JockerX Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 O Jobs επίσημα πλέον δήλωσε ότι το 10.5 (a.k.a Leopard) θα είναι και το τελευταίο λειτουργικό που θα παρουσιάσει η Apple και η ανάπτυξη και η υποστήριξη του MacOS X από τη μεριά της Apple να συνεχιστεί έως και τα τέλη του 2010 οπότε και θα διακοπεί πλήρως η παραγωγή του και θα εδραιωθούν τα βελτιστοποιημένα Windows ως η ιδανική λύση για τους Mac. Για τους Macintosh θα κυκλοφορεί μια βελτιωμένη οπτικά και λειτουργικά έκδοση των Windows Vista η οποία θα εξομοιώνει κατά κάποιο τρόπο της εμπειρία mac , προσφέροντας όμως απόλυτη συμβατότητα με τις υπόλοιπες εκδόσεις των Windows. Διαβάστε περισσότερα Εδώ. :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Πρωταπριλιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Καλό μήνα και σε σένα JockerX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgi0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 πωπω εφιαλτης μεχρι να καταλαβω... δεν ειμαι ετοιμος για κατι τετοιο παροτι δεν εχω χρονο στα αγαπημενα μου MAC !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 [...]δεν ειμαι ετοιμος για κατι τετοιο παροτι δεν εχω χρονο στα αγαπημενα μου MAC !! Ούτε χρειάζεται να ετοιμαστείς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 και του χρόνου... που θα postaroyme από leopard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JockerX Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Καλό μήνα και σε σένα JockerX Καλό μήνα παιδιά !!! :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rocketiar Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 O Jobs επίσημα πλέον δήλωσε ότι το 10.5 (a.k.a Leopard) θα είναι και το τελευταίο λειτουργικό που θα παρουσιάσει η Apple και η ανάπτυξη και η υποστήριξη του MacOS X από τη μεριά της Apple να συνεχιστεί έως και τα τέλη του 2010 οπότε και θα διακοπεί πλήρως η παραγωγή του και ...:evil: mexri edw kala to pigaines pantws kalo mina Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambrosN Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 an kai argisa... xestik@ pano mou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 kai pano pou ena xamogelo terastio sximatizotan sto prosopo mou (na exw na tin leo sto skilo gia ena AKOMA logo) mou to xalasate (ksero oti sou eipa oti den tha mpeno edo alla ti na kano me travane ta atima ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Ας κλείσουμε το θέμα γιατί είναι πιθανό να προξενήσει καρδιακές διαταραχές. ΥΓ: kai pano pou ena xamogelo terastio sximatizotan sto prosopo mou (na exw na tin leo sto skilo gia ena AKOMA logo) mou to xalasate Τι για έναν ΑΚΟΜΑ λόγο ρε; Τράβα πίσω στα παραθύρια σου... (ksero oti sou eipa oti den tha mpeno edo alla ti na kano me travane ta atima ) Πού θα πάει, κάποια στιγμή θα έχεις κι εσύ Macintosh... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.