησει στο επακρο τις δυνατοτητες του PSP και σαν φορητη παιχνιδομηχανη ειναι ετη φωτος πισω απο το DS.

Δημοσ.

Σε οποιον αρεσουν τα εμουλατορια,τα multimedia και τα καλα γραφικα παει για PSP.

Σε οσους αρεσουν τα Nintendoπαιχνιδα ας παει για το επιτυχημενο αλλα αναιμικο DS

Δημοσ.

Μια απλή ερώτηση ...

Αν πάρει κάποιος την τελευταία έκδοση του PSP μπορεί να παίξει ΚΑΙ Back-ups πέρα από αυθεντικά;

Μιλώ για την τελευταία έκδοση με firmware 3.30+ ή δεν ξέρω εγώ που έχει φθάσει ...

Δημοσ.

To Ds ειναι πολυ καλυτερο απο το psp για μενα. Τα παιχνιδια ειναι πολυ καλυτερα ειδικα για μενα που εχω και ps2 και τα περισσοτερα παιχνιδια του psp βγαινουν και εκει. Οσο για ταινιες δεν θα εβλεπα ποτε σε τοσο μικρη οθονη ουτε θα με απασχολουσε τοσο πολυ η μουσικη (παιζει και το κινητο ;))

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...