gomputer Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Εμένα παιδιά ο ΟΤΕ με έχει ρημάξει! έκανα αίτηση για 1024 (την οποία και έχω) αλλά χρεώνομαι για 2048. Παρά τις όποιες ενέργειές μου το πρόβλημα δεν έχει λυθεί και το μόνο που μου έχει απομείνει είναι να περιμένω να περάσει το εξάμηνο για να διακόψω. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΟΤΕ!!!
amartolos Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Εμένα παιδιά ο ΟΤΕ με έχει ρημάξει! έκανα αίτηση για 1024 (την οποία και έχω) αλλά χρεώνομαι για 2048. Παρά τις όποιες ενέργειές μου το πρόβλημα δεν έχει λυθεί και το μόνο που μου έχει απομείνει είναι να περιμένω να περάσει το εξάμηνο για να διακόψω. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΟΤΕ!!! ta exeis plirwsei afta ta parapanw xrimata??? :shock:
louben Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Εμένα παιδιά ο ΟΤΕ με έχει ρημάξει! έκανα αίτηση για 1024 (την οποία και έχω) αλλά χρεώνομαι για 2048. Παρά τις όποιες ενέργειές μου το πρόβλημα δεν έχει λυθεί και το μόνο που μου έχει απομείνει είναι να περιμένω να περάσει το εξάμηνο για να διακόψω. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΟΤΕ!!! Πηγες σε υποκαταστημα οτε και τους ειπες να στην κανουν 1024 και δεν στην κανανε?Γιατι εγω ειχα παρομοιο προβλημα πηγα και εγινε σε 1 λεπτο.Μηπως δεν το ψαξες αρκετα?Τουλαχιστον ταχυτητα 2048 εχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.