Προς το περιεχόμενο

Xp Pro Black Edition

trojan21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στο nlite δεν μπορεις να προσθεσεις προγραμματα! Μπορεις να κανει ολα τα άλλα, αλλά οχι αυτο! (και γιαυτο εμεινα με τη γλυκα μετα τη χρηση του).

Παντως αυτα που κανει τα κανει αριστα!

Όπως λέει και ο Vatos, μπορείς. Νά μερικά έτοιμα:

http://www.nliteos.com/addons/

Φαντάζομαι και περισσότερα, άμα ξέρεις να τα πακετάρεις σωστά. Ρωτήστε στο τόπικ του unattended που ξέρουν απʼ αυτά, να σας πουν. :-)

Δημοσ.

trojan tin xseroume tin ekdosi auti exei polu kairo pou exei bgei.

Gia des ellinika mporeis na grapseis?

Stin epifaneia ergasia den exeis dexsi klick > Send to

kai alla polla

Egw protimw tis ekdoseis pou bgazoun me ola ta teleutaia updates.

Egw exw twra tin ekdosi tou Martiou

• Moderators
Δημοσ.
στο nlite μπορείς να βάλεις προγράμμτα GeorgeMan και η εγκατάσταση τους γίνετε παρέα με την εγκατάσταση των windows και είναι απίστευτο το τι μπορείς να βγάλεις με αυτό ειδικά αν κανεις αρκετά format στα ίδια pc η στα pc φίλων σου σίνχα :D

Vatos εχεις PM για να μην χαλασουμε το θρεντ του παιδιου...

Δημοσ.

black edition? i colosous edition2?(θελουν μετατροπη σε ελληνικα,δεν το εχω καταφερει ακομα!).αραγε ποια ειναι τα καλυτερα? εχω τα νεμεσις καιο τωρα τα colossus που ειναι στα ισπανικα!!!

οτι και να ειναι ,ειναι μαμα...πας αγοραζεις τα γνησια και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Αυτο εχω καταλαβει.

Δημοσ.

ολες εχουν! το θεμα ειναι να μην εχεις τιποτα να κρυψεις.απλα αυτες οι editions τα εχουν ολα τα προγραμματα και δεν καθεσαι 5 ωρες να κανεις install.πιστευω οτι με ενα καλο firewall "μπλοκαρεις" καποιες πορτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...