stef-dim Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Έχω το ακόλουθο πρόβλημα. Στο Excel έχω με κελιά που είναι υπό τη μορφή ab:cde για παράδειγμα 32:123 ή 666:123. Εγώ θέλω δίπλα από τη στήλη με τους παραπάνω αριθμούς να φτιάξω μια στήλη που να περιέχει μόνο το πρώτο μέρος του αριθμού πριν την : , δηλαδή μόνο το 32 η΄μόνο το 666. Μήπως γνωρίζετε με ποια εντολή (function) μποτώ να το πετύχω αυτο?? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!
pp6210 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 φίλε μου δεν νομίζω οτι μπορείς να ορισεις σσαν φίλτρο τον χαρακτήρα :. σίγουρα μπορείς να του πεις να δείξει μόνο του 2 ή 3 πρώτους χαρακτήρες από δεξιά ή αριστερά... τουλάχιστον όχι στο 97 που χρησιμοποιώ εγώ. πάντως το εξελ έχει πολύ καλή βοήθεια, για ψάξε λίγο τα reference functions
stef-dim Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Ωραία. Ας πούμε ότι έχουμε μια στήλη με αριθμούς της μορφής abcde. Πως μπορούμε να φτιάξουμε μια στήλη που να περιέχει μόνο τους αριθμούς ab? Δηλαδή να υποδείξουμε στο excel να γράξει μόνο του 2 πρώτους αριθμούς από αριστερά??
SUEd Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Ωραία. Ας πούμε ότι έχουμε μια στήλη με αριθμούς της μορφής abcde. Πως μπορούμε να φτιάξουμε μια στήλη που να περιέχει μόνο τους αριθμούς ab? Δηλαδή να υποδείξουμε στο excel να γράξει μόνο του 2 πρώτους αριθμούς από αριστερά?? =MID(D6;1;2) αν το d6 έχει ac:cd το επιλεγμένο κελί θα έχει ac
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.