plato Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 παιδες καλησπερα εχω τη συγκεκριμενη καρτα και οταν παω να δω κατι με windvd kai windows media player εχω μονο φωνη και μαυρη οθονη πριν ειχα την 9600χτ και ολα παιζαν κανονικα.εχω βαλει drivers πολλες διαφορετικες εκδοσεις και δε γινεται τιποτα εχω βαλει και τους καινουργιους help me pleaseeeeeeeeeeeeeee:shock:
IMMORTALFRANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Εχεις δοκιμάσει με διαφορετικούς τύπους αρχείων, γιατί κάτι μου λέει ότι φταίνε οι codecs. Είναι λιγάκι κουφό να έχει ελλάτωμα η κάρα μόνο στο vido playback (ουσιαστικά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί)
plato Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 wmv,mpg,avi.O ηχοσ κανονικος εικονα τιποτα!!!
IMMORTALFRANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Χμ. Πότε άρχισαν να εμφανίζονται τα προβλήματα? Μήπως εγκατέστησες (ή απεκατέστησες) κάποιον codec ή ολοκληρο πακέτο??
filarhos Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις κάποιο codec pack όπως το k-lite σε εμένα το έκανε αυτό όταν δεν το είχα εγκαταστήσει.
ntsili Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 1) Tα DVDs σου παίζουν κανονικά? Εάν όχι εγκατέστησε το POWER DVD από εδώ: POWER DVD v7. Αυτό θα εγκαταστήσει τους codecs για να βλέπεις DVD ταινίες. 2) Εγκατέστησε DiVX, XVID codecs χρησιμοποιώντας κάποιο γνωστό πακέτο. Τώρα λογικά θα βλέπεις στον υπολογιστή σου όλα τα videos. 3) Eπειδή η ποιότητα των video δεν θα είναι τόσο καλή πρέπει να βάλεις και το PureVideo της NVidia. Η ATI συμπεριλάμβανε το αντίστοιχο codec στους drivers της κάρτας γραφικών(δεν θυμάμαι το όνομά του). Η NVIDIA δεν το περιλαμβάνει και ΠΡΕΠΕΙ να το κατεβάσεις το PureVideo, αλλιώς η ποιότητα της εικόνας σε όλα τα videos που θα βλέπεις θα είναι χαμηλή. Εάν δεν μπορείς να το βρεις πες μου να σου στείλω την έκδοση PureVideo που δουλεύω εγώ.
simply_the_best Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Λοιπόν.. Απεγκατέστησε όλα τα codecs που έχεις και εγκατέστησε το k-lite mega codec pack.. Πήγαινε στο run και πληκτρολόγησε dxdiag.. Στο tab display τα directX features είναι όλα enable?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.