Προς το περιεχόμενο

LG S1 vs HP Pavilion dv9393EA

mpulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια βοήθεια θα ήθελα. Είχα κατασταλάξει να πάρω τον LG S1 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908309 ώσπου είδα αυτόν: http://www.shop21.gr//product/product.computers.asp?pfid=26144&prid=26735 (HP Pavilion dv9393EA) Για πείτε μου την γνώμη σας. (Επειδή έχω δώσει προφορική παραγγελία για τον πρώτο θα πρέπει ως αύριο να την ακυρώσω)

Δημοσ.

φιλε profitis αυτό που μου προτείνεις είναι το παλαιότερο s1 με Intel Core Duo T2500 2,00MHz. Το νέο s1 έχει T7200.

Furius99 γιατί υστερεί στο LAN;

Δημοσ.

to lg exei gigabit ethernet eno to hp megabit.

oson afora ta ipoloipa an den se peirazei to varos k to megethos ego tha to skeftomoun gia to hp.

prosopika exo to lg s1 me core duo k eimai poli eyxaristimenos me to mixanima.

to hp einai kaliteri epilogi apo apopsi mnimis k sklirou (me mono 100 eyro diafora).

apo tin alli to lg exei kaliteri poiotita/design k karta hxou 5.1 , episis den exei webcam. h eggiisi lg einai teleia me paralavi paradosi sto xoro sou k poli grigora (mou allaksan othoni se 1 vdomada k epefte mesa k 15augoustos).

tespa den ksero pantos to lg einai kalo mixanima k argotera na thes skas k ram esi k eisai mia xara. to thema einai me ton skliro. apo edo k pera einai diki sou epilogi mias k esi eisai aytos pou tha plirosei k kaneis allos. kane tin aksiologisi sou.

P.S sorry gia ta greeklish alla grafo apo net kafe sto eksoteriko

Δημοσ.

θα προτιμουσα στην θεση σου το hp καλλιτερα

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Τη διαφορά για LAN δεν την είχα προσέξει καν. Παρ' ότι μου από εμφάνιση μου άρεσε πολύ (εως πάρα πολύ) ο LG μάλλον θα καταλήξω σε HP. 17αρα οθόνη, κάμερα, HDMI θυρα, 2G μνήμη 240gb σκληρούς για 200 Ευρώ μάλλον είναι δελεαστικά. Σκέφτομαι και επέκταση εγγυησης (κάπου 135 για άλλα 2 χρόνια). Φίλε Kornylicious τι πρόβλημα είχε η οθόνη του LG?

Δημοσ.

h othoni eixe kameno pixel k h lg einai apo tis liges etaireies pou exoun eggiisi gia dead pixels se laptop. irthan to piran tin allaksan k to ksana eferan piso.

episis 2 xronia eggiisi sto laptop. ayta. an den exeis prob me thn 17ara k to megethos go for hp. allios an thes kati se 15.4'' to lg dagoto. einai ligo overpriced alla ta aksizei os to teleytaio cent.

Δημοσ.

Sorry mpulis...Μοθ ξέφυγε το 2 oταν διάβαζα την ονομασία του CPU...

Πάντως και εγώ σε LG καταλήγω αφου βρίσω ακόμη μοντέλα με XP και έχουν τέλεια εγγύηση!Απλα είμαι μεταξύ S1 και p1...ο πρώτος έχει core duo και ο δεύτερος Core 2 Duo.Ο πρώτος βέβαια είναι εξαιρετικός σαν σύνολο!

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστώ όλοπυς για τις απαντήσεις! τελικά κατέληξα στον hp. Χθες βράδυ τον παρέλαβα. Η πρώτη εντυπωση θετικότατη. Εξωτερικά πάρα πολύ προσεγμένος. (πολύ καλή εντύπωση και η συσκευασία του) Ξεκινάω εγκαταστάσεις... για να δω τι ψάρια πιάνει..

Δημοσ.

Eιδα οτι το LG με τον core duo στα 2 γιγκα εχει κατω απο 1000 ευρωπουλα και ειναι τιμια επιλογοη, το δε καινουργιο μοντελο της εταιρειας ειναι κοντα στα 1150 ευρω με πολλα εξτρα. Θεωρω οτι ειναι η μονη εταιρεια που με τα 2 χρονια εγγυηση σεβεται πραγματικα τον καταναλωτη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...