Προς το περιεχόμενο

Προσοχη!!!Τα Τροφοδοτικα δεν εχουν εγγυηση!

mkpk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα δεν το νομίζω-Τυποποιημένες είναι πια οι επαφές για τις συνδέσεις σε υλικά και κόστος.

Απλά βραχυκύκλωσε κάτι και έσκασε.:twisted:

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Gary μπορεί όμως να μην είχε ασφαλίσει καλά το φίς πάνω στη μητρική. Δλδ να μη το πίεσες μέχρι να κάνει "κλίκ" και να έπαιζε, οπότε έσκασαν και τα δύο μαζί. Αυτό σου είπε το προηγούμενο παιδί. Εμένα ρε γμτ, γιατί δε μου έχει σκάσει μητρική κ τροφοδοτικό. Είμαι πολύ περίεργος να δώ πώς γίνεται!

Δημοσ.

Gary Kokkin: Τα βραχυκυκλώματα δεν γίνονται μόνα τους. Χρειάζεται κάποια αγώγιμη σύνδεση μεταξύ δύο βρόγχων για να γίνει βραχυκύκλωμα.

A short circuit (sometimes abbreviated to short or s/c) allows a charge to flow along a different path from the one intended. The electrical opposite of a short circuit is an open circuit, which is infinite resistance between two nodes. It is common to misuse "short circuit" to describe any electrical malfunction, regardless of the actual problem.

zedone: Προφανώς και οι πυκνωτές δεν σκάσαν από αυτό. Μπορεί να πέρασε κανα power spike από το αρχικό filtering stage (που σίγουρα ήταν της πλάκας) και να την πλήρωσε ο πυκνωτής... Η μπορεί να σκάσανε απλά γιατί ήτανε μάπες και με το πρώτο load τα βρήκανε σκούρα. Thermal protection ανύπαρκτο και τα αποτελέσματα.... Σκασμένοι πυκνωτές, και οι ηλεκτρολύτες να κάνουνε τροφοδοτικό ΚΑΙ motherboard χάλια!

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Οσο και όποιοι συνεχίζουνε να αγοράζουνε τροφοδοτικά "από το καλάθι" θα έχουν προβλήματα όπως οι γράφοντες επί του παρόντος thread. Κατανοήστε το, για να γλυτώσετε μελλοντικά προβλήματα. Εγώ δεν είχα προβλήματα ποτέ με κανένα τροφοδοτικό μου πάντως.

Φιλικά

Candyman

* (there is only one)

Δημοσ.

Ναι αλλά αν παίζει η επαφή στο σημείο σύνδεσης δε θα υπάρχει πρόβλημα? Δεν θα γίνει βραχυκύκλωμα και μπάμ? Δε ξέρω πολλά. Λέω τώρα.

Δημοσ.
Ναι αλλά αν παίζει η επαφή στο σημείο σύνδεσης δε θα υπάρχει πρόβλημα? Δεν θα γίνει βραχυκύκλωμα και μπάμ? Δε ξέρω πολλά. Λέω τώρα.

Οι επαφές της 20/24πινης σύνδεσης είναι όλες μονωμένες μεταξύ τους.

Αυτό που λες δύσκολα μπορεί να συμβεί (για να μην πώ ότι είναι αδύνατον). Εκτός αν έχει σπάσει το βύσμα και ήρθαν σε επαφή μεταξύ τους, κάτι που μπορεί να ελεχθεί οπτικά.

Δημοσ.

Αυτό δεν έγραψα παραπάνω και γώ ? :

Μπα δεν το νομίζω-Τυποποιημένες είναι πια οι επαφές για τις συνδέσεις σε υλικά και κόστος.

twisted:

Δημοσ.
Οι επαφές της 20/24πινης σύνδεσης είναι όλες μονωμένες μεταξύ τους.

Αυτό που λες δύσκολα μπορεί να συμβεί (για να μην πώ ότι είναι αδύνατον). Εκτός αν έχει σπάσει το βύσμα και ήρθαν σε επαφή μεταξύ τους, κάτι που μπορεί να ελεχθεί οπτικά.

Εννοώ να "παίζει" το βύσμα και όχι να έρθουν σε επαφή 2 καλώδια μεταξύ τους. Δλδ στης μητρικές που μαυρίζει η υποδοχή για την 20-24πινη σύνδεση τί συμβαίνει?

Δημοσ.

paidia den diavasa ola ta post alla exo na po merika genika pragmata

* Einai kalo na mh pernete f8na trofodotika. persi para ligo thn glytosa na kapso olo to systhma apo ena trofodotiko pou eixe idi pyknotes pou eixan anoiksei kai eixan xasei ygra.

* 8elei prosoxh na koumponoun ola ta fisakia stous diskous/drives/mhtrikh giati an den kanoun kalh epafh mporoun na symboun ta 2 parakato:

1) na yper8erman8oun epafes kai na kaoun fisakia (opos profanos ston filo me to paron provlhma)

2) me thn allagh fortiou (logo ths kakhs epafhs pali) to trofodotiko na dosei stigmiaia ypertash me katastrofikes synepeies gia ta loipa components tou ypologisth

bebaia akoma kai sta eponima trofodotika den mporoume na eimaste 100% sigouroi, alla meionoume tis pi8anothtes vlabon.

p.s.

exo ton koumparo mou pou exase pola arxeia apo 1 disko tou epeidh eixe thn tash na bazei/bgazei diskous me diaforetika leitourgika me apotelesma na mhn kanoun kalh epafh ta fisakia trofodisias tous. monimh bvavh den egine, ta patisa me ena katsavida gia na sfiksoun, kaname ena format kai pali ola kala

filika iceman

Δημοσ.

Τελικα μου εγινε αντικατασταση με ενα ιδιο απο το μαγαζι στην γλυφαδα με της αναλογες αντιρρησεις.Δεν το διαπραγματευτηκα καθολου. Γλιτωσε και η μητρικη παλι καλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...