Προς το περιεχόμενο

Προσοχη!!!Τα Τροφοδοτικα δεν εχουν εγγυηση!

mkpk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mkpk μην δείξεις κανένα έλεος στο άθλιο σκουλήκι-ιδιωκτήτη του Cosmodata!Εγώ λέω να μαζευτούμε μερικοί insomniacs και να τον δείρουμε,χεχε.

Σοβαρά τώρα,σε καμία περίπτωση μην το αφήσεις έτσι.Λατρεύω το σημείο που καταλαβαίνουν ότι έχουν κάνει μλκία και τους λούζει κρύος ιδρώτας....

Ναι είμαι σαδιστής...

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδες οπως νομιζω ανεφερα και παραπανω εκανα εχθες επωνυμη καταγγελια στο ΓΓΚ και περιμενω....

ευχαριστω για τα αρθρα και για ολα παιδια...τελικα εαν σας ενδιαφερει τι απογεινε το Μ/Β το gigabyte DS4 το πηγα γραμμη σημερα και θα τα στειλουν αντιπροσωπεια να το δουν διοτι φανηκε οτι ειχε παρει φωτια...

και να βγει εκτος εγγυησης δεν με νοιαζει πια.

τα παιδια στη γραμμη οτι μπορουν κανουν και προσωπικα μου το εχουν αποδειξει και τους το αναγνωριζω.

εγω προσωπικα απο cosmopatata δεν ξαναψωνιζω...την αλλη φορα στο μοναστηρακι στα USED....τουλαχιστον εκει ξερεις τη περνεις...και αν δουλευει εισαι και ευτυχης...:)

Δημοσ.

Aρχικό μήνυμα από KYRIAKOS_GKLEZAKOS

Εγω εχω μια απλη απορια...υπαρχει ανθρωπος που να ψωνιζει ακομα απο αυτους τους απατεωνες;

Ναι, και λέγονται ανενημέρωτοι ή απλά τυχεροί.

Δημοσ.

δυστηχως ακομα την παταει κοσμος και ψωνιζει απο την cosmodata... δεν ειναι απλα απατεωνες... ειναι κλεφτες και λωποδυτες... εχω ζησει με αυτους απιστευτες φασεις και δεν ξαναπατω εκει, ουτε τσαμπα να μου το δινουν. Μην συζητατε για το αν ισχυει εγγυηση στα τροφοδοτικα ή οχι. Ανοιχτε καλυτερα ενα θεμα 'αφιερωμενο' στην cosmodata, και ειμαι σιγουρος οτι θα διαβασετε ιστοριες...

Δημοσ.

Παιδιά τα καταστήματα σα το Κοσμοντάτα από κ*λοτροφοδοτικά σαν του φίλου μας ζούνε. Τι εννοώ? Ότι φτιάχνουν μαμάτα συστήματα και τους κοτσάρουν ένα κινέζικό τροφοδοτικό. Ξέρουν ότι στο προσεχές μέλλον θα ξαναφανεί ο πελάτης γιατί έπεσε το ρεύμα κ ο υπολογιστής δε δουλεύει.Οπότε από κεί κ πέρα αρχίζει το πάρτυ...

Δημοσ.
Παιδες οπως νομιζω ανεφερα και παραπανω εκανα εχθες επωνυμη καταγγελια στο ΓΓΚ και περιμενω....

ευχαριστω για τα αρθρα και για ολα παιδια...τελικα εαν σας ενδιαφερει τι απογεινε το Μ/Β το gigabyte DS4 το πηγα γραμμη σημερα και θα τα στειλουν αντιπροσωπεια να το δουν διοτι φανηκε οτι ειχε παρει φωτια...

και να βγει εκτος εγγυησης δεν με νοιαζει πια.

τα παιδια στη γραμμη οτι μπορουν κανουν και προσωπικα μου το εχουν αποδειξει και τους το αναγνωριζω.

εγω προσωπικα απο cosmopatata δεν ξαναψωνιζω...την αλλη φορα στο μοναστηρακι στα USED....τουλαχιστον εκει ξερεις τη περνεις...και αν δουλευει εισαι και ευτυχης...:)

Φίλε και εγώ έχω αλλάξει σκληρό παλιότερα και μητρική πρόσφατα, (μέσα στην εγγύηση) μέσω Γραμμής και πιστεύω ότι έκαναν καλά την δουλειά τους... δεν σε γράφουν...

Για Cosmodata έχω ακούσει και γω διάφορα, μια φορά έχω ψωνίσει από κει (μένω επαρχία) και μερικές ακόμα φορές (στις κλασικές μου βόλτες στη Στουρνάρη 3-4 φορές κάθε χρόνο, τα τελευταία δέκα χρόνια) έχω μπει να ρωτήσω διάφορα, όποτε έχω συναντήσει τον ιδιοκτήτη, δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, ίσα-ίσα που αποπνέει μια απατεωνιά ο τύπος... και μάλιστα η γραμμή που έχει δώσει στο προσωπικό είναι αντίστοιχη... επιθετική πώληση, τόσο που διώχνει τον πελάτη, και σίγουρα παίζει πολλή αγένεια και πονηριά....

Μακρυά, δεν ξαναπατάω...

Δημοσ.

originally posted by billpepas

Αυτό το κάνεις για να δείς αν το τροφοδοτικό σου δουλεύει.

Το αν δουλεύει και σωστά θα πρέπει να πολυμετρήσεις τις εξόδους.

Αν έχεις και πολύμετρο σου λέω πως να το κάνεις και αυτό.

Bill μπορείς να μου πεις πως μπορείς να πολυμετρήσεις τις εξόδους???

Με ενδιαφέρει άμεσα...

thanks

Δημοσ.

Με πολύμετρο,αλλά άν δέν ξέρεις να το χειρίζεσαι άστο γιατί θα χαλάσεις ΚΑΙ το πολύμετρο και ένα κάτω του μετρίου κάνει πιό ακριβά απο καινούριο τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Ανοίγεις το πολύμετρο,επιλέγεις DC VOLT και τουλάχιστον 20V.Με ένα Μονωμένο κομμάτι καλώδιο που έχεις γυμνώσει τις άκτρες γεφυρώνεις τις υποδοχές 15 και 16 ώστε να αρχίσει να λειτουργεί το τροφοδοτικό.Βάζεις τον μαύρο ακροδέκτη σε κάποια υποδοχή που αντιστοιχεί σε GND(πχ 18 ή 19) και με το κόκκινο μετράς μία μία τις υποδοχές.Πρέπει να βλέπεις τα volt που αντιστοιχούν σε κάθε υποδοχή.Αλλά αυτό και πάλι δέν λέει και πολλά γιατί οι μετρήσεις μπορεί να είναι σωστές αλλά υπάρχουν βλάβες που το τροφοδοτικό να τίς εμφανίζει μόνο υπο φορτίο (Καταναλώσεις) και υπο συγκεκριμένες συνθήκες (Θερμοκρασία κτλ) με τη μορφή αστάθειας.Είναι χρήσιμο για βλάβες που βγάζουν μάτι και το τροφοδοτικό έχει ψοφήσει καεί κτλ και δέν το έχεις παρει χαμπάρι απο τη μπόχα ή απο τον οπτικό έλεγχο οτι κάτι έχει βραχυκυκλώσει κτλ.

Εγώ πάντως δέν προτρέπω κανέναν που δέν έχει τις απαραίτητες γνώσεις να το κάνει γιατί το πιο πιθανό είναι να σκοτωθεί,Τέλος.

post-19729-129062944841_thumb.jpg

Δημοσ.
το τυχεροι που κολλαει ομως;

Τυχεροί που δεν τους έτυχε στραβή στο συγκεκριμένο κατάστημα(ή κάτι που μοιάζει9 με κατάστημα):mrgreen:

Δημοσ.

pandos etsi gia thn istoria to trofodotiko duleui tulaxiston vgazi tis onomastikes tasis tu....metrisa me polimetro...otan vrethi ipo forto den xerw an klatarei....alla me ayto to tetrapino den mporo na to valw puthena...ke ute tha to riskariza...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...