Προς το περιεχόμενο

Kaspersky Internet Security & ACER

jimmyfis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στο καινουριο μου ACER:

αν βαλω όποιοδήποτε kaspersky internet security (έχω δοκιμάσει αρκετά versions) μου βγάζει άπειρα σφάλματα τύπου

"The instruction at "0x7c882fb5" reference memory at "0x7c882fb5". The memory could not be "written""

απο ψάξιμο στο νετ βρήκα οτι το πρόβλημα είναι γενικό και το αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες ACER. αυτο που δεν βρήκα όμως ειναι η λύση του προβλήματος...

έχει βρει κανεις κάτι??? καμια βοήθεια / ιδέα???

Ευχαριστώ

Δημοσ.

μου το εβγαζε κι εμενα μεχρι που γυρισα σε ΝΟD32.καπου ομως ακουσα οτι το μηνυμα αυτο βγαινει επειδη υπαρχει conflict με τους drivers για την καμερα του φορητου (sic!) μπορει να λεω υπερτατη βλακεια,αλλα δοκιμασε τους τελευταιους drivers της καμερας...

Δημοσ.

dokimase kai auto pou leei o poscaman, kai an den piasei perna apo to magazi pou to pires kai kanta lampogualo :-P

xoris plaka, rota tous ti paizei kai paixto thugmenos (pou dikaiousai na eisai) pou den sto eipan apo tin arxi

Δημοσ.

πράγματι φαίνεται να φταίει και η κάμερα... αλλά και γενικά το empowering technology της acer.

Στο φορουμ του Kaspersky μου σύστησαν να απενενεργοποίσω την υπηρεσία LVPrcSrv.exe (στη διαχείρηση του my computer) που είναι της κάμερας και να εργοποίσω στα settings του kaspersky το compatibility mode for programs using self-protection methods.

Δε θέλω να πω πολλά λόγια γιατι πολλά γίνονται αλλά ως τώρα δεν πήρα άλλο error... αν δεν ποσταρω τιποτα αλλο σημαίνει οτι έφτιαξε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...