asxetoula Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Αγόρασα το κουτί της Forthnet για ένα φίλο, η αίτηση που βρήκαμε μέσα ήταν προπολεμική! Συγκεκριμένα αφορούσε ταχύτητες 384 + 512. Δεν μπορώ πουθενά στο site της Forthnet να βρω τη σωστή αίτηση. Η μόνη που βρήκα ήταν για ταχύτητες μέχρι 10Mbps στο δίκτυο της Forthnet, αλλά δε θέλω να γίνει μεταφορά. Θέλω 5+1 μήνες στα 1024 στο δίκτυο του ΟΤΕ. Πού μπορώ να βρω αυτη την αίτηση; Τηλεφώνησα στο 8011008000 αλλά μετά από 1 ώρα αναμονής έπεσε η γραμμή, έκτοτε όσες φορές δοκίμασα έλεγε πως όλες οι γραμμές είναι κατηλειμμένες, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλώ καλέστε αργότερα....γκντουπ!!
kgliat Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Γιατί δεν το γράφεις πάνω στην αίτηση που έχεις κατεβάσει το τι ζητάς με υποσημείωση πως στο site τους δε βρίσκεις σχετική παραπομπή; Αν και πιστεύω πως αφού σημειώσεις στη φόρμα τα στοιχεία του κατόχου, βλέπουν από τη διαθεσιμότητα πως ΔΕΝ υπάρχει αυτόνομο δίκτυο κι ΑΥΤΟΜΑΤΑ γίνεται ενεργοποίηση σε 5+1 μήνες μέσω ΟΤΕ... Διόρθωση: Πρέπει να πας στο http://www.forthnet.gr/templates/formtemplate.aspx?p=126883 και να επιλέξεις το πεδίο Β.Για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Forthnet ADSL in a box 768, 1024 ή 2048 Kbps σύνδεσή σας. Λέει: "Συνδρομή ADSL in a box στα 2048 για 3 μήνες ή 1024 για 5 μήνες ή 768 για 6 μήνες" Ελπίζω να βοήθησε...
asxetoula Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Γιατί δεν το γράφεις πάνω στην αίτηση που έχεις κατεβάσει το τι ζητάς με υποσημείωση πως στο site τους δε βρίσκεις σχετική παραπομπή; Αν και πιστεύω πως αφού σημειώσεις στη φόρμα τα στοιχεία του κατόχου, βλέπουν από τη διαθεσιμότητα πως ΔΕΝ υπάρχει αυτόνομο δίκτυο κι ΑΥΤΟΜΑΤΑ γίνεται ενεργοποίηση σε 5+1 μήνες μέσω ΟΤΕ... Nαι αλλά το ιδιόκτητο δίκτυο αναμένεται συντομα στην περιοχή και κανείς δεν έχει όρεξη να του κόψουν 2 μήνες τη σύνδεση για να κάνουν μεταφορά στο δίκτυο της Forthnet!!
kgliat Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Το link που έδωσα παραπάνω; Δεν είναι αυτό που θέλετε; Αλλά δεν είναι 5+1 μήνες σε 1024. Λέει 5 μήνες απλά..5+1 μήνες αφορούν τα 768
asxetoula Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Sorry! Δεν είχα δει το link, το πρόσθεσες μετά με edit? Ενδιαφέρομαι για την περίπτωση: β. Για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Forthnet ADSL in a box 768, 1024 ή 2048 Kbps σύνδεσή σας. Λέει να στείλω την αίτηση που υπάρχει μέσα στο κουτί, αλλά το δικό μου κουτί είχε πολύ παλιά αίτηση, άρα δε μπορώ να τη χρησιμοποιήσω. Άλλη αίτηση δε δίνουν... Μετά παρακάτω έχει φόρμα για να κάνεις ηλεκτρονικά την αίτηση; Κάτι μου λέει ότι σε αυτή την περίπτωση η αίτηση θα "χαθεί" κι άντε εμτά να βγάλεις άκρη... Κι έπειτα εγώ θέλω αυτό: Τώρα ADSL in a box Plus 1024Kbps 5+1 επιπλέον μήνας δώρο! Ρο βρήκα εδώ: http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10008041 Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια
asxetoula Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Πήρα ξανά και κατάφερα να πιάσω γραμμή! Μου είπαν να πάω στα γραφεία της Forthnet και να ζητήσω μια αίτηση, τη συμπληρώνω, επισυνάπτω και τη δική μου κι αυτό ήταν όλο. Ευχαριστώ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.