oldnew Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Εβαλα το systran 6 (χωρις Ελληνικα) που υποτιθεται οτι υποστηριζει και firefox, πραγματι μεσα απο τις ρυθμησεις ,εκτος απο internet expolorer , εχει και για firefox. Δεν μου εμφανιζει πουθενα στο firefox επιλογη για μεταφραση και επιλογη γλωσσας ομως.... Εχει κανεις καμια ιδεα? Παω προβολη-εργαλιοθηκες μηπως εχει εκει τιποτα για systran αλλα τιποτα..
prigipa_m Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Εβαλα το systran 6 (χωρις Ελληνικα) που υποτιθεται οτι υποστηριζει και firefox, πραγματι μεσα απο τις ρυθμησεις ,εκτος απο internet expolorer , εχει και για firefox. Δεν μου εμφανιζει πουθενα στο firefox επιλογη για μεταφραση και επιλογη γλωσσας ομως.... Εχει κανεις καμια ιδεα? Παω προβολη-εργαλιοθηκες μηπως εχει εκει τιποτα για systran αλλα τιποτα.. Η έκδοση 4 είναι παλιά..?
SMIRNOFF Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Η έκδοση 4 είναι παλιά..? Πολύ παλιά.... Υπάρχει και η έκδοση 5 με την υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας...
prigipa_m Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Εγώ γιατί έχω την 4 με υποστήριξη ελληνικών..?
oldnew Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 στο ερωτημα μου ξερει να απαντησει κανεις? edit:Απανταω μονος μου τωρα που το βρηκα. Μολις απεγκατεστησα την παλια εκδοση (5) , ολα καλα ,εβγαλε η 6 εινονιδια στο firefox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.