jimmyfis Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στο καινουριο μου ACER: αν βαλω όποιοδήποτε kaspersky internet security (έχω δοκιμάσει αρκετά versions) μου βγάζει άπειρα σφάλματα τύπου "The instruction at "0x7c882fb5" reference memory at "0x7c882fb5". The memory could not be "written"" απο ψάξιμο στο νετ βρήκα οτι το πρόβλημα είναι γενικό και το αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες ACER. αυτο που δεν βρήκα όμως ειναι η λύση του προβλήματος... έχει βρει κανεις κάτι??? καμια βοήθεια / ιδέα??? Ευχαριστώ
poscaman Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 μου το εβγαζε κι εμενα μεχρι που γυρισα σε ΝΟD32.καπου ομως ακουσα οτι το μηνυμα αυτο βγαινει επειδη υπαρχει conflict με τους drivers για την καμερα του φορητου (sic!) μπορει να λεω υπερτατη βλακεια,αλλα δοκιμασε τους τελευταιους drivers της καμερας...
rubik Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 dokimase kai auto pou leei o poscaman, kai an den piasei perna apo to magazi pou to pires kai kanta lampogualo :-P xoris plaka, rota tous ti paizei kai paixto thugmenos (pou dikaiousai na eisai) pou den sto eipan apo tin arxi
jimmyfis Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 πράγματι φαίνεται να φταίει και η κάμερα... αλλά και γενικά το empowering technology της acer. Στο φορουμ του Kaspersky μου σύστησαν να απενενεργοποίσω την υπηρεσία LVPrcSrv.exe (στη διαχείρηση του my computer) που είναι της κάμερας και να εργοποίσω στα settings του kaspersky το compatibility mode for programs using self-protection methods. Δε θέλω να πω πολλά λόγια γιατι πολλά γίνονται αλλά ως τώρα δεν πήρα άλλο error... αν δεν ποσταρω τιποτα αλλο σημαίνει οτι έφτιαξε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.