ciubiuniau Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 στη διαχειριση συσκευων μου βγαζει με κιτρινα γραμματα ελεγκτη βιντεο vga και ελεγκτη ηχου πολυμεσων.μολις εκανα format και δεν μπορω να περασω a drivers ,για την καρτα ηχου τα εχω,τον ελεγκτη βιντεο vga που μου γραφει δεν εχω τιποτα.περναω τα drivers της creative και εκτος οτι δεν μου περναει διαφορες λειτουργιες,π.χ. το surround mixer στη διαχειριση ειναι παλι με κιτρινα γραμματα... δωστε τα φωτα σας σας παρακαλω παιδια μηπως καταφερω και το φτιαξω και ηρεμησω....:oops:
ciubiuniau Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 παιδες η καρτα ηχου γραφει επανω mod number sb0400n10225.πριν ειχα το surround mixerκαι τωρα οχι... μπορει καποιος να μου πει τι κανω λαθος;
talos_2002 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Κατέβασε νέους από τη σελίδα του κατασκευαστή (http://www.soundblaster.com) και βγάλε τους παλιούς.
madsc Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Drivers για το/τα chipset της μητρικής σου πέρασες πρώτα; /sc
ciubiuniau Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 δε μου βγαζει προβλημα στη διαχειριση συσκευων στη μητρικη και τα drivers τα εχω κατεβασει σωστα.δε βλεπω ομως πουθενα επιλογη surround mixer ενω πριν το ειχα!
iceman79 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 prepei na kaneis install apo to palio sou cd kai meta update apo to site ths creative. afto kanei sthn audigy mou. sto site exoun MONO drivers!!!
ciubiuniau Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 δυστυχως μαλλον για μενα φιλε,δεν εχω το cd.δεν μπορω να το βρω με τιποτα! οποτε υποθετω πως δεν βρισκεται λυση στο προβλημα.
kostassid Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 μηπως το mixer ειναι απο καποιο προγραμμα της creative? νομιζω το ειχα παλια, οποτε εγκατεστησε το!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Σου λεει οτι δνε εχει το cd. Και ναι, στο site εχει μονο drivers!
iceman79 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 apo poio meros eise? isos kapois pou menei konta mporei na kanei mia kopia apo to diko tou cd kai na sto dosei
ciubiuniau Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 ειμαι 23 χιλιομετρα απο πατρα.αν καποιος μπορει να βοηθησει και να παρω μια κοπια του cd με καποιο τροπο....ευχαριστω !:-P
ciubiuniau Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 ....η να το κατεβαζα απο μια διευθυνση.....
trojan21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 pedia afti i creative ine mavra xalia exo mia creative 5.1 live digital exo katevasi ta panta kai tipota den anagnorizun ta xp,alimono se afton pu tha xasi to cd
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 http://files.americas.creative.com/Drivers/Others/1926/LiveDrvUni-Pack(ENG).exe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.