Προς το περιεχόμενο

ds ή psp για παιδακι -κι εμενα ;)

picos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοι φιλοι ,

μετα απο πολυ καιρο ποσταρω για να ζητησω την βοηθεια σας , λογω γενεθλιων του υιου 6 χρονων θελω να του παρω μια παιχνιδομηχανη φορητη(την οποια θα χρησιμοποιω και εγω ως παιδακι) και δεν εχω καταληξει μεταξυ των 2 παραπανω .Συγχωρεστε με αν υπαρχει ηδη τοπικ με το συγκεκριμενο θεμα αλλα δεν το βρηκα ψαχνοντας και πλεον ο χρονςοι δεν ειναι αρκετος λογω δουλειας.Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συμφωνώ και 'γω με DS για το παιδάκι. Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι τίτλοι που απευθύνονται σε μικρές ηλικίες. Το PSP βέβαια το θεωρώ ανώτερο και πολύ περισσότερο ως μια multimedia συσκευή αλλά αμφιβάλλω αν το μικρό είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες ή να ανταπεξέλθει στα παιχνίδια.

Δημοσ.

DSLite με R4/M3 και είσαι έτοιμος να απολαύσεις απίστευτες ώρες παιχνιδιού με ~1000 παιχνίδια για όλες τις ηλικίες και τα γούστα.

Σαν διαφήμιση δεν ακούγεται? LOL: :smile: :D :D

Δημοσ.
Αγαπητοι φιλοι ,

μετα απο πολυ καιρο ποσταρω για να ζητησω την βοηθεια σας , λογω γενεθλιων του υιου 6 χρονων θελω να του παρω μια παιχνιδομηχανη φορητη(την οποια θα χρησιμοποιω και εγω ως παιδακι) και δεν εχω καταληξει μεταξυ των 2 παραπανω .Συγχωρεστε με αν υπαρχει ηδη τοπικ με το συγκεκριμενο θεμα αλλα δεν το βρηκα ψαχνοντας και πλεον ο χρονςοι δεν ειναι αρκετος λογω δουλειας.Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας

PSP gia sena an thes: aperioristes efarmoges- web browsing - 40+full speed emulators - hombrewgames - videos - mousic - high res grafics games....

kai DS gia to mikro.

Δημοσ.
M' aresei pou zhtaei kapoios th gnwmh apo edw mesa, 90% tou lene na parei to A kai autos pairnei to B...

Θέλει να δει τι προτιμάει η πλειοψηφία, ώστε αυτός να ξεχωρίζει...:-P

Πέρα από την πλάκα, έχει απόλυτο δίκιο ο FILIM0N.

Όσες φορές έχω παρατηρήσει να κάνει κάποιος κάποια ερώτηση του τύπου "τι να προτιμήσω?", πάντα στο τέλος διαλέγει το αντίθετο από ό,τι του έχει προτείνει η συντριπτκή πλειονότητα, παρόλο που τις περισσότερες φορές, αυτό γίνεται, με επιχειρήματα, παραδείγματα κ.λπ.

Ε τότε, τι την κάνεις την ερώτηση, άνθρωπέ μου και μπαίνουμε στον κόπο να σου απαντήσουμε???

Τελικά, το Insomnia είναι το forum του παραλόγου...:confused:

Δημοσ.
M' aresei pou zhtaei kapoios th gnwmh apo edw mesa, 90% tou lene na parei to A kai autos pairnei to B...

afto ithela na sxoliaso kai ego!!!

oloi legne DS esi omos PSP. oxi oti exo provlima alla gelasa

Δημοσ.

psp φυσικα γιατι βλεπω απο τιανιες, ακουω μουσικη και φυσικα ψιλοσερφαρουμε στο δικτυο. Ειναι μια ολοκληρωμενη κονσολα, ασε που εχει τελεια οθονη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...