Προς το περιεχόμενο

Ακουω προτασεις

egalps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!!Μηπως εχω γινει κουραστικος .Τελος παντων...Κατ αρχην θα ηθελα να ευχαριστησω πραγματικα ολους οσους μεχρι σημερα εχουν ενδιαφερθει και εχουν απαντησει στα μυνηματα που γραφω στη λιστα.Ενα μεγαλο ευχαριστω παιδια.Και τωρα θα ηθελα να ρωτησω δυο πραγματα ακομα:

Εγω απ την αρχη σε αυτη τη λιστα εγγραψα οτι ψαχνω καποιο προγραμμα για σχεδιαση χαρακτηρων comix οχι ομως που να σχεδιαζονται απο το μηδεν αλλα που να ειναι κατα καποιο τροπο ετοιμοι μεσα στο προγραμμα και με καποιες τροποποιησεις να ερχεται η μορφη τους στο επιθυμητο αποτελεσμα.Mεσα λοιπον απ αυτη τη λιστα μου προταθηκε το poser το οποιο μπορω να πω οτι ειναι ακριβως αυτο που εψαχνα.Βεβαια ακομα βρισκομαι σε σταδιο εκμαθησης αλλα προχωραει η δουλεια.Τωρα τι θελω να ρωτησω:

1)Κατα τυχη ακουσα για καποιο προγραμμα που λεγεται cinema 4d.Τι ακριβως κανει και ποιες ειναι οι διαφορες του με το Poser??

2)Yπαρχει καποιο προγραμμα παρομοιο με το poser το οποιο να ειναι καταλληλο για τον σχεδιασμο των background??Και για να γινω πιο συγκεκριμενος ενα παραδειγμα.Ενταξει σχεδιαζεις τον χαρακτηρα που θελεις με το poser αλλα που τον τοποθετεις?Θα πρεπει να τον βαλεις σε καποια εικονα που να περιεχει το τοπιο η το δωματιο η το δρομο η οτιδηποτε τελοσπαντων.Αλλα να μην ξεκινας παλι απο το μηδεν αλλα το προγραμμα να εχει τη δυνατοτητα να παραγει το επιθυμητο background απο μονο του.

Σας ευχαριστω πολυ και συγγνωμη αν σας κουρασα...

Θα περιμενω με αγωνια τις προτασεις σας

Βαγγελης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...