Προς το περιεχόμενο

Xp Pro Black Edition

trojan21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gia xara pedia evala xtes ta XP PRO BLACK EDITIONine apistefto kai omos alithino Acrobat 8.0

Photoshop CS2

Diskeeper 2007

OO Defrag 8.5.178

WindowBlind 5.04 Enhanced plus many new themes

Open Office 2.10

TuneUp Utilities 2007 English

Norton partition Magic 8.05

Registry Mechanic 6.2

IS****** 10

Microsoft Java VM Build 3809

Sun Java 2 Version5.0.6 W/SP2

Azureus 2.5.00

IE 7 Final Activated

Firefox 2.01

THunderbird 1.5.0.9

Opera 9.02

WsFTP Pro

BS Player Pro 2.12.942

Klite Codec Pack 2.80

Shockwave/Flashplayers

Win DVD 8 Platinum

WM Player 11

Nod32 2.57

ZoneAlarm 6.5.737.2006 Pro

ZoneAlarm Internet Security Suite 7.0.279 Beta (ROCKS!!)

Blindwrite 6.0.1.19 By eXperience

Nero 7.590A Premium Full

Nero 7.59 Lite

Poweriso 3.5

UltrIso 8.6.0.1936

DivX Create Bundle 6.4

Fraunhofer IIs MP3 Codec

Quicktime Alternative

Adaware SE Pro

Acrobat Reader

DVD DEcryptor

DVD2One

FlashFXP

GetRight

Magic Isomaker

PeerGuardian 2

VmWare 5.53

WinRAR

Winzip 10

Windows Vista RTM sidebar plus extra gadgets

Δημοσ.
Gia xara pedia evala xtes ta XP PRO BLACK EDITIONine apistefto kai omos alithino

ti akrivws einai ta black edition? Parallagh twn gnwstwn ekdosewn pou kukloforun kai exoun allagmena pragmata apo diaforous coders?

Δημοσ.

Είναι πειρατική έκδοση του λειτουργικού που κυκλοφορεί στο νετ και έχει ενσωματωμένα όλα τα παραπάνω προγράμματα.

Επίσης απαγορεύονται συζητήσεις για πειρατικό λογισμικό στο φόρουμ.

Δημοσ.

magkes psaxtite ligo kalitera kai tha katalavete ,ine eti mprosta me tin dulia pu kanane ta palikaria ,den mporo na valo photos !!!!exi windows sidebar ,opos ta vista allazis to perivallon ,ego ida diafora kai stin taxitita kai sta pexnidia ,exi driver gia ati nvidea ,internet explorer office 2007 ....

Δημοσ.

Aplws gia ta records, polla perissotera pragmata exei h ekdosh eXperience pou mporeis na th vreis se gnwstous tracker. Kalo 8a htan omws na teleiwsei edw h suzhthsh giati vgainoume polu eksw apo tous kanones tou forum. :)

Δημοσ.

Προσωπική μου γνώμη πως αφιερώνοντας πολύ λίγο χρόνο, με το nlite μπορείς να φτιάξεις την έκδοση των windows που θέλεις, αφαιρώντας ή προσθέτοντας όποιο πρόγραμμα σου κάνει και να φτιάξεις το προσωπικό σου wincd. Το αποτέλεσμα που βγάζει είναι φανταστικό. Εκτός αυτού μετράει πολύ πως πρόκειται για δική σου δημιουργία....

Δημοσ.
Προσωπική μου γνώμη πως αφιερώνοντας πολύ λίγο χρόνο, με το nlite μπορείς να φτιάξεις την έκδοση των windows που θέλεις, αφαιρώντας ή προσθέτοντας όποιο πρόγραμμα σου κάνει και να φτιάξεις το προσωπικό σου wincd. Το αποτέλεσμα που βγάζει είναι φανταστικό. Εκτός αυτού μετράει πολύ πως πρόκειται για δική σου δημιουργία....

Σωστός.:idea:

• Moderators
Δημοσ.

Στο nlite δεν μπορεις να προσθεσεις προγραμματα! Μπορεις να κανει ολα τα άλλα, αλλά οχι αυτο! (και γιαυτο εμεινα με τη γλυκα μετα τη χρηση του).

Παντως αυτα που κανει τα κανει αριστα!

Δημοσ.

στο nlite μπορείς να βάλεις προγράμμτα GeorgeMan και η εγκατάσταση τους γίνετε παρέα με την εγκατάσταση των windows και είναι απίστευτο το τι μπορείς να βγάλεις με αυτό ειδικά αν κανεις αρκετά format στα ίδια pc η στα pc φίλων σου σίνχα :D

Δημοσ.

den nomizo na mporei kati tetoio na leitourgisei sosta. kai san na einai parafortomeno me programmata. an (opos einai logiko) mporeis na dialexeis ti tha egatastiseis kai ti oxi, tote to suzitame, mporei na einai xrisimo. an omos einai ena paketo, mpainoun ola ta programmata diladi mazi me ta windows, tote einai treli mapa

Δημοσ.
Στο nlite δεν μπορεις να προσθεσεις προγραμματα! Μπορεις να κανει ολα τα άλλα, αλλά οχι αυτο! (και γιαυτο εμεινα με τη γλυκα μετα τη χρηση του).

Παντως αυτα που κανει τα κανει αριστα!

Έχω την εντύπωση πως με κάποιο τρόπο, ζητώντας στην αρχή unattended setup μπορείς να προσθέσεις κάποια προγράμματα. Τέλως πάντων δε θέλω να βγω από το θέμα που έχει ανοίξει ο trojan21.

Η ουσία είναι πως και εγώ όταν χρειάστηκα κάτι για ένα παλιό pc και έψαχνα τις εκδόσεις των tinyxp, μόνο προβλήματα έβρισκα μπροστά μου, είτε με τις ρυθμίσεις δικτύου (που δεν άλλαζαν με τίποτα) είτε ακόμα και με την απουσία υποστήριξης για floppy disc drive, και ότι άλλο κουφό μπορείς να φανταστείς. Γι αυτό κρατώ μια επιφύλαξη στα ετοιματζίδικα που κυκλοφορούν κατά καιρούς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...