jimpapaspans Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Γεια σας ρε παιδιά. Φτιάχνω ένα site με php mambo και θέλω να βάλω php κώδικα σε ένα άρθρο από τα διάφορα που βάζω στη σελίδα. Την εισαγωγή όμως php κώδικα μου την απαγορεύει το mambo. Υπάρχει μήπως κάποια ρύθμιση για να το αποτρέπεις αυτό ή μήπως γνωρίζει κανείς σε ποιο αρχειάκι πρέπει να πας και να αλλάξεις τον κώδικα??? Μου έχουν βγει τα μάτια δυο μέρες τώρα και δεν βρίσκω άκρη!
Darkman_dd Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Νομίζω πως υπάρχουν κάποια components για να βάζεις php περιεχόμενο. Αλλιώς, μπορείς (ανάλογα με το τι θέλεις να κάνεις βέβαια), να βάλεις τον php κώδικα σε inline frame. Πάντως, μια και είσαι ακόμα στη φάση της υλοποίησης, θα σου πρότεινα να πας από mambo σε joomla, πιο πολύ λόγω της πολύ καλής του Ελληνικής κοινότητας, πράγμα που θα σε βοηθήσει στη συνέχεια.
jimpapaspans Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Μόλις κατέβασα το joomla και λέω να το δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε το δοκίμασα με insert frame και λειτουργεί. Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου μιας και ακόμα είμαι στην αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.