Προς το περιεχόμενο

OTE αύξηση;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα ο λογαριασμός του ΟΤΕ 38?. Ενώ εδώ και ένα χρόνο και κάτι μήνες μου ερχόταν 30,5?. Τί γίνεται; Αυξήθηκαν τα τιμολόγια;

Έχω το Fortnet 1Bill στο οποίο το πάγιο της DSL είναι πληρωμένο στον πΟΤΕ!

7,5? αύξηση;; Δεν το χρησιμοποιώ για τηλέφωνα. Μόνο για ιντερνετ.

Δημοσ.

Επειδή και εμένα μου ήρθε "φουσκωμένος" το 134 απάντησε το εξής:

Ο λογαριασμός αυτός που κρατάς στα χέρια σου, καλύπτει μεγαλύτερο διάστημα των δύο μηνών -είνια περίπου για 2,5 μήνες -.

Αν δεςι τα παραπάνω χρήματα αναφέρονται στον αναλυτικό ως "αναδρομικά τέλη", και έχουν μπεί για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Απο τον άλλο λογαριασμό θα επιστρέψουμε στα παλιά ποσά.

Αυτά,

Δημοσ.

Εγινε αναβαθμιση/αλλαγη στο λογισμικο εκδοσης λογαριασμων και γι αυτο καποιοι λογαριασμοι θα καλυπτουν περισσοτερο απο διμηνο και θα ειναι αυξημενοι.

Δημοσ.

Παιδια ψαξτε το εξονυχιστικα!!!!!!!!!Περα των οσων αναφερατε τα οποια ισχυουν σε εμενα τουλαχιστον εχουν πιστωθει και γυρω στα 20 ευρω επιπλεον τα οποια ΔΕΝ μπορουν να δικαιολογησουν και εχει σταλει φαξ στα κεντρικα για ν ατο ψαξουν,Περιττο να σας πω οτι εδω και μια εβδομαδα και καμια ενημερωση,Επισης στον οτε που πηγα ηταν καμια δεκαρια ακομη ατομα με το ιδιο προβλημα.Η υπευθυνη εξυπηρετικοτατη αλλα δυστυχως δεν μπορουσε να εξηγησει τα ανεξηγητα.

Επισης στον τελευταιο λογαριασμο παρατηρησα ασυνηθιστα πολλες κλησεις pstn(πριν το γυρισω σε adsl) γυρω στις 250,του αδελφου μου γυρω στις 500(!!!!!) και ενος φιλου γυρω στις 400(!!!!!!) αλλα αυτες δυστυχως δεν μπορω να τις ψαξω γιατι θα μου λενε οτι θελουν(λετε να τα φουσκωνουν επιτηδες για να παμε ολοι κονεξ?)

Γι αυτο σας λεω.Ψαξτε το και μεγαλη προσοχη!!!!!!!

Δημοσ.

Και ο δικός μου λογαριασμός ήταν παραφουσκωμένος (έλειπα από το σπίτι τους τελευταίους 4 μήνες, οπότε είχα μόνο πάγια κλπ), πήγα στον ΟΤΕ, ρώτησα τι είναι όλες αυτές οι αναδρομικές αηδίες, κανείς δεν μου απάντησε και πολύ απλά, δεν πλήρωσα το λογαριασμό. Άλλωστε έχω μεταφερθεί στο δίκτυο της Forthnet, γιατί να προπληρώσω στον ΟΤΕ πάγια για τους 2 επόμενους μήνες & αναδρομικά που δεν έχω ιδέα τι είναι; Θα περιμένω τον επόμενο λογαριασμό, στον οποίο θα πρέπει λογικά να αφαιρεθούν τα πάγια που προπλήρωσα, οπότε θα πληρώσω τη διαφορά(αν και δεν θα πρέπει κανονικά να υπάρχει).

Δημοσ.

Δυστυχώς δε πάει ετσι.Ακομα και αν εχει γινει λαθος και εχεις χρεωθει παραπανω,αν δε το πληρώσεις το λογαριασμο, θα σου κόψουν το τηλεφωνο.Γιαυτο είτε ξανασκέψου το,είτε πήγαινε σε καταστημα και βγάλε το αχτι σου μέχρι να δεχθουν(δε πιστευω να τα καταφερεις) να μη πληρωσεις τπτ παραπανω.

Δημοσ.

Πως να του κοψουν κατι το οποιο δεν τους ανοικει? Η asxetoula λέει οτι πηγε στην Forthnet, και καταλαβαίνω στο ιδιόκτητο δίκτυο τηλεφωνίας.

Δημοσ.

παντως παιδια για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους εμενα αναγνωρισαν το λαθος τους και τελικα μου επεστρεψαν 20 ευρω που ειχαν χρεωθει λανθασμενα.Το ζητημα ειναι βεβαια οτι πηγα 3 φορες αλλα οτι τελικα ολα διορθωθηκαν ειναι θετικο(μεχρι την επομενη φορα βεβαια).

Δημοσ.
Επειδή και εμένα μου ήρθε "φουσκωμένος" το 134 απάντησε το εξής:

Ο λογαριασμός αυτός που κρατάς στα χέρια σου, καλύπτει μεγαλύτερο διάστημα των δύο μηνών -είνια περίπου για 2,5 μήνες -.

Αν δεςι τα παραπάνω χρήματα αναφέρονται στον αναλυτικό ως "αναδρομικά τέλη", και έχουν μπεί για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Απο τον άλλο λογαριασμό θα επιστρέψουμε στα παλιά ποσά.

Αυτά,

Μια από τα ίδια κι εδώ φίλε. Μόνο που σε μένα είπανε πως πιθανολογείται οι λογαριασμοί να εκδίδονται στο εξής στις 75 μέρες έναντι των 60 που ήταν μέχρι σήμερα. Δηλαδή θα πληρώνουμε πάγιο 3 μηνών για διάστημα 2,5 μηνών. Αν αυτό ισχύει, σημαίνει έμμεση αύξηση του παγίου κατά 20%. :evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...