Προς το περιεχόμενο

2010:To τέλος του Mac OS X

JockerX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

O Jobs επίσημα πλέον δήλωσε ότι το 10.5 (a.k.a Leopard) θα είναι και το τελευταίο λειτουργικό που θα παρουσιάσει η Apple και η ανάπτυξη και η υποστήριξη του MacOS X από τη μεριά της Apple να συνεχιστεί έως και τα τέλη του 2010 οπότε και θα διακοπεί πλήρως η παραγωγή του και θα εδραιωθούν τα βελτιστοποιημένα Windows ως η ιδανική λύση για τους Mac.

Για τους Macintosh θα κυκλοφορεί μια βελτιωμένη οπτικά και λειτουργικά έκδοση των Windows Vista η οποία θα εξομοιώνει κατά κάποιο τρόπο της εμπειρία mac , προσφέροντας όμως απόλυτη συμβατότητα με τις υπόλοιπες εκδόσεις των Windows.

Διαβάστε περισσότερα Εδώ. :evil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
[...]

δεν ειμαι ετοιμος για κατι τετοιο παροτι δεν εχω χρονο στα αγαπημενα μου MAC !!

Ούτε χρειάζεται να ετοιμαστείς! :)

O Jobs επίσημα πλέον δήλωσε ότι το 10.5 (a.k.a Leopard) θα είναι και το τελευταίο λειτουργικό που θα παρουσιάσει η Apple και η ανάπτυξη και η υποστήριξη του MacOS X από τη μεριά της Apple να συνεχιστεί έως και τα τέλη του 2010 οπότε και θα διακοπεί πλήρως η παραγωγή του και ...

:evil:

mexri edw kala to pigaines pantws :P

kalo mina

• Super Moderators

Ας κλείσουμε το θέμα γιατί είναι πιθανό να προξενήσει καρδιακές διαταραχές. :)

ΥΓ:

kai pano pou ena xamogelo terastio sximatizotan sto prosopo mou (na exw na tin leo sto skilo gia ena AKOMA logo) mou to xalasate :P

Τι για έναν ΑΚΟΜΑ λόγο ρε; :D

Τράβα πίσω στα παραθύρια σου... :P

(ksero oti sou eipa oti den tha mpeno edo :P alla ti na kano me travane ta atima :P)

Πού θα πάει, κάποια στιγμή θα έχεις κι εσύ Macintosh... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...