Προς το περιεχόμενο

Εμφανιστηκε το ελληνικο Office 2007

pc_admin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμφανιστικε το ελληνικο Office 2007

Το δοκιμαζω τωρα, μου το εφερε φιλος μου ,μην ρωτησετε για links κτλ δεν ξερω .Δουλευει πολυ καλα και γρηγορα , αλλα θελει εξεικειωση σε σχεση με το 2003 που ειχα εως τωρα.

Καλες οι πρωτες εντυπωσεις

Δημοσ.
Εμφανιστικε το ελληνικο Office 2007

Το δοκιμαζω τωρα, μου το εφερε φιλος μου ,μην ρωτησετε για links κτλ δεν ξερω .Δουλευει πολυ καλα και γρηγορα , αλλα θελει εξεικειωση σε σχεση με το 2003 που ειχα εως τωρα.

Καλες οι πρωτες εντυπωσεις

το θεμα ειναινα εμφανιστει και καπου για να το βρουμε και εμεις

• Moderators
Δημοσ.

Εχει εμφανιστει και "καπου" εννοια σου....

Οταν ειχα δοκιμασε το αγγλικο το BETA ηταν ψιλο μουφιτσα παντως...

Δημοσ.

Πάντως εγώ το βρήκα "κάπου" στα ελληνικά,την Enterprise Edition.Πολύ καλό αλλά αυτό με την εξοικείωση ισχύει,έχει αρκετές διαφορές με το 2003

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει, με όλο το θάρρος δηλαδή, είναι γιατί να αναβαθμιστεί κάποιος. Μόνο και μόνο για να λέει ότι έχει την τελευταία έκδοση; Γιατί άλλο σοβαρό λόγο δεν βλέπω.

Εντάξει, εν Ελλάδι καλώς ή κακώς το 80% των απλών χρηστών δεν το πληρώνει αλλά γιατί τέτοια φούρια να βάλετε το καινούργιο; Το παλιό (το Office 2003 εν προκειμένω) μια χαρά δεν είναι; Να ήταν κανένα πρόγραμμα σαν το CloneDVD που περιέχει νέα εργαλεία αντιγραφής περίεργων DVD να το καταλάβω. Αλλά το Office;

Εκτός κι αν αρχίσαμε ξαφνικά όλοι να χρησιμοποιούμε το XML για τα έγγραφά μας... :P

• Super Moderators
Δημοσ.
dont worry senior!!

Αυτός γιατί να ανησυχεί;

Εσύ πάλι...

Νομίζω το θέμα έχασε όποια χρησιμότητα είχε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...