Προς το περιεχόμενο

Connex Σε 2 Pc?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να συνδέσω το connex σε δυο γειτονικά pc ώστε να έχουν και τα 2 ADSL?

Μπορείτε να μου προτείνετε μια συγκεκριμένη συσκευή για να το πετύχω?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Πως μπορώ να συνδέσω το connex σε δυο γειτονικά pc ώστε να έχουν και τα 2 ADSL?

Μπορείτε να μου προτείνετε μια συγκεκριμένη συσκευή για να το πετύχω?

Ευχαριστώ!

lipon an ennois to connex pou dinetai me router speedtouch585 (i) tote mporis eukola na ta sindesis ensurmata me kalodia UTP alla kai asirmata ean ta pc exoun wireless network card kai na kanis tis analoges rithmisis na pairnoun kai ta dio ADSL apo to ROUTER

gine ligo pio sigkekrimenos.

Δημοσ.
lipon an ennois to connex pou dinetai me router speedtouch585 (i) tote mporis eukola na ta sindesis ensurmata me kalodia UTP alla kai asirmata ean ta pc exoun wireless network card kai na kanis tis analoges rithmisis na pairnoun kai ta dio ADSL apo to ROUTER

gine ligo pio sigkekrimenos.

όχι, το connex που έχουμε έχει ένα απλό Modem SAGEM....

Με ποια συσκευή να το αντικαταστήσω?

Δημοσ.

μπορεις να δικτυωσεις τα 2pc και το ενα να δινει στο αλλο ADSL.

θα χρειαζεται βεβαια να ανοιγεις την γραμμη με το πρωτο και να δινεις ετσι στο 2ο internet

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις ένα απλο router οπως το 536,δεν ειναι απαραιτητο να παρεις wifi(ασυρματο).Απλα να ξέρεις οτι έχει μια ethernet και 1 usb,αρα αναλογα πραττεις.Κοστιζει γυρω στα 45 ευρω νομιζω.

Δημοσ.
Μπορείς να πάρεις ένα απλο router οπως το 536,δεν ειναι απαραιτητο να παρεις wifi(ασυρματο).Απλα να ξέρεις οτι έχει μια ethernet και 1 usb,αρα αναλογα πραττεις.Κοστιζει γυρω στα 45 ευρω νομιζω.

Καλή πρόταση το συγκεκριμένο ρουτεράκι. 36,5 E από το OTEShop της περιοχής σου. Επίσης, χτυπάς ένα φτηνό 100άρι LAN switch και 2 UTP καλωδιάκια και είσαι έτοιμος. Πολύ πιο αξιόπιστη λειτουργία, με μικρότερο κόστος και προβλήματα απ' ότι αν το έψαχνες για WiFi/USB σύνδεση του router+Windows ICS κλπ...

Δημοσ.

36.5 evrw?Εκει εχουν φτασει?Οχι ρε φιλε!Εγώ οταν το πήρα εκανε 45 το πουσ@@ικο!Και αν θες να συνδεσεις και τους δυο με Ethernet,πάρε κανα switchακι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...